Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omurkadir

hocam benim de tuş problemim vardı,2tuşu çalışmıyordu,basık kalmış gibi birşeydi enteresan bir şekilde.Farklı fwler yaramadı,Konya genpa yetkili servisine 25şubatta verdim,yedek parçasını beklediler,daha sonra etilere gitmiş benim telefon.şu an onarım için bekliyor yazıyor sorguladığımda.Nasıl bir arızadır bu anlamış değilim,umarım düzelir ve tamiri uzun sürmez.Aslında tamir olmasa da e2yi bulamayıp yerine şöyle bir rokr e6,e8 yollasalar...benimki hayal tabi.

valla ne yalan söylim o hayali bende kuruyorum bende verdim servise joystik probleminden dolayıne tesadüf ben de dün aynı cihazları düşünüyordum e6 veya e8 fena olmazdı.ama yapmıyolar öyle kıyaklar benim emektar e398 i 3 kez değiştirdiler .ama allah tan umut kesilmez tabi

• arkadaşlar servis ücret talep ediyor arızalı joystik için daha önce joystiği arızalanan ve ücret ödeyen varmı acaba.fiyatı tam bilmiyorum bir genpa bayisi aracılığı ile göndrmiştim yarın uğrayıp sorucam bakalım ne istiyolar.bu arada garantinin ne anlamı var merak ediyorum doğrusu.
  • Garanti dahilinde neden tamir olmadı,gerekçelerini öğren mutlaka.Kullanıcı hatası diyeceklerdir,kabul etme böyle birşeyi-biraz sert çık belki işe yarar.Fazla bir mikar değilse de ödeyiver,uğraşma derim.

Benim tel de serviste15gündür,sorguladığımda onarımı yapılıyor yazıyordu,dün eksik evrak bekleniyor yazdı...Konya servisinden ist.merkez servisine gitti tel,herhalde kendi sorumsuzluklarından kaynaklı birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

arkadaşlar servis ücret talep ediyor arızalı joystik için daha önce joystiği arızalanan ve ücret ödeyen varmı acaba.fiyatı tam bilmiyorum bir genpa bayisi aracılığı ile göndrmiştim yarın uğrayıp sorucam bakalım ne istiyolar.bu arada garantinin ne anlamı var merak ediyorum doğrusu.

benim e398 joystik garantide degismisti

ben bu garantinin taaaaaaaa
  • bugüne kadar bir çok telefon kullandım motorola-se-nokia-samsung-lg en sonda w960i kullandım kim ne derse desin bu telefonda ben flv,divx,avi,mp4,3gp videoları yuksek kalıteye ragmen takılmadan izledim cx300 ile mükemmel kalitede şarkılar dinledim sorsanız bunların hepsini bir arada hemen hemen gormedim 2-3 senelik bir telefon olmasına ragmen yenı cıkan dığer markalara taş cıkartacak daha doğrusu cıkartan bir telefon oldunu gordum helal olsun motoya ama nedense bızım toplumumuzda nokia al kafanı yorma derler sorsanzı dığer markaları kullandımı ben burda hıç bi markayı kotulemıyorum sadece onemsenmedını goruyorum tek bu değil e398 de dinlediğim müziği daha dinleyemedim o kalitede hoparlörden fazla söze gerek yok konuyla alakasız oldu ama incelememi sunmak istedim forever motorola
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_tuna_0007

2-3 senelik bir telefon olmasına ragmen yenı cıkan dığer markalara taş cıkartacak daha doğrusu cıkartan bir telefon oldunu gordum helal olsun motoya ama nedense bızım toplumumuzda nokia al kafanı yorma derler.

