Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modernbirinsan
    allah rızası için yardım edin.....

Hiç flash attınız mı yani yeni firmware kurdunuz mu? mpkg kurmak icin gerekli diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanak

quote:

allah rızası için yardım edin.....

Hiç flash attınız mı yani yeni firmware kurdunuz mu? mpkg kurmak icin gerekli diye biliyorum.

sadece birolaydın hazır sistemini kurdum....orada programlarda motovision var örneğin ama basınca çalışmıyor.....Anlayamadım gitti şu olayı..:(
  • bende de birolayd ın hazır sistemi vardı. ama gecende menülerim kaybolunca yeni firmware arayışına girdim.
    ve krakatau II de karar kıldım 1 gundur yogun bakıyorum.
    firmware cok guzel. firmware'i yuklersen sorunun kalmaz gibi geliyor bana. senin webcam uygulamanı denemedim ama deniyecem yakında.

AVANTAJLARI

- krakatau II agustos 2009 da yayınlanan en son firmware.
    - bir kere hızlı !!!
    - mesajlarda takılma sorunu yok
    - e2 nin sesi yukseldi.
    - tus kilidi c+* ile yapılabiliyor.
    - kamera cozunurlugu 1280x1024 ve 8 zoom yapabiliyor.
    - video kamera kayıt esnasında zoom yapabiliyor 4x ya kadar.
    - adres defterinden telefon ayarlarına kadar hersey sd card'a yedeklenebiliyor.
    - telefon adres defteri listesinde resimler de gosteriliyor.
    - mp3 ve videolar album, sarkıcı v.b. özelliklere gore gruplanabiliyor.
    - medya listesi sorunsuz guncellenebiliyor.
    - tema z6 teması ve cok guzel.
    - ana ekranda saat ve tarih gbi bilgilerin fontu buyultulebiliyor
    - fontlar cok hızlı değiştirilebiliyor.
    - internete sorunsuz baglanıyor.
    - text dosyalar icin editor yuklu.
    - resimler kolayca acılıyor.
    - kullanılabilir ram miktarı artırılmış, uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
    - ses butonuna kısa yol eklenebiliyor.
    - Fm radyo kulaklıksız calısabiliyor.
    - v.b. bir cok yararlı program ve ozellikler

özetle telefon hızlı, menü gecişleri gayet kolay.

SORUN ???
    gelelim soruna su anda denemedim turkce paketini yukleyince sorun cıkmasından korkuyorum. cunku bir onceki zero tyrano yuklememde bazı programlar
    php loader hatası vermişti.

NOT: Son olarak telefonumu dunden beri cok zevkle kullanıyorum. sanki yeni bir telefon almışım gibi. e2 ye bir kez daha hayran kaldım. keske motorola su linux a
    ciddi eğilseydi. gerci android le calısacaklar diye biliyorum...

SAYGILARIMLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 19 Ağustos 2009; 12:15:50 >

• sn tanak ben birolayd ın hazır sistemini zor kurdum zaten sizde firmware kurdunuz mu diyorsunuz (teknoloji hususunda zorlanmaktayım gördüğünüz üzre)

Sorum şu benim orjinal ilk alındığı haliyle olan telefonumu webcam olarak kullanamayacakmıyım şu hayırlı günlerde bir cevap bekliyorum ey cemaat-i müslümin !!!!....Allah rızası için yardımcı olun bana bir alllahın kulu yok mu??????(kısa ,net ,algılayabileceğim şekilde lütfen)....

Not:Sn tanak yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim...
  • bu sayfanın başında syn. fralitynin gönderdiği e2yi webcam olarak kullanma da gerçekleştiremediğim hususları tekrar yazıyorum..

)motovision11.mpkg ve fullscreen.jar dosyalarını E2 ye hafıza kartına atın sonra E2 den bunları bulun tıklayarak kurun. ...BURADA telefonun içine attığım bu iki dosyadan fullscreen.jar dosyası kuruluyor hemencecik onda sorun yok ama motovision11.mpkg dosyasını kurmak için telefonda üzerine tıkladığımda dosya tipi bilinmediğinden dosya açılamıyor hatası veriyor ( artı motovision programı .biroldaydın hazır sisteminde var benim menüde programlarda motovision olarak ama onu da tıklayınca bir gelişme yok zaten o da açılmıyor yani onu da belirtmek istedim... )

2)MobileVisionPCSuite_Setup_WithDotFrameWork kurun çok ufak bir program dır ama içinde net framework(22.4 mb buna ait) da vardır, BS ında netframework kurulu olanlara uyarı ekranı gelecektir "onarın" seçeneğini seçin, bitmesini bekleyin uzun sürebilir. BURADA pc de kurmaya başlıyorum setup dosyasını tıklıyorum KURULMA aşamasında siyah ekran çıkıyor ve error veriyor,,,kurulması pcye zarar verebilir ileride diyor ama ben yine devam et diyorum ancak kurulum bitince hata verip program açılmıyor....
    Yardımcı olun lütfen bu iki sorun için ne yapmalıyım

• quote:

bu sayfanın başında syn. fralitynin gönderdiği e2yi webcam olarak kullanma da gerçekleştiremediğim hususları tekrar yazıyorum..

