Şimdi Ara

MotoGP 08 - Cıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Year: 2008
    Genre: Racing
    Developer: Capcom

The new simulator is exactly copies the MotoGP world championship season 2008.It's like in reality: the track, the types of competitions, rules, models of motorcycles and gonschiki.The game takes into account every trifle: starting with the physical properties of pavement to the aerodynamic drag at high speeds.The player given the opportunity to choose the best models of motorcycles are absolutely relevant to their prototypes.

System requirements:

The operating system is Windows XP / Windows Vista;
    Intel Pentium 4 processor;
    RAM (Windows XP) / 1 GB (Windows Vista);
    5.5 GB of free hard disk space;
    Video card that supports DirectX 9.0c/Shader3.0, NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1600 or better;
    Compatible with DirectX 9.0c sound card

MotoGP 08 - Cıktı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu oyunun oynanabilmesi için sırf buna has bir joystick geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    müthiş bir icat olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

bu oyunun oynanabilmesi için sırf buna has bir joystick geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    müthiş bir icat olurdu.

Var zaten Ama sadece motor oyunlarında işe yarar ki onlarında bir elin parmaklarını geçmiyo sayısı
  • bu motogpnin kontrolleri ne uyuz oluyom çok gıcık..dönülmüyorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

bu motogpnin kontrolleri ne uyuz oluyom çok gıcık..dönülmüyorr

2 elle kullan ben oyle kullaniyorum
  • Oh bee geldi sonunda hastasıyım bu oyunun.

Önceki Moto GP serilerini de Capcom mu yapıyordu bana başka biri geldi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Önceki Moto GP serilerini de Capcom mu yapıyordu bana başka biri geldi de
    Capcom sadece dağıtımcı diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 25 Ekim 2008; 1:14:55 >
  • O eski Moto Gp'ler başkaydı Dağıtımcısı THQ'du ve en son 07 berbattı. CAPCOM diğer bir yandan yine 07 de Moto GP çıkartmıştı ikisi birden lisanslı Moto GP oyunu nasıl çıkardı anlamadım ama Bu sene THQ yok işin içinde ve videolardan da gördüğüm üzere hem görsel olarak hem oynanışta THQ'nun Moto GP lerinden daha iyi.

Not: Bu arada yapımcı tahmin ettiğim gibi Capcom gözüküyor.
  • forever Motogp
  • ss pls
  • capcomunsa süperindirip denemek lazımmoto gp 07 çok kötüydü inş. bu onun gibi değildir.moto gp 05 müydü neydi acayip güzeldi o nu da capcom yaptı galiba...inşallah onun gibi olur.şehir de filan yarışıyoduk..
  • 2 saat sonra ss ler gelecek inş.
  • Ne dandik pc im var ya
    Oyuna baktıkça içim gidiyor.
  • Az sonra ss'ler geliyor.
  • Grafikler çok iyi gerçekten.Oyananabilirlik önceki seirler gibi geldi.

Kol ayarı yapıp kol ile oynicam daha zevkli oluyor.

MotoGP 08 - Cıktı
     MotoGP 08 - Cıktı
     MotoGP 08 - Cıktı

• Abi ne zaman moto gp oyunu cıksa grafikleri bir önceki oyunla nerdeyse aynı oluyor. Sıkıldım artık bu oyunun her yil oynamaktan.
  • Bu oyunu THQ'nun Moto GP serileriyle karıştırmayalım lütfen Tamamen farklı bir oyun. Capcom THQ'dan daha iyi beceriyo bu işi 07 ve 06'sı da vardı bu oyunun (Capcom'un yaptığı) ve sadece konsollara çıkmıştı bu sene 2K9 gibi PC'ye jest yaptılar THQ'nun bırakmasıyla PC platformunu
  • Ulan ne çok oyun çıktı bu aralar...
  • arkadaşlar oyundaki takımlar ve pilotlar lisanslımı? yani rossi,pedrosa,hayden vs bulunuyormu oyunda?
  • Bu oyunun ilkleri çok kötü zor dönülüyodu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.