Kesinlikle katılıyorum. İşlemci hızı 624Mhz'e kadar çıkabilen rahatlıkla da 416Mhz günlük kullanılabilen(daha üstünü denemedim), Maxx3 firmware'si ile de mükemmel hale gelen bir telefon.
  • hadi ama arkadaşlar topik öldümü canlanın biraz
  • arkadaşlar arızalı ROKR E2 telefonum garantiye gittiydi,tamir olamamış,dün onun yerine SLVR L9 kutusu ve tüm aksesuarları ile sıfır olarak geldi.Hoş bir telefon ama özellik bakımından rokr serisi ile alakası yok.Sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim,çok da sevemedim açıkçası.Aslında çok ince,hoş görünümlü,kullanışlı,2mp kamera,100hertz 256k ekran var,ekstradan 1gb hafıza kartı,kulaklık da geldi ama müzik telefonu değil kesinlikle.Ayrıca dosya yöneticisi gibi birşey yok,resimler-müzikler olarak giriliyor ve her seferinde tarıyor hafıza kartındaki dosyaları.
    Üzüldüm açıkçası rokr olmamasına...Garantiye verecek arkadaşlar bunu düşünüp versinler derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

arkadaşlar arızalı ROKR E2 telefonum garantiye gittiydi,tamir olamamış,dün onun yerine SLVR L9 kutusu ve tüm aksesuarları ile sıfır olarak geldi.Hoş bir telefon ama özellik bakımından rokr serisi ile alakası yok.Sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim,çok da sevemedim açıkçası.Aslında çok ince,hoş görünümlü,kullanışlı,2mp kamera,100hertz 256k ekran var,ekstradan 1gb hafıza kartı,kulaklık da geldi ama müzik telefonu değil kesinlikle.Ayrıca dosya yöneticisi gibi birşey yok,resimler-müzikler olarak giriliyor ve her seferinde tarıyor hafıza kartındaki dosyaları.
    Üzüldüm açıkçası rokr olmamasına...Garantiye verecek arkadaşlar bunu düşünüp versinler derim.

Hayirlisi olsun !

Peki telefonunda sorun neydi ?

• bende verdim servise joystik arızasından dolayı siteden bakıyorum parca bekleniyor yazıyor.insallah banada l9 göndermezler.hem neden hiç sormuyorlar biz özellikle aldık zaten e2 e398 gibi cihazları.l9 nerede e2 nerede genpaya
  • ekrana sürekli 2 yazıyordu,2 tuşu basılı gibi davranıyordu.Bugün genpaya mail attım,L9'un E2 ile karşılaştırılamayacak bir telefon olduğunu,iade etmek istediğimi belirttim,ambalajını vs.sini hiç çıkarmadım.Sizce birşey çıkar mı?Ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum.
  • omurkadir, bence L9'u ikinci el forumundan 150 liraya sat sonra o paraya sıfır gibi e2 alırsın. Genpa ile daha da uğraşma. Ellerinde E2 olsa zaten E2 yollarlardı.
  • omurkadir..

Genpa'nın yapacağı bir şey yok. heartless'in dediği gibi e2 ellerinde olsa değişim yaparlardı. Üretimi durmuş eski bir model yeni bir tane bulamazlar..

Aynı durumu ben de yaşadım. Arızalanan e2'yi l9 ile değiştirdiler ki sanırım 2 yıl falan oldu.. Şimdi seni çok iyi anlıyorum.. Malesef e2'den sonra l9 hiç olmuyor..

Benim aklıma gelmemişti şimdi sen bir sor istersen. Genpa'dan Motorola'nın üst modellerinden birini talep et. Ne kadar fark isteyecekler veya kabul edeceklermi ? Bir sor bakalım...