)motovision11.mpkg ve fullscreen.jar dosyalarını E2 ye hafıza kartına atın sonra E2 den bunları bulun tıklayarak kurun. ...BURADA telefonun içine attığım bu iki dosyadan fullscreen.jar dosyası kuruluyor hemencecik onda sorun yok ama motovision11.mpkg dosyasını kurmak için telefonda üzerine tıkladığımda dosya tipi bilinmediğinden dosya açılamıyor hatası veriyor

merhaba birolaydın hazır sistemi sd karta atılıyor ve orda kurulu geliyor. 2 çözüm var
    1) ya yeni bir hazır sistem cozumunde webcam programı kurulu gelecek .
    2) dediginiz mpkg programları kurmak için yeni bir firmware yuklemiş olmanız gerekecek diye biliyorum.

SAYGILARIMLA

• Merhaba o zaman hazır kurulmuş olarak bir iyiliksever arkadaş bu olayı yapabilirse beni sevinçlere boğacaktır....Bunu allah rızası için bir arkadaştan istiyorum eğer bunu bana yapabilirse allah ona ne muradı varsa versin....Sağolun sn tanak...
    quote:

Orijinalden alıntı: tanak

quote:

bu sayfanın başında syn. fralitynin gönderdiği e2yi webcam olarak kullanma da gerçekleştiremediğim hususları tekrar yazıyorum..

)motovision11.mpkg ve fullscreen.jar dosyalarını E2 ye hafıza kartına atın sonra E2 den bunları bulun tıklayarak kurun. ...BURADA telefonun içine attığım bu iki dosyadan fullscreen.jar dosyası kuruluyor hemencecik onda sorun yok ama motovision11.mpkg dosyasını kurmak için telefonda üzerine tıkladığımda dosya tipi bilinmediğinden dosya açılamıyor hatası veriyor

merhaba birolaydın hazır sistemi sd karta atılıyor ve orda kurulu geliyor. 2 çözüm var
    1) ya yeni bir hazır sistem cozumunde webcam programı kurulu gelecek .
    2) dediginiz mpkg programları kurmak için yeni bir firmware yuklemiş olmanız gerekecek diye biliyorum.

SAYGILARIMLA

• Kaç gün oldu hala yardım talebimi yineliyorum ve biryerlerde sesimi duyan bir aslan yürekli olduğunu biliyorum....İşallah bana yardım eden biri çıkacak...Bekliyorum şu güzel günlerin hayrına.....İşallah birisi sesim duyacak ..işallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbirinsan -- 26 Ağustos 2009; 2:33:09 >
  • ben bu hazır sistemi yapamam ama bence birolayd 'dan rica edebilirsin. sadece istersen yeni firmware atma konusunda yardımcı olabilirim.
  • ya dostlar ben flash atma olayını yapamadım
    rokr e2 ye rsd lite ıle nasıl yapıcaz ısletım sıstemı vısta

sımdı boot ekranına gelıyorum yanı ses ve kapa tusuna bastım sonra ses dugmesıne kırmızı ıkıncı ekran geldı sonra rsd lite 3.8 ı acıp taktım shx dosyasını yukle dedım oldu sonra manually power up dedı kablodan cıkardım cunku kapanmadı
    sonra napcam bırınce boota donemıyorum sanırım oraya da sbf lı dosyayı yuklemem lazım off
    yardımcı olursan sevınırım neyı yanlıs yapıyorum??
  • Merhaba arkadaslar suan foruma telefonumdan girdim.E2'de calisan (yakin zamanda denenmis) herhangibir msn programi var mi? Bide 3G goruntulu konusma haric sadece internet olarak E2'de calisir mi?
  • arkadaşlar benim 2 numaralı tuşa bastığımda çalışmıyordu bende söktüm onu şimdi garantiye versem kullanım hatasından dolayı garanti dışı ederler mi ? ilgilendiğiniz için teşekkürler...
  • İçini açtıysan eğer garanti kapsamı dışına çıkar, ama tuşu yerinden söktüysen şansını bi dene belki yardımcı olurlar.
  • merhabalar arkadaşlar şöyle tertemiz bi cihazı satmak isteyen arkadaş varsa pm atsın
  • arkadaslar çok aradım bualmadım hiçbiyerde... benim eskiden vardı e2 flash atarken gitti :) yenisini almak istiyorum böyle yeni alabileceğim bi yer varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

ya dostlar ben flash atma olayını yapamadım
    rokr e2 ye rsd lite ıle nasıl yapıcaz ısletım sıstemı vısta

sımdı boot ekranına gelıyorum yanı ses ve kapa tusuna bastım sonra ses dugmesıne kırmızı ıkıncı ekran geldı sonra rsd lite 3.8 ı acıp taktım shx dosyasını yukle dedım oldu sonra manually power up dedı kablodan cıkardım cunku kapanmadı
    sonra napcam bırınce boota donemıyorum sanırım oraya da sbf lı dosyayı yuklemem lazım off
    yardımcı olursan sevınırım neyı yanlıs yapıyorum??

pc yi tanıyorsa telefon senin öncelikli olarak xp li pc ye geçmen sonra flash backup ile backup yüklemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenben01

arkadaslar çok aradım bualmadım hiçbiyerde... benim eskiden vardı e2 flash atarken gitti :) yenisini almak istiyorum böyle yeni alabileceğim bi yer varmı acaba

il olarak nerdesin
  • yeni yazılım çıkmış sanırım deneyen var mı ?
    www.e2mod.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

yeni yazılım çıkmış sanırım deneyen var mı ?
    www.e2mod.com

Krakatau II den bahsediyorsun sanırım?
  • Yani son çıkan bi kaç tane var.Eğer türkçe ile stabilse denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.