Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kapak hong kong'dan gönderilmiş.Hediye olarak geleceği için bir problem yaşamayacağım büyük ihtimalle.
    8-20 gün arasında geleceğini yazmış satıcı.Hatta mesajı buraya kopyalıyorum.

Dear dark_e2,
    Hi!

Thanks for your business.
    Your product was shipped by HongKong Post Air Mail, will send it as gift
    for you.under normal circumstance, it takes 8-20days. If your country' s
    customs is very critical that may leading to the delay of item sometimes(Like
    Italy/Brazil...).

This is a regular mail and not have tracking number, but don't afraid about
    that, you will receive it safely also.
    If you can't receive it within a month, Please inform me.
    If you satified with the product,Please leave positive feedback for me. If
    not or have any other questions,Please inform me as soon as possible,I will
    try my best to solve the problem.

Your help will be appreciated.
    Have a nice day:)

Best regards!

yours sincerely.

Cowboy-is-busy

• Bu arada legend'ı tavsiye ederim ben hoparlörümü e398'in hop.ü ile değiştirmiştim

böle bi yorum yazmış arkadaşımız peki e398 hoparloru buna uyuyormu yani oluyormu???
    birde telefonsuz kaldım w960imi satınca sizce rokr e2 alsam tatminkar edermi müzik konusunda eski moto kullacılarındanım ama sormak istedim mükkemmel olduna ınanıyorum şahsen ve şarj durumu ile mesaj kapasitesi nedir sorularımı cevaplayan cevaplamayan herkese saygılar teşekkürler
  • guzel bir fw --iphone acilis kapanis arti iphone tus takimi sesleri :) denemeye deger bir fw sarj suresi 2 gundur full kullaniyorum yni bitti :) sarj da iyi gidio...

hadi bakalim biraz hareket gelsin ! ! ! !

bu arada ahmetkip arkadasim senin kullandigin kapakta cam kirik yada cizik warmi benim ekran cizikde,yanlar saglam sadece ekranimin ortasi cok cizik !

FW LINKI INCELEYEN BAKALIM ! ! !

http://motofunvn.com/forum/?showtopic=36978
  • Arkadaşlar bugun telefonuma sitede olan orjinal denilen fw'yi yükleyip servise verdim.(Problem:2tuşu hariç diğer tüm tuşlara basıldığında ekrana 2yazıyor.Hiçbir işlem yapılamıyor.tüm fwlerde aynı.Nasıl meydana geldiğini anlamış değilim.)
    Umarım garanti dahilinde yapılır.

Bu arada SD wifi kartlar çıkmış sonunda.Bizim e2'lere uyumlu mu acaba?Deneyen,haberi olan varsa bilgilendirebilir mi?
    Bluetooth üzerinden e2 ile gps kullanan,bilgisi olan var mı?
    Bir de şöyle bir sorum var,telefonumuza herhangi bir aparatla flash bellek takıp(usb),telefonun bu belleği görüp dosya kopyalama imkanı olabilir mi?Okulda proje dosyaları alışverişini bilgisayara ihtiyaç olmadan telefonumla gerçekleştirmek istiyorum da.
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 26 Şubat 2009; 1:36:05 >
  • ya millet bende habıre hafıza kartıyLea iLgili hata verıp duruyo mesela msj gelıyo hata verıyo resım cek e dıyorum hata verıyo resım cekmıyo !

boyle bır hatayla karsılasan varmı ?
  • Hafıza kartınızdan olsa gerek sorun.Ben 2gblık kart kullanıyorum hiçbir problemle karşılaşmadım.
    Bu arada ne olmuş bu konuya,sorular sordum 2gündür cevap yok kimseden.
    Konu ölmüş artık,yazık oldu.
  • cok eski bir tel oldu ya bu e2..artık cvp yazılmaması normal dedıgın gibi öLdü artık konu..

ben yaklasık 6 7 aydır 4 gb kartla beraber kullanıyorum ilk defa boyle sorunla karsılastım :S
  • Kart problemi kullandığın fw ile mi alakalı diyeceğim ama denemişsindir sanırım farklı fwleri.Başka hafıza kartın varsa bir süre de onla kullan teli bence,kart ile alakalı ise anlamış olursun.
    Bu arada telefonum garantide(genpa-konya),yedek parça bekleniyormuş.Bakalım ne kadar sürecek,yedek parçası da zor bulunur bu telin diye düşünüyorum.
  • Rokr Gsmmod Kaleidoscope 'u deneyen var mı acaip bir şey
    çoğu alan portekizce
    çözemediklerim var türkçe oluıyor mu bu fw
  • Telefonu alalı neredeyse 1,5 yıl oldu ve ilk kez firmware flashladım. Maxx 4 ü kurdum. Hoşuma gitt. Özellikle saat i dilediğim kadar büyütmeme izin vermesi güzel. Artı operatör logosunuda gizleme seçeneği mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 2 Mart 2009; 23:47:19 >
  • Vay be. Uzun süreden beri yeni msj atıyorum konuya. Şimdiye kadar 4 tane E2 kullanmış biri olarak E2 konusunun hala canlı tutulması gurur verici.
  • Mp3 dinlerken kesintiler oluyordu. Yeni yazılımlarla düzeldi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

