Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z6 güzel telefon. E2 gibi modlanıyor ve MotoMagX sistemli. Bence Z6 verirlerse hiç beğenmemezlik yapmayın, ihtiyaçlarınızı karşılar. Zaten Z6 da ROKR cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Z6 güzel telefon. E2 gibi modlanıyor ve MotoMagX sistemli. Bence Z6 verirlerse hiç beğenmemezlik yapmayın, ihtiyaçlarınızı karşılar. Zaten Z6 da ROKR cihaz.

heartless ! sence z6 mı e8 mi z6 nın e2 ve e8 den eksiği fm tuner gerçi pek radyo dinlediğim söylenemez. bu arada e398 için bi firmware de senden bekliyoruz. başarılar
  • mrb heartless hocam bu erhaninhodaki e2 yi ben satın aldım kod almam için gereken siteye girdim ama 15.99 dolar diyor bana indirmli falan diyordunuz galiba bana yardımcı olmanız mümkünmü
  • @murat,

E398 için bi mp yapacağım, türk kullanıcılarına özel :)

@serkan,

Siteye girdik, solda Unlocking by Manufacturer'dan Unlock motorola'ya tıklıyoruz.Sağda motorola unlock by code via imei seç ve add to cart'a tıkla. Gelen sayfada coupon code enter it here kutusuna crackb50 yazıyoruz ve apply diyoruz. Fiyat 16 dolardan 8 dolara inecek sonra proceed to checkout diyorsun ve credit card seçeneği ile gerekli bilgileri dolduruyorsun. Ödeme gittiği zaman genelde 5-6 saat ama en geç 24 saat içinde unlock code'u mail adresine postalayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 26 Mart 2009; 14:08:32 >
  • benim tel oluyor galiba Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Telefon Motorola E2 Cep Telefonu
    Teknik servis kayit tarihi 09/03/2009
    Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
    Durum Islem devam ediyor (Onariliyor)
    Son işlem tarihi 26/03/2009
  • Tuş takımı boardı 'bulunabilir' parça olmasından dolayı e2'yi sağlam bir duruma getirebilirler. Fakat eski bir model olduğu düşünüldüğü zaman zor bir ihtimal görünüyor. Yazılımsal sorunlardan dolayı arıza gösteren telefonları 'yapamadıklarından' dolayı değiştirdiklerini biliyorum. Parça değişimi bu kategorinin dışın da. Ellerin de var ise telefonu yapacaklar ama bulamazlar ise garanti süresi devam ettiği için mecburen değişim talebinde bulunacaklar. Genpa'nın servis anlayışı (doğrusu ve yasal olanı bu) teşekkürü hak ediyor...

Moral vermiş olsam da gerçek olan, sistemin bu şekilde işliyor olması..

Servis süresi fazla olmamış. Hatta yasal süre olan 30 iş günü dahi dolmamış. Neyse... Sağlam olsun da e2 olsun.

• ya diyorum ben e2 yi oyle bi cokertsem de yapamasalar e6 e8 verseler olmaz mi :d
  • Hahahah, motorola sizin yüzünüzden bu hallere geldi. E2'yi bilerek bozun sonra 3 katı parası olan E8 isteyin.

Hepinizi şikayet etcem motoya bana da e8 versinler. Moto TR'den hayır yok, USA ile contacting
  • quote:

heartless..
    Hepinizi şikayet etcem motoya

• Bu arkadaşlara E6 versinler.. Hatta piyasada ne kadar e2 varsa toplayı E6 ile değişim yapsınlar

Bu ne yahu !? Forum da ben den başka E6 kullanıcısı kalmamış gibi.. Kendimi El Fuego gibi hissetmeye başladım... (E8'i kullandığı zaman)
  • artık bizi fişler motorola benim e398 3 kez değişmişti.fakat benim cihazlarımı farklı arkadaşların kredi kartları ile alıyorum.yoksa bana telefon sattırmaz motorola
  • quote:

heartless
    Hahahah, motorola sizin yüzünüzden bu hallere geldi. E2'yi bilerek bozun sonra 3 katı parası olan E8 isteyin

heartless'in mesajından bu bölümüde almak şart oldu...

Kapatın yüzünüzü.. Kimse sizi tanımasın
  • Türk, Yunan, İtalyan hepimiz aynıyız. Nerede 3kağıt beraber ordayız.
  • Beyler bu sabah telefonum coktu telefonu servise werdim.ogleden sonra servis ten aradilar telefonun degisim olacagini belirttiler.
    dedim hangi telefonu wereceksiniz,apple iphone 18 gb ile degiseceklerini solediler

• heartless hocam kod geldi girdim ama gene bişey olmadı
  • valal arkadaş bu ne yaa e2 ver e8 all ne güzel yaa keşke garantisi bitmeseydide bedne deiştirseydim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan121

heartless hocam kod geldi girdim ama gene bişey olmadı

Sipariş numaran ile birlikte şöyle bi mail gönder, support'a.

Esteemed cellunlock.net worker,

I've ordered an unlock code for my Motorola E2. The code have arrived but it didn't unlock my phone. I'm looking forward for your support and %100 solution with your service. I kindly request another unlock code or please refund my money.

This is my order number : _______

Regards, İsim soyisim.
  • Biz telefonu bozulan arkadaşlar olarak sadece aynı seriden bir tel istedik,e1,e2,...,e8 herhangi birinin olması önemli değil.Açgözlülüğün lüzumu yok.Genpa ve Motorola da sağolsun ilgileniyor,iyi niyetli davranışa o da aynı iyi niyetle elinde aynı model kalmadığı için üst model veriyor.Bunda art niyet aramamak,yapmamak gerek.
    Motorola cihazların yanında verilen kitapçıkların içinde tek bir sayfada MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ başlığı olan bir kısım var.O kısım sadece boş yazılar değil.Gerçekten motorola bence müşteriyi memnun ediyor,taleplere hızlı cevap veriyor.Telefon alacak olsam yine motorola alırım.
    Teşekkürler
  • Forumun diğer bölümlerinde görüyoruz, her gün kvk, genpa, telpa şöyle yaptı hakkımı yedi diyen üyelerle dolu. Motorola bölümünde ben böyle durumlar pek görmedim.

V8'e su kaçırdım, ekranını çatlattım düşürerek yetmedi arka kapağını asetonla soydum, herşeyiyle tamir edip parçalarını değiştirip teslim etti genpa. Bende motorola ve genpa işbirliğine güvenenlerdenim. Sadece yeni modellerin getirtilmesinde distrubütor kaynaklı sıkıntı var.
  • arkadaşlar ben işin şakasına öyle dedim yoksa neden aç gözlülük yapayım yanlış anlaşılmasın yazdığım motorola gibi firma varmı ki ilk telefonum motorola şimdi motorola ve yine motorola olur türkiyede de kimse sevmiyor kötülüyor ama acaba kaç tanesi modlu bir e2 ile müzik dinledi veya e398 le müziğin zevkine vardı nerdeyse hiç birisi ama malesef bu nokia samsung düşkünlüğü almış başını gidiyor ama bir iyi yönüde var mesela benim telefonum e2 kimse bilmiyor aaa ne süper cihazmış hiç görmemiştim yeni mi çıktı felan diyor halbuki 4 senelik telefon*****************************

birde arkadaşlar bu e2nin bataryası bt50 daha dayanıklı e2 ye uyacak bir model varmı bildiğiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown.boss -- 28 Mart 2009; 12:26:06 >

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.