Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evett beyler,,telefonum yere dustu ve ekran goruntusu kayboldu ! suan bembeyaz bir goruntu war ! karsi taraftan ses gelip gidior,tus takimlari sorunsuz calisiyor ! lakin ekran yok :D

genpa ya gonderdim garantisi gozukmedi,80 tl hesap cikardi servis !

makineyi bimeksten almistim lakin faturasi kaybettim 2007 12 ayda almistim !

Elinde ekran olan warsa alabilirim ! yada telefonu bu sekilde satabilirim isteyen olursa ???????? yada cekmecemde bos bos duracak ! ilgilenenler ulassin !

Bu arada ekran gidip gelior ! ekran gelior lakin herhangi bir tusa basinca ekran gidior ! isteyen warsa pm atsin !
  • arkadaşım telefonunu aldığın bimeks sana faturanın bir kopyasını vermek zorunda muhasebsini kendi bünyesinde tutuyorlardır büyük ihtimalle ben daha küçük bir firmada faturamın kopyasını buldum ki muhasebesi farklıydı ve kapanmış bir firmaydı. yazıktır milli servet kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

evett beyler,,telefonum yere dustu ve ekran goruntusu kayboldu ! suan bembeyaz bir goruntu war ! karsi taraftan ses gelip gidior,tus takimlari sorunsuz calisiyor ! lakin ekran yok :D

genpa ya gonderdim garantisi gozukmedi,80 tl hesap cikardi servis !

makineyi bimeksten almistim lakin faturasi kaybettim 2007 12 ayda almistim !

Elinde ekran olan warsa alabilirim ! yada telefonu bu sekilde satabilirim isteyen olursa ???????? yada cekmecemde bos bos duracak ! ilgilenenler ulassin !

Bu arada ekran gidip gelior ! ekran gelior lakin herhangi bir tusa basinca ekran gidior ! isteyen warsa pm atsin !

arkadaşım önce şu yazmanı düzelt.Lütfen "v" yerine "w" kullanmayalım.Özenti olmayın.Şimdi sorununa gelelim.Ekranın beyazlaması ekrandan değildir.Arada ince ve geniş bir kablo olur.düşmenin etkisiyle kablo zedelenmiş hatta kopmuş olabilir.Bu tür sorunları normal telefoncular bile yapar.Ama E2 türkiyede fazla tanınan bir model değil.Her telefoncu yapamayabilir.Ben yaşadığım yerde 15'e yakın telefoncu gezdim yedek batarya bulmak için 2-3 tanesi tanıdı telefonu bitaneside "güzel telefon E serisi modelleri süper olur" dedi :) yedek batarya buldum oda arızalı çıktı ^^ yani işimiz zor :)

ama e2 iyi telefon şuana karadar yaptığım java testlerinde nokia N72(1100 puan),6300(tamamlayamadı çöktü :D) SE W810i(tamamlayamadı ancak biraz bekleseydim[10-15 dk :)] tamamlardı)'yi geçti.(E2: FW:Maxx3, apmd 624-624-624 mhz, 32 mb swap bellekle 2998 puan aldı bu bir rekor sayılabilir çünkü N72 yarısına bile gelemedi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 18 Mayıs 2009; 18:01:09 >

• arkadaşlar bana yardım edin lütfen arkadaştan miras e2 kaldı :)) 4 gb kart aldım ama nasıl tanıtacagımı bilmiyorum, aradım ama bulamadım lütfen yardım edin
  • yardım etmek isteyen tüm arkadaşlar için msn adresim yanlizligin_ofkesi@hotmail.com şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

ROKR E2 de 4GB SD hafıza kartı ve tanıtımı

Benim aldığım hafıza kartı OCZ 4GB SD 150x

Yabancı forumlarda "Transcend" marka olması gereken diye belirtilen kartı mavibilgisayarda varmış buradan alabilirsiniz TRANSCEND 4GB SD

En aşağıdaki hız testini okuyunca anlayaksınız ki çok hızlı SD almanız gerek yok çünkü E2 en fazla 50x-60x hızlarını kullanabiliyor bunlar tel için zaten çok hızlı hiç bir yavaşlama yok...

Arkadaşlar aldığım kartı her yönden inceledim hiç sorun yaşamadım. Programla hızını bile test ettim..

DİKKAT alacağınız hafıza kartı SDHC olmaması gerekiyor , SD olması gerek, 4GB SD olması gerekiyor..

E2 nizde 4GB SD kart uyumlu sistm yüklü olması gerek, son çıkanların hepsi uyumludur.

