Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam telefonu almaya gittim. Halen yapılmadığını söylediler. Telefonu iade istedim. Şu an cihaz açılmıyor, açılır vaziyette teslim edelim dediler. Bakan usta da yok falan dediler Sanki arabanın şanzımanını yaptırıyoruz yav

Neyse olsun verin dedim ve telefonu aldım geldim. Evet telefon şu an hiçbir şekilde açılmıyor. O bana ben ona bakıyorum Yapabileceğim bişey var mı? Telefonu nasıl hayata döndürürüm?

• Dediğim malesef oldu telefonun iyice içine ettiler. Götür ver bari açılır vaziyette sana iade etsinler. Hiç açılmayan telefonun neyini alıyorsun ?
  • Hocam çok sinirlendim artık. Hay sizin yapacağınız işin dedim ve aldım.
    Fakat az önce şöyle bişey oldu. Telefonu şarja taktım ve açıldı kendiliğinden. Şu an ekranda charging yazıyor. Arka planda da ana ekran görüntüsü var. İnşallah kötü bişey yapmamışımdır şarja takarak. Ne yapayım şarjdan çıkarsam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 23 Mart 2009; 20:36:45 >
  • Telefon tamamen şarj olunca çıkardım ve açılıyor artık telefon
    Ama enter subsidy code diyor
    Ben şimdi orijinal türkçe yazılımını atacağım. Bakalım sonuç ne olacak...
    Büyük ihtimal unlock code'a yine ihtiyacımız olacak. Heartless hocam, sizinle irtibata geçelim bi.
  • Vay be kendimi aştım :D
    Telefonu orijinal yazılımını attım fakat şebeke şifresi istiyo :(
  • Şifre ister, 10 doların gidecek bundan kaçış yok.
  • Arkadaşlar e2 bozulupta geri bulamayan arkadaşlar kendi E2 mi(kendi e2im diye demiyorum hiçbir sorun yoktur orjinal fw atabilirim) için üst modellerle takas yapabilirim vilayet olarak konya tercih edilir
    Pm atabilirsiniz
  • joystik arızasısından dolayı 09 03 2009 tarihinde servise gönderdiğim e2 im genpanın sitesinde göre yedek parca bekleniyor yazıyor.dün genpayı aradım yedek parca şsiparişi verildiği ve beklendiğini söyledi ayrıca tuş takımının boardının değişeceğini söyledi.cihazın anakartı ile tuş takımı boardı ayrımı acaba ? ben tek bir parca sanıyordum cihazdan teknik olarak anlayan arkadaslar yada bu cihazı daha önce içini acmış olan arkadaslardan yorum bekliyorum.
  • selamlar
    motomurat benim olayı biliyorsun,bugun uzun uğraşlar sonucu L9'u iade talebimi onayladılar,yarın iade ediyorum ve rokr serisinden bulabildikleri telefonu yollayacaklar.Büyük ihtimalle e8,olmadı e6 olur diye düşünüyorum.Senin tel de tamir olmaz benim de anakart değişecek falan denmişti böyle oldu.L9 verirlerse sakın kabul etme rokr iste biraz sıkıntı yapacaklar başta sonra kabul edeceklerdir.İnş şu iş kazasız belasız hallolur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omurkadir

selamlar
    motomurat benim olayı biliyorsun,bugun uzun uğraşlar sonucu L9'u iade talebimi onayladılar,yarın iade ediyorum ve rokr serisinden bulabildikleri telefonu yollayacaklar.Büyük ihtimalle e8,olmadı e6 olur diye düşünüyorum.Senin tel de tamir olmaz benim de anakart değişecek falan denmişti böyle oldu.L9 verirlerse sakın kabul etme rokr iste biraz sıkıntı yapacaklar başta sonra kabul edeceklerdir.İnş şu iş kazasız belasız hallolur.

selamlar inşallah sevgili kardeşim.e6 kalmamıstır heralde e8 iste .valla banada tus takımı boardı değişecek dediler bakalım ne olacak hayırlısı olsun benimde gözüm e8 de lakin zn5 çok daha makbula geçerbide veriyolar mı ama benim teli onaracaklar heralde bekleyelim görelim.

• E2 arayan arkadaşlar linkteki E2 sadece 100 lira ve philips kulaklık hediyeli...

http://forum.donanimhaber.com/m_30601183/mpage_1/key_//tm.htm#30601183
  • Bu konudaki kullanıcılar: erhaninho_cArsi, Tears For Fears
    2 kayıtlı üye, 0 misafir

Emrecim gül gibi telefonun içine ettik iyi mi
    Salaklık üstüne salaklık yapmaya da devam ediyorum Simkilit kodunu birkaç kez yanlış girdim ve telefon tamamen kullanılamaz hale geldi sanırım Artık simkilit kodu da istemiyor. Direk şebeke kilidi. Şebeke kilidinden dolayı sadece acil aramalara izin veriliyor. Lütfen operatörünüzle görüşün diyor
    Var mı yapacak bişeyler arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Bu konudaki kullanıcılar: erhaninho_cArsi, Tears For Fears
    2 kayıtlı üye, 0 misafir

Emrecim gül gibi telefonun içine ettik iyi mi
    Salaklık üstüne salaklık yapmaya da devam ediyorum Simkilit kodunu birkaç kez yanlış girdim ve telefon tamamen kullanılamaz hale geldi sanırım Artık simkilit kodu da istemiyor. Direk şebeke kilidi. Şebeke kilidinden dolayı sadece acil aramalara izin veriliyor. Lütfen operatörünüzle görüşün diyor
    Var mı yapacak bişeyler arkadaşlar.

