Şimdi Ara

MOTO X VİDEO İNCELEME ANKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün moto x'in CDMA şebekesiyle telefonu kullanmak için sipariş verdim 1 hafta içinde cihaz elimde olucak siz değerli donanim haber takipcileri için video incelemesi yapabilmek için hangi özelliklerini merak ediyosunuz? Moto x sevenler kullanmak isteyenler buraya !! Erdi bey ve Mesut bey in videolari gibi olmasada elimden geldiğince video incelemesi yapicam. Yorumlarinizi, isteklerinizi,sorularinizi,bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekliyoruz incelemeyi.
  • pil konusuna vede gece çekimi konusuna değineilirsiniz
  • merhaba arkadaslar asagidaki adresten incelemeye bakabilirsiniz buraya yukleyemedim cunku 1gb asiyodu bu yuzden linke tiklayip izleybilirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=BWDLlvLQDro
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Videodak sorunun sebebini / çözümünü bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak78

Videodak sorunun sebebini / çözümünü bulabildiniz mi?

tam anliyamadim sorunuzu?
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    İnceleme videonuzun sonunda 11.dakikada donanımhaber sitesindeki videoda görüntü yok ses var. Bu sorun ile ilgili çözüm bulabildiniz mi diye sormuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba evet donanim haber sitesindeki video icin google playdan web tarayiciyi degistirip oyle denedim oldu.

ve sesle komut ile calisma videosunuda kisa bir video hazirladim iyi seyirler..

https://www.youtube.com/watch?v=yZZiZfFDEM4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 10 Ocak 2014; 20:07:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.