Şimdi Ara

MOTO Rokr E2 kutusunda, kelepir! Fotolar eklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,

Donanım olarak sorunsuz kozmetik olarakta iyi (10 üzerinden 7) durumda, 2009 10. aya kadar garantisi devam etmekte olan siyah Motorola E2 cep telefonum satılıktır. Kutusu, faturası ve garanti belgesi de dahil olmak üzere tüm kutu içeriği mevcuttur. 2GB hafıza kartı ve mini usb araç şarjı hediye vereceğim.

Öne çıkan özellikleri arasında fm radyo, mp3 çalar, video kayıt,flaşlı foto çekim, modlamaya yatkın linux işletim sistemini, 3.5mm standart kulaklık girişini ve mini usb girişini vs. sayabilirim.

Pazarlıksız 110 TL
    Takas düşünmüyorum.

Fotoğraflar için TIKLAYIN
    Ayrıntılı özellikler için TIKLAYIN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimmeryalı_Conan -- 11 Nisan 2009; 16:34:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bence kelepir demek için fiyatını gözden geçir:) forumda 90a satılan e2ler dahi var:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: h15

bence kelepir demek için fiyatını gözden geçir:) forumda 90a satılan e2ler dahi var:D

Bence sen kendini gözden geçir, sipariş misin sen? Burada herkes neyin kaçtan satılacağını bilir, 90'a satan varsa acil ihtiyacı vardır satmıştır banane.
    Hem madem fikrin geldi, yazasın tuttu, link göster bir zahmet benim sattığımdan nesi eksik nesi fazla anlat. Sadece boşa sallamakla olmaz!!
    Çocuğa laf anlatır gibi açıklama yapıyorum ne hallere düştü 2.el.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

http://forum.donanimhaber.com/m_30751068/tm.htm

Rekabetin de böylesi.

• benim yorumum neden silinmiş ayıptır sorması?!

garantili telefonla garantisiz telefonu karşılaştırmayın arkadaşlar... bırakında arada o kadar fark olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmACUN3263

benim yorumum neden silinmiş ayıptır sorması?!

garantili telefonla garantisiz telefonu karşılaştırmayın arkadaşlar... bırakında arada o kadar fark olsun...

Diğer arkadaşı şikayet ettim ama sanırım admin herşeyi silmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kimmeryalı_Conan

quote:

benim yorumum neden silinmiş ayıptır sorması?!

Diğer arkadaşı şikayet ettim ama sanırım admin herşeyi silmiş.

da yani benim yazımın neresi sorunluydu anlamadım.... neyse sağlık olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: uazro

http://resim.donanimhaber.com/m_30768374/tm.htm

İmdat diyip dağlara kaçasım geliyor, be kardeşim hafıza kartını ve kulaklığı hesap edersen hangisini alırsın?!

• kızıp darılma sadece diğer arkadaşlarda link vermiş bende göstereyim dedim. aynısını ben sattım, satarken yanında kulaklık vermedim ama 10/9.5 alırdı temizlikte, 100 liraya gitti.. fiyatının aman aman yüksek bir tarafı yok, ancak bir 10 lira kırarsan alıcı birisi çıkar elbet..
    ben hep şöyle düşünmüşümdür, 10 lira ne fakir eder ne de zengin. ama bi yerde iş inada bindimi kimse kuruş inmez o ayrı..
    hayırlı satışlar arkadaş.
  • Arkadaş gayette uygun bi fiyata satıyor, 110 liraya bu özelliklerde ve kalitede cihaz varsa almak isteyen gitsin başka yerden alsın.

3 kuruş içinde şu forumda kimsenin ilanını baltalamayın lütfen. Yok o 100'e satmış bu 200'e satmış, bunlar ahlaki değil, kimse de kusura bakmasın, herkes istediği fiyata satar, ciddi alıcısı da varsa pazarlığını yapar.

Hayırlı alışverişler.
  • Forum dışı satılmıştır, ilgili ilgisiz herkese teşekkürler.

• quote:

Forum dışı satılmıştır, ilgili ilgisiz herkese teşekkürler.

Zaten böyle yorumdan sonra forumda satılması zor olurdu
    Herkes ne meraklı eleştriye......
  • quote:

Eleştiri olsa razıyım üstadım, amaçsızca sadece laf olsun torba dolsun diye yazanlar yüzünden forumun 2.el müessesesi doğru düzgün çalışmıyor artık. Diğer sitelere göre en az %10 ucuz açıyorum burada ilan ama hala akıl verme peşindeler. Allah yardımcıları olsun.

• quote:

quote:

Eleştiri olsa razıyım üstadım, amaçsızca sadece laf olsun torba dolsun diye yazanlar yüzünden forumun 2.el müessesesi doğru düzgün çalışmıyor artık. Diğer sitelere göre en az %10 ucuz açıyorum burada ilan ama hala akıl verme peşindeler. Allah yardımcıları olsun.

Doğru söze ne denir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 16 Nisan 2009; 0:41:52 >

• quote:

quote:

kimse akıl verme peşinde degil... kelepir diye ilan açıyorsun burda bizim söyledimi sadece fiyatın normal oldugu kelepir diye göz boyamaya kalkmadan ilan açsan kimsenin sesi çıkmaz diyoruz sen hala mızmızlanıyon...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.