Kart problemi kullandığın fw ile mi alakalı diyeceğim ama denemişsindir sanırım farklı fwleri.Başka hafıza kartın varsa bir süre de onla kullan teli bence,kart ile alakalı ise anlamış olursun.
    Bu arada telefonum garantide(genpa-konya),yedek parça bekleniyormuş.Bakalım ne kadar sürecek,yedek parçası da zor bulunur bu telin diye düşünüyorum.

konyada mı oturuyosun?
    eğeröyle ise bu yan turuncu kapaklardan satan yer biliyormusun?
  • Konyada ikamet ediyorum,turuncu kapak görmedim hiçbir yerde,sormadım da.Fazla satılmamış ve eski bir telefon için kolay bulunacak birşey değil.Ama herhangi bir yerde bulabilirsen haber verirsen sevinirim.Ebayda falan da yok sanırım.Var mı satılan bir yer bilen arkadaş?

Konunun canlı olduğu falan yok,ölüydü hatta epeydir.Keşke canlansa tabi...
  • arkadaşlar alıcı varsa satıyorum telefonu fiyatı özelden görüşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

Konyada ikamet ediyorum,turuncu kapak görmedim hiçbir yerde,sormadım da.Fazla satılmamış ve eski bir telefon için kolay bulunacak birşey değil.Ama herhangi bir yerde bulabilirsen haber verirsen sevinirim.Ebayda falan da yok sanırım.Var mı satılan bir yer bilen arkadaş?

Konunun canlı olduğu falan yok,ölüydü hatta epeydir.Keşke canlansa tabi...

bende konyada oturuyorumda ben fazla öyle biyere sormadım ama erkes ya bulamazsın yada çok zor bulursun dedi bulursam sanada haber veririm
  • arkadaşlar
    telefona format atılabilr mi
    demek istediğim şu:
    telefonun tüm belleğini sıfırlamak
    içinde hiç bir şey olmazsızın sadece boot edebileceğimiz bir bios yazılımı
    bunu dılında ne varsa silebilirmiyiz...

bende ilginç problemler başgöstermeye başladı
    örneğin son 3 haftadır tüm fw leri yükledim sebebine gelince
    # 9 ve arama(yeşil) tuşlarım çalışmıyordu...
    bunu daha öncede yapmıştı ve ben experiment adlı fw yi attığımda düzelmişti
    şimdi experiment dahil neredeyse 20 ye yakın fw yi yükledim sildim ( orjinal (stock) fw dahil) şimdi maxx4 var telde
    acak hala bu tuşlar çalışmıyor
    donanımsal bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce düzeldiğine şahit olmuştum
    ilginç olan ise
    en sonden bir önce yüklediğim cassopeya adlı fw de farkına vardığım bir sorun du
    burada makine açılırken gprs e bağlanmaya çalışıyor ancak kurulum hazır gelmediği için başaramıyor beğlentı öncül işareti 3 dakika kadar sinyal seviyesi göstergesinin yanında asılı kalıyordu

bunu şu an kullandığım maxx 4 te de yapıyor makine şu an
    işte yukarıda sorduğum sorunun sebebi bu
    sanırım biz fw leri yüklerken yazılım parçacıkları olarak bazı bug lar sistemde kalıyor
    ve üzerine yeni dosyalar yazılıyor
    bunu engellemenin yolunu arıyorum
    bir fikir olarak işin uzmanı arkadaşlara danışmak istediğim şu
    acaba yeni yazılım yükleme anında kabloyu çıkarsak
    mesela ilk %100 yaptığında neler olur
    ben muzdaribim şu an telefonumdan numara çevirerek arama yapamıyorum
    malum 9 yok

düşüncelerinizi bekliyorum...
    ne önerirsiniz ....

• 9 numaralari arama sende

Garantin warsa orjinal yazilimi yukle ver servise !
  • hocam benim de tuş problemim vardı,2tuşu çalışmıyordu,basık kalmış gibi birşeydi enteresan bir şekilde.Farklı fwler yaramadı,Konya genpa yetkili servisine 25şubatta verdim,yedek parçasını beklediler,daha sonra etilere gitmiş benim telefon.şu an onarım için bekliyor yazıyor sorguladığımda.Nasıl bir arızadır bu anlamış değilim,umarım düzelir ve tamiri uzun sürmez.Aslında tamir olmasa da e2yi bulamayıp yerine şöyle bir rokr e6,e8 yollasalar...benimki hayal tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

9 numaralari arama sende

Garantin warsa orjinal yazilimi yukle ver servise !

servise vermek sorun değil ki
    daha doğrusu çözüm değil
    onların yapacakları şeyi ben nasıl yapabilirim diye araştırıyorum
    garantim bitti sanırım
    özellkle telefonun tüm yazılımını silmek benim hedefim

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.