Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanki hocam çok sağolasın,arkadaşa mesaj attım,çok iyi oldu.Aynı sorunla karşılaşmışız,umarım ben de rokr bir telefona tekrardan sahip olabilirim.Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: inanki

omurkadir.. Bu arkadaş ile irtibata geç. Belki yardımı dokunur..
  • Rica ederim... İnşallah değiştirirsin.. Rokr modelleri çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 21 Mart 2009; 2:30:14 >
  • Bugün genpa'dan aradılar,L9'un özelliklerinin ROKR serisi ile alakası olmadığını,ROKR serisinden bir telefon istediğimi belirttim.
    Ürün sorumluları ile görüşülecekmiş,salı gününe kadar durum belli olacak.L9'u kullanmayın,bekleyin dediler.İnş. ROKR bir telefon ile değişim olur.
  • Yav arkadaşlar...
    Dün forumdan ikinci el bi E2 aldım. Telefon modluydu. Türkçe dil seçeneği yoktu. Aslında sorun da yoktu kullanıyodum ama hani Türkçe olursa iyi olur dedik. Tanıdık bi telefoncu vardı. O dedi yaparız biz Türkçe yazılım atarız. Neyse verdik telefonu. Yaptılar bu sefer de simlock istedi telefon. Dünden beri de ona uğraşıyolar yapamıyolar. Ne olacak bilmiyorum.

Ankara'da bana yardımcı olabilecek telefonu hayata döndürebilecek bi arkadaş var mı acaba?
  • Terminoloji topiğindeki orjinal e2 yazılımını rsd ile flashla. Sonra unlock kodu satın alman gerekecek. Arkadaşın bilmeden simlocklu yazılım flashlamış.
  • Hocam terimlere yabancıyım. Biraz daha açık anlatır mısınız
    Bir de terminoloji topiği nerde acaba?

Edit: Topiği buldum. Aşağıdakilerden hangilerini yüklemeliyim bilgisayarıma.

32 Bit USB Sürücüsü Download!
    64 Bit USB Sürücüsü Download!
    RSD Lite 3.9 Download !
    Flash&Backup 3.07 Download !

Birde bunlardan hariç sanırım orada verilen Orijinal Rokr E2 yazılımını mı indirmeliyim?

Bir de unlock kodunu nerden ve nasıl satın alabilirim?

Edit2: Herşey tamam ne yapacağımı anladım fakat 20 Dolar'da unlock code için ödenmez ki Daha uygun bi yolu yok mu bu işin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 21 Mart 2009; 16:33:01 >

• Arkadaşlar elimdeki "jeasme"den almış olduğum, rokr e2 satılıktır. almak isteyen olursa aranızdan ilanıma bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 21 Mart 2009; 22:56:04 >
  • Erhan, ilk önce arkadaşının flashladığı yazılımın full adını buraya yazki telefonu hangi ülkenin şebekesine kilitlediğini öğrenelim. Sonra unlock code işi yapan yabancı bi arkadaşım var. Söylerim ucuza ayarlar, sorun değil.

Ne flashlandı o önemli.
  • Lanet olsun dedim bıraktım çıktım. Ya aslında arkadaş da sayılmaz. 1-2 kere iş yapmıştık ordan bi diyaloğumuz var. Uğraşıyoruz diyolar. Ulan ne uğraşması parça mı değişiyo sanki... Pazartesi bakacaklar tekrar. İş çıkarttı başka bişey değil.
  • Sen bilirsin, iyice içine etmesinlerde telefonun.
  • arkadaşlar rockbox da müzik dinlerken orta tuşa basınca (müzik listesini açmak için) takılma oluyo onu engellyebiliyomuyuz çok gıcık oluyorum ona bi yardım edin
  • Yarın alacağım telefonu eğer olmazsa zaten.
    Hocam peki ben orijinal yazılımını telefona yüklersem sorun ortadan kalkar mı? Yani simlock yine ister mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Sen bilirsin, iyice içine etmesinlerde telefonun.
  • ister, sana bedava unlock kod ayarlamaya çalışıyorum olmadı cüzi rakama olacak. Sıkma canını, halledilir.
  • Eyvallah hocam sağolasın. Çok teşekkür ederim.
    Dün bi ara şöyle bişey dedi telefoncu. Flaş modda kalıyor dedi. Sonra o düzelmiş falan birsürü şey zırvaladı. Yarın ne olacak çok merak ediyorum. Sağlam telefonu alıp pert verecekler
  • Ne yaptığını bilmeden yapan insanlardan korkulur, cahillik yıkım getiriyor.
  • Haklısın hocam katılıyorum sana. Cehaletten korkmak gerek.
    20 dakikalık işi var diye telefonu aldılar benden ve tam 3 gün geçti Ben söyleyecek birşey bulamıyorum. Birde şunu merak ediyorum kullanılır vaziyetteki telefonu alıp kullanılamaz halde bana geri iade ederken nasıl bir açıklamaları olacak Nasıl bir çözüm önerisi getirecekler merak ediyorum. Büyük ihtimal birşey yapmayacaklar. Ben de gerekeni yapıp gereken yerlere şikayet edeceğim.
  • Telefonu sağlam kurtarabilirsen, unlock code ücreti 10$, net üzerinden kartla ödeme yapacaksın.
  • Hocam bu akşama kadar bekleyeceğim. Yapılamadığı taktirde alacağım telefonu. Telefon elime bir geçsin durum nedir ona göre...
    Peki bu code kesin garantilidir dimi hocam açılır mı :) 10$'ı kaptırmayalım :) Bir de kartımın hesabı TL üzerine. Nasıl ödeme yapacağım :)
  • Dolar üzerinden çekecekler, TL Olarak yansıyacak extre'ne. Unlock kodu garantili açmazsa iadesi mümkün. Normalde 20 $, indirim kuponum var, sana 10 dolar olacak. Aşağıdaki siteden, inşallah o beceriksizler becerebilirde hiç masraf etmezsin.

http://www.cellunlock.net/
  • Sağolasın hocam. Akşam olsun telefonu bi alayım eve geçeyim sizinle irtibata geçeceğim.
    Herşeyden önce terminoloji topiğindeki bilgilerden de yola çıkarak önce telefonu formatlamalıyım sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.