MacBook Pro M2 açılmıyor
Merhaba arkadaşlar. Dün gece bilgisayarıma bir yazılım yüklemeye çalışıyordum (MacBook Pro M.2 16"). Yeniden başlattım ve bilgisayar açılmıyor. İlk başta, Apple logosu ve ilerleme barı biraz dolduktan sonra yeniden başlatıyordu. Recovery Mode'a geçmeyi denedim ama "loading" dedikten sonra Apple logosu geliyor ve tekrar yeniden başlatma döngüsüne giriyor. Diğer M1 MacBook'um ve M.2 (dfu modunda) birbirine thunderbolltan bağlıyken, Apple Configuration üzerinden "revive" yapmayı denedim. Bu işlemden sonra Apple logosunda uzun süre bekledi, şimdi ünlem işareti gösteriyor ve support.apple.com/mac/restore yazıyor (ve yine kurtarma moduna girmiyor). Muhtemelen recover yapsam bilgisayar açılır, ama bunu verilerimi kaybetmeden halletmeye çalışıyorum. Sonunda yeniden yüklemem gerekse bile verilerimi kurtarmanın bir yolunu arıyorum. Sistemi USB'den başlatıp verilerimi kurtarabilir miyim? Önerilerinize ihtiyacım var, çok teşekkür ederim!
Alıcısı kayıp olan Remote controller joystick
Merhaba, bugün bit pazarından bir quadcopter joystick'i buldum 1 TL'ye Alıcısı yok, pil taktım ışık ve ses geliyor düğmelerden. İçini açtım arduino tabanlı olduğu için bir şekilde işime yarar heralde diye düşündüm. Yedek parça dışında değerlendirebilir miyim, başka alıcı ayarlayabilir miyim fikri olan var mı? Teşekkürler
'was not declared in this scope' hatası
|
S3 video yükleme sorunu olmayan ROM önerisi
|
100 liraya kasa önerisi
|
|
|
Arduino ile servo motor kontrolü güç kaynağı sorunu
|
OPA2227P dual opamp yerine ne kullanılabilir ?
|
Zune 30 mu ipod 30 gb mı ?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 129
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.610 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun