Şimdi Ara

MotoGP 08 - Cıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca oyunda simulayson modu da var

Simulasyon sürüş modu yani.
  • Bu oyunu nedense sevemedim bir türlü.
  • uzun zamandır beklediğim oyun. kol ayarını yaptıktan sonra acayip zevkli oluyor
  • Yahu oyunu bizim Milestone yapmışDağıtımını da Capcom. (Bende diyorum nerden tanıyorum ben bu oyunu ) Milestone SBK08'in ve başka motor oyunlarının da yapımcısı. Oyun SBK ya çok benziyor ama grafikler biraz daha düzeltilmiş geri kalanı lisanslı Moto GP'de olması gerekenler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: swashbucker

Bu oyunu nedense sevemedim bir türlü.

AynenZor dönüldüğünden midir nedir artık hiç sevemedim.
  • Motor yarışları hali ile araba yarışlarına benzemiyor ..Çok daha evvelden fren yapıp yatmaya başlamanız gerekiyor..Ve bir çizgiyi tutturamazsanız kaymanız çok mümkün..zaman kaybını saymıyorum bile..Çünkü belli bir çizgiyi tutturunca anca virajdan çıkarken motoru düzeltmeye ve gaz vermeye başlıyorsunuz..Arabaların aynı virajları alma hızlarını unutun gitsin..Başka türlü kullanamazsınız..

Forious sistemin nedir bu arada nasıl 80 fps aldın merak ettim..Çöz de düşük sanırım 1920 falan değil herhalde..Ben Q9450 VE HD4870 li sistemde 50-60 arası fps alıyorum 1920 çöz de..Sen nasıl becerdin 80 fps yi yaw..:D cross filan mı var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Motor yarışları hali ile araba yarışlarına benzemiyor ..Çok daha evvelden fren yapıp yatmaya başlamanız gerekiyor..Ve bir çizgiyi tutturamazsanız kaymanız çok mümkün..zaman kaybını saymıyorum bile..Çünkü belli bir çizgiyi tutturunca anca virajdan çıkarken motoru düzeltmeye ve gaz vermeye başlıyorsunuz..Arabaların aynı virajları alma hızlarını unutun gitsin..Başka türlü kullanamazsınız..

Forious sistemin nedir bu arada nasıl 80 fps aldın merak ettim..Çöz de düşük sanırım 1920 falan değil herhalde..Ben Q9450 VE HD4870 li sistemde 50-60 arası fps alıyorum 1920 çöz de..Sen nasıl becerdin 80 fps yi yaw..:D cross filan mı var..

E2180@3.00
    2gb ram
    512 4870 Hıs Turbo

Çözünürlük 1024*768 Monitör 17 CRT olunca 1280 de 60Hz'e düştüğü için ancak 1024 de oynuyorum 70Hz'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Ekim 2008; 1:33:32 >

• 1024*768 de 85 hz desteklemesi lazım.
    Benim 15 sony bile 88 destekliyo
  • oyun çok zevki ama gamepad ile ve grafi,kler çok harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

1024*768 de 85 hz desteklemesi lazım.
    Benim 15 sony bile 88 destekliyo

1024 768 de 85 desteklio zaten
  • Oyunu xbox360 gamepadi ile oynuyorum.Oyun xbox360 gamepadine tamamen uyumlu herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.Daha önceki serilerini xbox360 ta oynamış ve motoru dönüşlerde ayakta tutamadığımdan,sürekli yerlerde sürünmekten sıkıldığımdan direk rafa kaldırmıştım.Kesinlikle diyebilirimki capcomun yaptığı bu seri çok faklı artık her dönemeçte yerlerde sürünmüyorum ve grafiklerde bayağı bir düzgün sayılır.
  • Oyun ayarlarında en fazla 1024*768 çözünürlük var,
    1280*1024 çözünürlük ile nasıl oynayabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

Oyun ayarlarında en fazla 1024*768 çözünürlük var,
    1280*1024 çözünürlük ile nasıl oynayabilirim?

Ben 1680x1050 oynuyorum.
  • Tamam da launcher da 1024*768 den daha yüksek çözünürlük çıkmıyo, ekran kartım Palit 8600GT Sonic+
    sürücüdendir diye yenisini yükledim (nvidia 178.24 yüklü). Lcd de kendi çözünürlüğünde olmayınca bulanık gözüküyo,
    o yüzden 1280*1024 e ayarlamam lazım ama yok listede.

Ayrıca oyunu çalıştıramayanlar; oyunun kısayoluna veya kısayolun hedefi olan launcher.exe ye sağ tıklayıp
    özelliklerine girdikten sonra, uyumluluk sekmesinden uyumluluk modunu windows 2000 olarak ayarlarsanız
    sorunsuz oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 1 Kasım 2008; 3:14:07 >
  • Süper
  • NFS öncesi iyi gidecek bir oyun. Önceki serilerde de çözünürlüğü ayarlama problemi vardı sanki [simage]
    Ayrıca çevre modellemeleri çok sade tabi adı üstünde GP ama ne bileyim biraz daha hareket ve çevre etkileşimi lazım sanki oyuna...
  • Oyuna pek ilgi yok galiba, konu daha ilk sayfasını bile aşmadı.
    Şu çözünürlük hakkında bilgisi olan var mı?
  • oyun güzelmiş
  • bende bugun motogp 2008 diye superbike2008 aldim sorun olurmu?
  • Sorun olmaz o da motor yarışı ama daha önce çıktı.
    Hatta o oyunda Kenan Sofuoğlu da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 7 Kasım 2008; 17:09:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.