Abi geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor maalesef elimden.. Üzüntüyle okudum. Keşke dil olayı için bu kadar olay yaşanmasaydı, önceden konuşmayı akıl edip ben sana türkçe gönderseydim.. Bunu yapan sıradan bir telefoncu sanırım. Geçmiş telefoncu deneyimlerime dayanarak diyorum ki, telefoncular nokia marka telefon dışında telefona değer vermiyor ve anlamıyorlar. Geneli böyle tabi, istisnalar kaideyi bozmaz. Heartless arkadaşımız Motorola ve telefon konusunda tecrübeli takip ettiğim kadarıyla simlock code ile çözülür inş. ama o da sana ek maliyet getirecek tabi ki.. Geçmiş olsun abi tekrardan umarım kısa sürede çözersin sorunu

• Senlik bişey yok kardeşim, benim yanlışım hep. Sabredemedik.
    Kardeş şöyle bi olay var telefon eskiden simlock code istiyordu ama artık onu da istemiyor Direk şebeke kilidi diyor. Ne olcak bilmiyorum

Ayrıca tespitlerinde de son derece haklısın. Adamlar alışmış piyasa telefonlarını tamir etmeye. Valla çok yazık ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Senlik bişey yok kardeşim, benim yanlışım hep. Sabredemedik.
    Kardeş şöyle bi olay var telefon eskiden simlock code istiyordu ama artık onu da istemiyor Direk şebeke kilidi diyor. Ne olcak bilmiyorum

Ayrıca tespitlerinde de son derece haklısın. Adamlar alışmış piyasa telefonlarını tamir etmeye. Valla çok yazık ya...

Abi maalesef şebeke kodu ile simlock kodu arasındaki farkı dahi bilmiyorum. Sadece şebeke kodunun, adı şebeke kodu olduğu için Turkcell'e danışılabilir mi acaba diye düşünüyorum? Bu konuda yardımcı olmayı çok isterdim ama maalesef abi

• Erhan, simlock kodunu 3 kere yanlış girersen şebeke kodu ister. Önemli değil, telefonu 45 dakika- 2 saat açık bırakırsan sana tekrar simlock kodu sorma ekranını getirir.

Ee artık bırak macerayı sana dediğim gibi yap. 10 dolardan kaçmayacaksın artık, deneyim olsun o da sana :)
  • arkadaşlar rockbox da müzik dinlerken orta tuşa basınca (müzik listesini açmak için) takılma oluyo onu engellyebiliyomuyuz çok gıcık oluyorum ona bi yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: motomurat

selamlar inşallah sevgili kardeşim.e6 kalmamıstır heralde e8 iste .valla banada tus takımı boardı değişecek dediler bakalım ne olacak hayırlısı olsun benimde gözüm e8 de lakin zn5 çok daha makbula geçerbide veriyolar mı ama benim teli onaracaklar heralde bekleyelim görelim.

Bugün servise iade ettim L9'u.Az daha almıyorlardı.Konya şubesi görevlileri çok ilgilendiler,çok iyi insanlar sağolsunlar.İst.şubesini aradılar,önceki gün görüştüğüm bayan kutunun açılmış olduğunu,kabul edilemeyeceğini söylediben de telefonu teslim alırken burada içindeki parçalar tam mı diye açıldı dedim.Biraz mırın kırın etti,sonra birileriyle görüşüldü yine en son tamamdır dediler,aldılar. E serisinden herhangi bir telefonu kabul edeceğimi not düşürdüm,inş. kısa sürede hallolur.E8 istesem direkt ayıp olurdu artık:) ROKR E serisinin hepsi iyi,problem değil hangisi olursa olsun artık.Senin kaç gün oldu?Board zor bulunur ya,benim için de benzer şeyler söylendi,onarılmadı.Aman arkadaşlar aklınızda bulunsun başka model telefon verilirse kesinlikle kabul etmeyin.Değil pakedi açmak elinizi bile sürmeyin kutuya,sonra benim gibi uğraşırsınız.Bu yüzden halen bile tam olarak belli değil benim telefon durumunun ne olacağı.

• omurkadir... Büyük bir ihtimal ile sana E8 verecekler. (İnşallah bir sorun çıkmaz)

Yeni bir E6 bulmaları zor. E8'e hazırla kendini
  • valla bende ayın dokuzunda gönderdim en son işlem tarihi 17 si ben aradım tuş takımı boardı bekleniyor dediler.bu ayın sonunda yine ararım nolacak bakalım.bu arada değişim olursa e8 için bastırırım l9;z6 falan kabul etmem insallah bi sorun cıkarmazlar.ayrıca inanki kardeşimede ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim hep moral veriyo bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 26 Mart 2009; 1:01:59 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.