Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim..
  • sdhc desteği gerçek sanırım
    modymoto da da supermars isimli ispanyolca bir fw var
    onun ekran görüntülerinde 4 gb lık sdhc karta fat 32 format atmışlar ve görülebiliyor
    bakmakta fayda olabilir
    gerçi benim tel hala serviste ama duyurayım dedim
  • google translate...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 13 Nisan 2009; 0:18:08 >
  • olmuyor hiç bir şey anlaşılmıyor google translate ile
  • garip-..

google translate.. Çeviri durumuna getir-Çevirmek istediğin dili ayarla-Çevirmek istediğin link'i yapıştır-Tamam...

Elbette bire bir çeviri yapmayacaktır.. Genel olarak anlatımı anlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 22 Aralık 2009; 1:37:55 >
  • saol inanki
    deneyeceğim
  • Arkadaşlar dün teknik servisten tamir olamayan e2'm yerine uzun uğraşlar sonucu rokr z6'mı teslim aldım.
    Gerçekten çok hoş bir telefon.E2'ye göre epey hızlı geldi bana özellikle.Müzik geçişleri daha hızlı,hatta müzik dinlerken menüde dolaşma hızı yavaşlıyordu e2'de bunda farkedemiyorsunuz bile.Müzik dinlerken fotoğraf çekiyorum sadece klik sesi anında müzik kesiliyor yani hız olarak hoşuma gitti diyebilirim.Tipini sevmeyen arkadaşlarım oldu ama bence gayet iyi.Tuş takımı çok rahat,fotoğraf çekme için bir tuş konulmuş,kamerası 2mp,flaşlı.Flaşı e2'ninkine göre daha iyi.Ekran çok net,büyüklüğü kafi.Menüsü e2ninkiyle birebir diyebiliriz.Tek eksiği önceden de dediğimiz gibi 3,5mm kulaklık girişi ve radyosunun olmayışı.Pakedinden de kulaklık çıkmadı.Artık kulaklık konusunda biraz taviz vereceğim e2ye göre ama olsun.İleride bluetooth kulaklıklar ucuzlayınca onu da telafi ederiz.Şimdilik kablolu orjinal kulaklığından satın alacağım.

• 1 hafta yı geçti genpa servise vereli telefonu hala bekliyorum
    web sitesinde " yedek parça bekleniyor" deniyor.
    bulabilirlermi ki e2 nin yedek parçalarını hala?
  • benim telefonun bi üst modelini werirlermi dicemde ben e8 kullandım :D z6 da kullandım z3 te kullandım :D artık e10 nu beklicez
    bende werdim dün servise... ekranda algılamama oluyodu, tuş takımı dahil tüm kasa değişecek ve ekranda kırmızı nokta çıktı kayboluo, gelio habere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 19 Nisan 2009; 22:05:00 >
  • arkadaşlar e2'nin kamerasındaki flash ışığını el feneri olarak kullanabilen varmı acaba ?
  • Arkadaşlar e2mod daki bu yeni fwyi deneyeniniz varmı "R564_G_12.00.4AP Zero 4AP"?
  • Bunu ben de aramıştım ama telefona zararlı olabileceğini anlayıp vazgeçtim,zaten bulamadım.Uzun süre flash açık kalırsa ciddi anlamda ısınacaktır o kısım ve mutlaka telefona zarar verir.Rokrlight programını kullanıyordum,idare ediyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

arkadaşlar e2'nin kamerasındaki flash ışığını el feneri olarak kullanabilen varmı acaba ?
  • arkadaşlar bende yeni aldım e2mi ikinci el..çok memnunum telefonumdan motorokr forever bundan böyle..;)) ama tek sorun bataryası çok çabuk tükeniyor..üstte arkadaşlar bt60 yazmış daha dayanıklı şeklinde..bt60 batarya nerden bulabilirim ve ayrıca kasayı da sıfırlamak istiyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba tşkler..
  • Bir E2 alamadık gitti yahu....
  • selam beyler .avea gprs ve mms ayarlarını yapabilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • http://motorolasetup.tarsin.com/countryselect.htm adresinden ayarları ücretsiz alabilirsin.
  • çok teşekkür ederim heartless .birşey daha sormak istiyorum avea da tv izleyebilirmiyiz bizim e2 iyle acaba?
  • Onu bilmiyorum ama Avea konuşturmayı bile beceremiyor, nasıl tv izlettirecek abonesine ?
  • Max 4'ü kurdum.Kendi media playerı Casseopeya by Morrow'da olduğu gibi SPB Mobile DVD ile TCMP olarak convert ettiğim filmleri problemsiz oynatıyor.Ctune var ama ben tam olarak çalıştıramadım.Pek çok fw denedim.Kurduğum oynatıcılara root izni vermiş olmama rağmen çalıştıramadığım için şu an kullandığım ve Casseopeya by Morrow fw'sinden memnun kaldım.Eminim deneyimli arkadaşların yorumları daha sağlıklı olacaktır :)
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.