Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mms konusunda sıkıntım var.Karşı tarafa gönderebiliyorum ama benim telefona geldiği zaman mms görünmüyor.
    Multimedya sunum olarak geliyor ve sunum göstermek için ikon seç diyor.Seçtiğimde ise ekranda küçük bir siyah pencere
    çıkıyor ama mesaj görünmüyor.Daha öncede bir soru sormuştum telefondaki mesajları yedekleyebilme ile ilgili bir program
    var mı diye.Lütfen yardım eden arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayarlar şu şekilde: Ayarlar>Bağlantılar>Data Bağlantıları>Bağlantı Düzenle>Avea MMS

Profil ismi : AVEA MMS
    Proxy 1 : 213.161.151.201
    Port 1 : 9201
    Domain 1 :http://mms.avea.com.tr/servlets/mms
    GPRS APN : mms
    Kullanıcı Adı : mms
    Şifre : ***
    SVS Yöntem Kalitesi : Data
    GPRS Zaman Aşımı : Kapalı

• arkadaşlar benim bir sorum var.

ben usb ile telefonu bilgisayara bagladıgımda kartı görmüyor.

dosya trasnferi yapamıyorum. iki tane bilgisayarda denedim olmadı.

muzik atamıyom.

kartı çıkartıp yapa bilirim ama kard reader almam lazım onun içinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

arkadaşlar benim bir sorum var.

ben usb ile telefonu bilgisayara bagladıgımda kartı görmüyor.

dosya trasnferi yapamıyorum. iki tane bilgisayarda denedim olmadı.

muzik atamıyom.

kartı çıkartıp yapa bilirim ama kard reader almam lazım onun içinde.

ben de eski kasada deneyince olmuyodu.USB girişin eski olabilir?

Kart okuyucu alman en iyisi olacaktır

Bu arada yeni fw ler falan çıkmış Blackstorm u attım en son bidaha hiç sorun yaşamadım ama deneme için fw yükleyebilirim.Ayrıca bugün yarın forumları dolaşıcam gerekli programalra bakarım buraya yönlendiririm

• quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

MAXX3'den resimler:

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

bu arada MAXX3'le beraber 2 şaha kalkmış durumda :)) resimlerdende görebileceğiniz üzere işlemci 622 MHZ'de :D söylyin bakalım hangi telefon 622 MHZ'de çalışıyo (PDA'lar hariç :))

cpu speed kaç yazıyo napmışlar la ona?

• arkadaşlar ben flash atmaya çalıştım

2.sayfada yapılanları aynen yaptım fakat olmadı...

rsd programında işlem bitti telefonu kapatın deyince kapattım

fakat olmadı.

eski şekilde açıldı ... anlamadım neden böyle ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

arkadaşlar ben flash atmaya çalıştım

2.sayfada yapılanları aynen yaptım fakat olmadı...

rsd programında işlem bitti telefonu kapatın deyince kapattım

fakat olmadı.

eski şekilde açıldı ... anlamadım neden böyle ???

attığın flash tek parça mıydı 2 parça mı hangi versiyondu? eğer yanlış attıysan 1.yi atlayıp ondan olabilir.
  • iki tane dosya var biri 6 küsür mb
    digeri büyük bir dosya

ikisini birden nasıl yüklüyecez ????
  • Arkadaşlar uzun süredir uğramıyorum.Beni hatırlar eskiler. Bugün uzun süre elimden düşürmediğim E2'min kasası iyice kötüleşti yan plastiklerin biri kırıldı ve genpa izmir şubesini aradım. Ellerinde olmadığını ancak cihazı getirirsem sipariş edebileceklerini söylediler.
    Daha sonra genel bayii aradım ve fiyat aldım bana verilen fiyat: 120 YTL civarı.... Bunun mantığını anlayamıyorum.. Bize yedek parça olarak bu kadar uçuk fiyat sunmalarının tek sebebi farklı bir cihaz kullanıyor olmamız mıdır?
    Tek yol kalıyor E-bay ile alıcam birkaç çileli alışverişim olmuştu bu sefer neyle karşılaşıcam bilmiyorum. Bir bilgisi olan arkadaş olursa bana PM atabilir.Sayfayı çok fazla takip edemiyorum iş nedeniyle.
    Bu arada legend'ı tavsiye ederim ben hoparlörümü e398'in hop.ü ile değiştirmiştim şuan ses tatmin edici.Skin ile ilgili bir problem yok ve gördüğüm kadarıyla mesajlarda takılma yapmıyor. Ancak Türkçe karakterleri göstermiyor onun içinde en-us.km'yi editlemek yeterli olur diye düşünüyorum. Aynı problemi yaşayan olursa buraya düzenlenmiş halini koyacağım.

• flash atmak konusu daha detaylı anlatılmalıydı.

flash atmakta birşey yok basit bir olay fakat ilk yapanlar için biraz sorun oluyor.

ben sorunu yabancı sitelerden çözdüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2

Arkadaşlar uzun süredir uğramıyorum.Beni hatırlar eskiler. Bugün uzun süre elimden düşürmediğim E2'min kasası iyice kötüleşti yan plastiklerin biri kırıldı ve genpa izmir şubesini aradım. Ellerinde olmadığını ancak cihazı getirirsem sipariş edebileceklerini söylediler.
    Daha sonra genel bayii aradım ve fiyat aldım bana verilen fiyat: 120 YTL civarı.... Bunun mantığını anlayamıyorum.. Bize yedek parça olarak bu kadar uçuk fiyat sunmalarının tek sebebi farklı bir cihaz kullanıyor olmamız mıdır?
    Tek yol kalıyor E-bay ile alıcam birkaç çileli alışverişim olmuştu bu sefer neyle karşılaşıcam bilmiyorum. Bir bilgisi olan arkadaş olursa bana PM atabilir.Sayfayı çok fazla takip edemiyorum iş nedeniyle.
    Bu arada legend'ı tavsiye ederim ben hoparlörümü e398'in hop.ü ile değiştirmiştim şuan ses tatmin edici.Skin ile ilgili bir problem yok ve gördüğüm kadarıyla mesajlarda takılma yapmıyor. Ancak Türkçe karakterleri göstermiyor onun içinde en-us.km'yi editlemek yeterli olur diye düşünüyorum. Aynı problemi yaşayan olursa buraya düzenlenmiş halini koyacağım.

Kapak olayini halleder isen..banada haber verirsen sevinirim !

• quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

quote:

Arkadaşlar uzun süredir uğramıyorum.Beni hatırlar eskiler. Bugün uzun süre elimden düşürmediğim E2'min kasası iyice kötüleşti yan plastiklerin biri kırıldı ve genpa izmir şubesini aradım. Ellerinde olmadığını ancak cihazı getirirsem sipariş edebileceklerini söylediler.

Kapak olayini halleder isen..banada haber verirsen sevinirim !

Tamam dostum!
    Sipariş vermek için satıcıdan bilgi almaya çalışıyorum orjinal olup olmadığı hakkında. Shipping 7$ fiyatta oldukça makul.
    EBAY

• hongkong baglantılı bir kaç siteyi araştırdım.bu siteler shipping parası istemiyorlar.

fakat bulamadım.bence kesin hongkong baglantılı free shipping vardır.ama bulamadım arıyorum.....
  • quote:

Merhaba ahmetkip2;
    Kapağı alsak kendimiz takabilirmiyiz?Eğer takabileceksek olmazsa beraber sipariş verelim daha uygun olur.
    Şimdiye kadar telefona herhangi bir müdahalede bulunmadım o yüzden.Firmware değişikliği dahi yapmadım.
    Beyaz olanını kullanıyorum fakat sitede beyaz olanı satılmıyor.Hiç olmadı telefonu satmayı düşünüyorum.
    Bir de bir kaç mesaj yukarıda mesajları yedekleme ile ilgili bir soru sormuştum.Biliyorsanız anlatabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 22 Şubat 2009; 11:22:10 >

• Arkadaşlar nasıl anlamıyorsunuz şu flash atma olayını ben de sizi anlamıyorum.gayet detaylı bir şelikde anlatılmış durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Merhaba ahmetkip2;
    Kapağı alsak kendimiz takabilirmiyiz?Eğer takabileceksek olmazsa beraber sipariş verelim daha uygun olur.
    Şimdiye kadar telefona herhangi bir müdahalede bulunmadım o yüzden.Firmware değişikliği dahi yapmadım.
    Beyaz olanını kullanıyorum fakat sitede beyaz olanı satılmıyor.Hiç olmadı telefonu satmayı düşünüyorum.
    Bir de bir kaç mesaj yukarıda mesajları yedekleme ile ilgili bir soru sormuştum.Biliyorsanız anlatabilirmisiniz.

Evet satıcıyla konuştum bana orginal olduğu hakkında onay verdi ve bugün ödemeyi yaptım.15-18 gün içerisinde gelecek malesef:/ Kendimiz takabiliriz garantiyi düşünmüyorsanız. Önce ürün elime geçsin sizede ona göre tavsiye edebilirim. Kapak değişiminide fotoğraflı ayrıntılı şekilde anlatırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

Merhaba ahmetkip2;

Evet satıcıyla konuştum bana orginal olduğu hakkında onay verdi ve bugün ödemeyi yaptım.15-18 gün içerisinde gelecek malesef:/ Kendimiz takabiliriz garantiyi düşünmüyorsanız. Önce ürün elime geçsin sizede ona göre tavsiye edebilirim. Kapak değişiminide fotoğraflı ayrıntılı şekilde anlatırım.

kapak icin 20 dolar mi verdin ???

• Evet telefonumu değiştiremiyeceğim için kapak değiştirmek istedim 26dolar shipping ile. birlikte. 47 TRY çekildi. Başka türlü E2'nin kapağına ulaşabilen olursa ok.ben 2 aydır araştırıyorum.Ebay dışında firmaların siteleride vardı oralardada fiyatlar yükseliyordu shipping pahalıydı. Genpa 120 lira civarında getirtiriz dedi. Unutmadan yanında teselli hediyeside var tornavida ve kapağı zarar vermeden açmaya yarayan parça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metakip -- 23 Şubat 2009; 18:05:58 >

• quote:

Evet telefonumu değiştiremiyeceğim için kapak değiştirmek istedim 26dolar shipping ile. birlikte. 47 TRY çekildi. Başka türlü E2'nin kapağına ulaşabilen olursa ok.ben 2 aydır araştırıyorum.Ebay dışında firmaların siteleride vardı oralardada fiyatlar yükseliyordu shipping pahalıydı. Genpa 120 lira civarında getirtiriz dedi. Unutmadan yanında teselli hediyeside var tornavida ve kapağı zarar vermeden açmaya yarayan parça

vaaay baya büyük bir süprizmiş benim telefonda neden hiç aşınma sorunu yok anlamış değilim Sadece bir kez mikrofondan sesim gitmiyordu onu da verdim faturasını bulamadım garantisi devam ederken 16 liraya yaptılar o kadar.(Genpada)

• arkadaşlar benim tek bi sorunum kaldı menulerde biraztakılma varda oyunlarda çok takılıyo ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ŧคtเђ

arkadaşlar benim tek bi sorunum kaldı menulerde biraztakılma varda oyunlarda çok takılıyo ne yapmalıyım?

turkce fw kullanma sorun kalkar
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.