l9 elbette güzel telefon ama e2 kullanan biri l9 ile yapamaz.. Kendimden biliyorum..
  • Sayın arkadaşlar normal kullanımda bu cihazın şarjı ne kadar gider acaba?
  • ya anlayamadığım bu değişim hangi kriterlerde yapılıyor.ben e2 mi 470 liraya aldım kalkıp şimdi bana 250 liralık l9 verilmesi çok saçma olurdu heralde diye düşünüyordum.ayrıca daha öncede belirtmiştim biz bu cihazları özellikle satın alıyoruz.L serisi ve V serisini birçok insanda görmek mümkün fakat e398,rokr e2 kac kişide görebilirsiniz bu modelleri özellikle seçiyoruz.bence en azından aynı işletim sistemine sahip bi e8 göndermeleri gerkir.
  • valal kardeşim ben günlük 3 saat kadar muzık dinlom msj felan atıom 2 gün gidiyo
  • Arkadaşlar dün mail atmıştım genpaya L9 u istemediğimi,sitemlerimi belirterek,bugun cevap gelmiş de telefon numaramı istemişler,mesai saatleri de bittiği için artık yarın görüşeceğim.

motomurat senin dediklerine katılıyorum kesinlikle.Benim bu telefonu alma sebeplerim say say bitmez,bozulana kadar da zevkle kullandım her gün.Hiçbir zaman başka bir telefonum olmasını istemedim.(orta seviye teller arasında)

öncelikle rokr bir müzik telefonu,müzik tuşları,linux tabanı,güçlü dosya yöneticisi,video dosyaları açma performansı çok çok iyi.L9 ise standart,telefonu konuşmak ve arada fotoğraf çekmek için kullanacakların alacağı bir telefon.Yani Rokr ile aynı sınıfta olamaz kesinlikle.Bu ve birçok nedeni aradıklarında söyleyeceğim.L9un da bantları dahil hiçbir şeyini bozmadım,sadece merak edip kulaklığının ambalajını açıp denedim.para iadesi yaparlar mı bilmiyorum.Para iadesi olur ise de kesinlikle 2.el bir rokr alırım.Bulabilirsem tabiki.

Yok başka telefon yollayalım derlerse de(umarım) rokr serisi harici hiçbir motorola telefonu kabul etmeyeceğimi söyleyeceğim.Herhangi bir çözüm sunamazlarsa L9 u satarım heartless arkadaşımın dediği gibi.

Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.Ne yapmalıyım sizce?Bu konuda ne gibi haklarım var tam olarak bilmiyorum aslında...
    teşekkürler

• Hocam teşekkürler. Ben full ekran aydınlığında çok kurcaladım bugün tel elime gelince. Hemen bitti de o yüzden sordum
    Bir de arkadaşlar gelen telefon modlanmış Türkçe dil yoktu. Tanıdık bi telefoncuya götürdüm, yaparım ben dedi. Neyse yazılımı atmış fakat simkilidi istedi makina. Yapan arkadaş da çıktığı için yarın sabaha kaldı. Bi sorun olmaz dimi yav

quote:

Orjinalden alıntı: dj_tuna_0007

valal kardeşim ben günlük 3 saat kadar muzık dinlom msj felan atıom 2 gün gidiyo

• ben ekran parlaklığını en düşükte kullanıyorum gayet de net ve parlak oluo ve bayada tasarruf sağlıyor
  • omurkadir.. Bu arkadaş ile irtibata geç. Belki yardımı dokunur..

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Merhaba Arkadaşlar, E8'e sahip olmama sebep olarak başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum.

Kısayol tuşları bozulan E2 telefonumu geçen hafta GenPa'ya verdim. Telefonun tamir olamayacağını ve değiştireceklerini söyleyerek bana RIZR Z3 verdiler. Ben de Motorola ROKR E2'yi müzik özellikleri ve işletim sistemi olması sebebiyle almıştım aynı özelliklerde aynı seriden bir telefon varsa verin dedim. E6 verebilirdik ama maalesef ki o da E2 gibi piyasada bulunamayacak bir telefon haline geldi kaldırıldı dedi.

Size son öneri olarak E8 verebiliriz, kabul ediyor musunuz dediler. Ben de onayladım. Çarşamba günü GenPa'dan yeni sıfır E8telefonumu teslim alacağım ve aranıza katılacağım.

Herkese tekrar merhaba...

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.