Amaç 4GB SD kartı fat (fat16) formatında biçimlendirmek. Sorun şu ki fat formatı sadece 2GB tan sonrasını desteklemez, örneğin 2GB tan büyük dosyaları desteklemez. Bunun için özel bir şekilde biçimlendirmemiz(format) gerek. BS dan normal biçimlendirme yaparsak 4GB olur ama fat32 olarak biçimlendirir, telefondan biçimlendirirsek istediği biçim olan fat ta biçimlendirir ama 2GB olarak.
    ÇÖZÜM ise BS da MS dos altında fat olarak biçimlendirmek.

E2 nizi ayarlardan bağlantılardan hafıza kartı moduna alın. USB kablosu ile BS a takın.
    1.yol
    BS dan ms dos u açın. Ve şu komutu yazın.

format z: /fs:fat

DİKKAT:" Z " harfi olan yere, sizde E2 nin hafıza kartı BS da
    sürücü adı olarak hangi isimde ise onu yazmanız gerek. Örneğin sizde d olabilir, yada e, f gibi.

2.yol
    Aldığınız 4GB SD kartlar fat32 sistemi ile formatlanmış şekilde gelir, ama E2 fat16 yı gördüğü için kartı takınca menüden karta girerseniz formatlanması gerekir diye uyarı verir, burada E2 kartı fat16 olarak formatlar fakat 2GB olarak yapar bunu. Şimdi 4GB olarak nasıl yapacağız ve "ms-dos" u tam bilmeyenlar içinde detaylı olarak yazdım..

İlk olarak hafıza kartını E2 ye takın E2 de karta girmeye çalışınca "format yapılması gerekiyor" uyarısını alacaksınız tamam deyip kartı formatlayın, formatlandıkatan sonra tel kartı 2GB olacak şekilde formatlar bu işlem biraz uzun sürebilir.
    Şimdi telden "ayarlar/telefon/bağlantılar" menüsünden hafıza kartını seçip teli BS a bağlayın. Bilgisayarım simgesinden telefonun kartının hangi harf ile göründüğüne bakın örneğin bende "G" olarak gözüküyor..

BS da Başlat/tüm programlar/donatılar/komut istemi(MS DOS) u açın..

sonra şu komutu girip enter a basın..Bende "g" harfi sizde farklı olabilir "e" yada "f" gibi neyse sürücü adı onu yazacaksınız..

g: (enter a bas)

Şimdi ise " format g: " yazın, tırnaklar yok sadece içi..Yine söylüyorum g yerine sizde hangi harf ise sürekli g yerine sizdeki harfi yazcaksınız..

Size çıkartma zorlaması yapmak istiyormusunuz diye soru sorulacak evet olarak "E" harfine basıp enter a basın..

Tekrar soru sorulacak "64 küme kullanmaya devam edilsin mi?" diye sizde yine E ye basıp enter a basın..

Sonra çıkan ifade için sadece "enter" a basıp geçin..

Aldığım hafıza kartı en hızlı kart olduğundan aklıma hızını test etmek geldi acaba bu hız tam kullanılıyor mu diye.. Hızını test ettim saniyede 6.5 mb çıktı (6.5mb/s) bu hız değeri tel için gayet iyi ama benim kartın gerçek hızı 22.5 mb/s yani 3 kat daha yavaş bunun anlamı en hızlı kartı almanıza gerek yok çünkü o hızda kullanamıyorsunuz. Kullandığınız hızda telde hiçbir yavaşlama yok..
    1. test 6.5 mb/s

2. test 6.5 mb/s

Bu sefer kart testnii kartın hızını destekleyen kart okuyucum ile yaptım ve 21mb/s çıktı...Kısacası aldığım kartın 150X hızının 1/3 ü yani hızın üçte birini anca kullandığım halde YİNEDE KART E2 de ÇOK HIZLI ÇALIŞIYOR. Bunun sebebi E2 nin sisteminin LINUX tabanlı olduğundan dolayı hiç bir yavaşlama olmuyor aksine divxler dahada rahat çalışıyor..

DİKKAT bu yüzden doalyı çok hızlı 4GB lık kart almanıza gerek yok saniyede 5-7mb/s okuma-yazma hızı olan kart yeterlidir, benim aldığım kart 22mb/s ama dediğim gibi E2 nin girişi zaten max 7mb/s destekli bundan dolayı uygun hızlardaki kartları alın hem benim gibi gereksiz yere 2 katı para vermemiş olun.

