Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isin espirisine kaciyoruz...Motorola guzel hos telefon kullanmasini bilene lakin...
  • evet aynen öle kullanmasını bilene bılınen markaların hepsinide kullandım ama hıç hosnut kalmadım yanii forever motorola diyorum
  • Yetkili Teknik Servisimizdeki ürününüzle ilgili bilgiler
    Telefon Motorola E2 Cep Telefonu
    Teknik servis kayit tarihi 09/03/2009
    Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
    Durum Islem devam ediyor (Onariliyor)
    Son işlem tarihi 27/03/2009

3 gündür onarılıyor benim cihaz .yok vermicekler bana e8 zi ille yapacaklar bu arada bütün motorolacı kardeşlerime selamlar
  • Arkadaşlar sözlerim hiçbirinize değildi,lütfen yanlış anlaşılmasın,selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_tuna_0007
    birde arkadaşlar bu e2nin bataryası bt50 daha dayanıklı e2 ye uyacak bir model varmı bildiğiniz şimdiden teşekkürler

yokmu arkadaşlar bilen birisi yardı medebilecek

• sağolasın kardeşim bu bt60 orj bataryayı nerden bulabilirim
  • Arkadaşlar slm;

Letsmoto'ya nasıl üye olunduğunu bilen var mı?Sayfasını türkçe çeviriyle açtım.Formu dolduruyorum hata veriyor.Ama bir türlü hatanın ne olduğunu bulamadım.
    Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • @unknown.boss,

E1000, E770 gibi 3g modellerin kullandığı batarya. 1000 mah kapasitesi var. Güzel batarya ama Türkiyede nereden bulabilirsin bi fikrim yok. Sanırım ebay'den bakacaksın. 15 günde teslim ederler.

Tavsiye ederim, güçlü batarya.

@caco.fb,

Forum rusça, üyelik için anasayfada üst köşe en sağdaki linke tıkla, sonra kuralları kabul ediyormusun sayfası çıkar, kutuyu işaretleyip bilgileri girmen lazım...

Ne lazım sana letsmoto'dan, benim üyelik var. Çok büyük bi dosya değilse upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 30 Mart 2009; 13:57:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknown.boss

arkadaşlar ben işin şakasına öyle dedim yoksa neden aç gözlülük yapayım yanlış anlaşılmasın yazdığım motorola gibi firma varmı ki ilk telefonum motorola şimdi motorola ve yine motorola olur türkiyede de kimse sevmiyor kötülüyor ama acaba kaç tanesi modlu bir e2 ile müzik dinledi veya e398 le müziğin zevkine vardı nerdeyse hiç birisi ama malesef bu nokia samsung düşkünlüğü almış başını gidiyor ama bir iyi yönüde var mesela benim telefonum e2 kimse bilmiyor aaa ne süper cihazmış hiç görmemiştim yeni mi çıktı felan diyor halbuki 4 senelik telefon*****************************

birde arkadaşlar bu e2nin bataryası bt50 daha dayanıklı e2 ye uyacak bir model varmı bildiğiniz şimdiden teşekkürler

zamanında cem uzan motorolayı soymuştu.Ondan sonra motorola türkiyede fazla tutulmamaya başladı.Hani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı o olaydan sonra motorola fazla telefon göndermeyeye başladı ve diğer markalar öne çıktı.Bu adrada artık fazla giremeyecem 2 yıllık tehahütname doldu ttnettende bidaha internet bağlatma soydular beni resmen :)

• heartless ::

sağolasın kardeşim ve sana zahmet benim listedeki adımı yeni nickimle yazarmısın:)
  • Tamamdır.
  • beyler benim bi sorun var benim telde max3 var ing kullanıyorum herşey iyi hoşta hafıza kartını bazen tanımıyo telefon yeni flashmı atsam yoksa başka bi çaresi varmıdır...
  • arkadaşlar servise götürürken orjinal fw yüklemek gerekiyo mu gerekiyorsa hangisi olduğunu sölermisiniz
  • Servise verirken orjinal fw ile göndermek daha sağlam olur, terminoloji topiğinde orjinal Tr e2 yazılımı mevcut.
  • http://forum.motofan.ru/index.php?showtopic=161002 adamlar bizim e2 de sdhc kart çalıştırmayı başardılar heralde
  • arkadaşlar bu gün itibariyle bende telefonumu genpa teknik servise bıraktım bakalım neler diyecekler
    daha önce yazmıştım
    tuş takımında bazı tuşlar çalışmıyordu
    ayrıca s kart yuvası genişlemişti sanırım kartları tam okuyamıyordu
    garantisi bitmeden orjinal fw yi yükledim akşam ve teslim ettim genpa ya
    bakalım neler çıkaracaklar

bu arada topic yine 2 kat fazla sayfa sayısına ulaşmış hayırlı olsun
  • Servisten değişim için rokr z6 teklif edilmişti.E serisinden kalmamış ya da vermediler.Kabul ettim,bekliyorum.2-2.5hafta sürebilir dendi.Z6 da hoşuma gitti epey.Tek eksiği 3.5mm kulaklık girişi.Diğer özellikler bakımından e2 yle denk sayılabilecek bir telefon.Hatta daha iyi.E8 çok hoş tabi ama artık telefonsuzluktan,uğraşmaktan bıktım ve z6yı kabul ettim gitti.
  • omurkadir..

Z6 güzel telefon.

E8 ile değişim yapılmadı için pek dert etme.. E8 ne kadar 'değişik' ve güzel olsa da E2 kullandıktan sonra gözüne kocaman görünür. Dediğin gibi tek eksi yanı jak girişi..Yani boşver..

Sıfır bir Z6, sürgülü görünümüyle baya bi karizma ve güzel görünür. Hayırlı olsun. Şimdiden
  • inanki

Senin önerilerin üzerine bu işin üstüne gitmiştim.Sağolasın tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.