4GB SD kartım kart okuyucumda takılı iken yaptığım test sonucu;

Kendinizde aldığınız 4GB SD kartları yada farklı kapasitedeki kartları E2 de taklı iken usb kablosu ile bu program ile test edebilirsiniz.
    Ve sonuçları foruma aktaralım PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Konuyla ilgili diğer yazı;
    TRANSCEND 4GB SD hafıza kartı
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_51/key_//tm.htm#20498678
    veya
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_101/key_//tm.htm#20498678

• arkadaşlar benim cihazda bir sorun var . menüdeki simgeler yok oluyor. maxx 3 fw sini kullanırken bütün simgeler gidiyordu nedensiz bi şekilde birtek son aramalar bide bi simge daha kalıyordu 2-3 simge kalıyordu menüde . daha sonra legend fw sini yükledim bir sorun yoktu . daha sonra üstüne başka fw ler denedim . tekrar legend fw sini yükledim ancak şimdide ayarlar simgesi yok menüde ayrıca bikaç eksiklik daha var . aynı fw yi 3-4 kere yükledim ancak sorun ortadan kalkmadı bunun çözümü yokmudur acaba ? yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden teşekkürler
  • Terminoloji topiğindeki orjinal fw'yi attıktan sonra modlanmış mp'leri flashlarsan sorun düzelebilir.
  • Arkadaşlar Benim telefonum bir hafta önce kamera çalışmamaya başladı,dün ise şarj olmuyor bunun hakkında bilgisi olan varmı telefonum gün gçtikçe bozuluyor bugün ise içinde acayip sesler geliyor.
  • arkadaşlar geçen sene mart da aldığım telefonum şimdilerde sürekli kendi kendine reset atmaya başladı donanımsal mı yazılımsal bi sorun mu acaba?
    Not: hala defult ayarlarda telefon
  • Orjinal yazılım elimizde mevcut, yükleyip deneyin isterseniz ikinizde.
  • orjinal fwyi nereden bulabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    İlgilenen olursa E2 arıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_32420798/mpage_1/key_//tm.htm#32420798

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 19 Haziran 2009; 16:04:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

Merhaba arkadaşlar,

Bulundu...
  • Uzun zamandır araştırmıyordum. Rokr ultimate fw'yi kullanıyorum. Ondan daha stabil ve hızlı çalışan bir fw çıktı mı?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bulundu...

Ben daha bulamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: unleashead

Uzun zamandır araştırmıyordum. Rokr ultimate fw'yi kullanıyorum. Ondan daha stabil ve hızlı çalışan bir fw çıktı mı?

ben biraz araştırdım e2 yi aldıktan sonrada maxx 2 gibi görünüyor şuıan en stabil ve güzelş yazılım bende 3-4 gündür kullanıyorum. çökme felan yapmadı. hata vermedi. stabil gidiyor . bundan sonrada sorun çıakrmaz sanırım. çünkü gün boyu kurcalıyorum. soruın verse şimdiye veriridi.
  • arkadaşlar e2 im neredeyse sizlere ömür
    yazılım işe yaramıyor gibi donanımsal bir sorunu da yok servisten bir ay önce aldım
    ama sürekli donma ve takılmalarla hiç bir tadı kalmadı
    bende carfoursa da dolaşırken bir tane kalmış olan ve fiyatı 220 tl ye düşen e6 buldum ,
    serileri aynı ama e6 çok farklı bir telefon
    e6 için tüm eziyeti yeniden çekmeye başlıyorum
    e2 de duracak şimdilik ama kenarda

topic öyle duruyordu birşeyler yazdım kaçtım görüşmek üzere
    kalın sağlıcakla
  • e6 da iyidir ben beğeniyorum çok.Ben de e2'den zorunlu olarak z6'ya geçmiştim.(arızalandı,tamir olamadı,bu geldi.)z6 da güzel,oldukça hızlı.Tek eksiği 3.5mm kulaklık girişi.E2 yi çok özletmiyor bana açıkçası.Yavaşlık her durumda vardı e2'de.Ama neler yükledik,nasıl geliştirdik,efsane oldu kesinlikle.

quote:

Orjinalden alıntı: garip-

arkadaşlar e2 im neredeyse sizlere ömür
    yazılım işe yaramıyor gibi donanımsal bir sorunu da yok servisten bir ay önce aldım
    ama sürekli donma ve takılmalarla hiç bir tadı kalmadı
    bende carfoursa da dolaşırken bir tane kalmış olan ve fiyatı 220 tl ye düşen e6 buldum ,
    serileri aynı ama e6 çok farklı bir telefon
    e6 için tüm eziyeti yeniden çekmeye başlıyorum
    e2 de duracak şimdilik ama kenarda

topic öyle duruyordu birşeyler yazdım kaçtım görüşmek üzere
    kalın sağlıcakla

• bende 1.5 seneyi aşkın e2 kullanıyorum güzel telefon iyi hoşta bu aralr sapıttı hafıza kartını görmyo içindekileri siliyo filan şimdi de açma kapama tuşu bozuldu zor kapatıp açıyorum bi kaç kez yere düştü ondan oldu galiba fw atcam şimdi herşeyi yeni den kurcam...aldımdan beri çok uğraştırdı beni tel ama sevdiriyo kendini onla uğraşmakta hoşuma gidiyo anlamadım ne acayip teldir...
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.