Şimdi Ara

Motogp 2. turdaki kaza nedeniyle iptal edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o kazadan sağ çıkması imkansız zaten 2 motorda bildiğin adamın kafasına boynuna bodoslama girdi
    adam zaten yerden kalkamadı hiç harekette etmedi hastaneye kaldırıldı falan diyor ama bence o darbeden sonra hayatını kaybetti yada bilinci kapalıydı kalbi çalışıyoda olabilir
  • Bende sabahtan beridir izliyorum. En son hastanede tedavi altındaydı. Vefat ettiyse gerçekten yazık olmuş
  • Öldü mü yani ? Kurtulması mucize gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

kaza yapmadan önce viraja galiba geniş girmiş o sırada yola girmek içinde çok yatmış dengesi zaten bozulmuş. arkadan gelen motorcunun tam viraj çıkışında önüne atladığından dolayı durum ortada .

olabilir ama bence öyle değil
    0:14 den sonrasınında dikkatle o motorcuya bakarsanız motor nerdeyse üzerine çıkmış adam bildiğin sırtüstü sağa doğru gidiyor bence bi kalp krizi falan ondan dolayı yığılmışta olabilir düye düşündüm
    sizde hakllıısınız ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Bende sabahtan beridir izliyorum. En son hastanede tedavi altındaydı. Vefat ettiyse gerçekten yazık olmuş

Ben de haberler girene kadar izledim hep tedavi altında diyorlardı ama ölmüş galiba
  • Off çok üzüldüm gerçekten
  • Ölmüş arkadaşlar Wikipedia da ölüm tarihi 23 Ekim 2011 yazıyor

http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Simoncelli
  • çok kötü kaza.. kaskın çıkması büyük talihsizlik.
  • Ecet arkadaşlar adam öldü malesef.

Canlıcanlı şahit oldum adamın ölmesine o kadar hevesle izleyecektim halbuki daha 2. turda kaza oldu ve yarış iptal oldu büyük ihtimalle birdaha ki yarışta olacaktır.

Özellikle Rossi neyapacak bilmiyorum adamın üzerinden motoruyla geçti o psikolojiyle daha yarışabilir mi o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Ecet arkadaşlar adam öldü malesef.

Canlıcanlı şahit oldum adamın ölmesine o kadar hevesle izleyecektim halbuki daha 2. turda kaza oldu ve yarış iptal oldu büyük ihtimalle birdaha ki yarışta olacaktır.

Özellikle Rossi neyapacak bilmiyorum adamın üzerinden motoruyla geçti o psikolojiyle daha yarışabilir mi o ayrı.

Aynen ya düşünsene bi adamın kafasının üstünden motorla geçtiğini.. Ben bile izlerken ne kadar kötü oldum adamın yerinde olsam vicdan azabından ne yapacağımı şaşırırdım. Zaten yarış iptal olduktan sonra adam o kadar kötü oldu ki yüzünden belliydi. Üstünü bile çıkarmadı şaşkınlıktan.
  • Evet arkadaşlar malesef hayatını kaybetmiş.

http://www.ntvspor.net/haber/motor-sporlari/50900/marco-simoncelli-hayatini-kaybetti

Üzüldüm gerçekten gencecik adam.
  • 2 motor birden adama çarpıyor o lastiklerin aşınma darbesinden kurtulmak zaten mucize olurdu yazık oldu çok feci bir kaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrick Rose

quote:

Aynen ya düşünsene bi adamın kafasının üstünden motorla geçtiğini.. Ben bile izlerken ne kadar kötü oldum adamın yerinde olsam vicdan azabından ne yapacağımı şaşırırdım. Zaten yarış iptal olduktan sonra adam o kadar kötü oldu ki yüzünden belliydi. Üstünü bile çıkarmadı şaşkınlıktan.

valentino rossi hangisi ya kırmızı motorlumu yoksa siyah motorlu olup çarpıp yerde taklalar atanmı
    kırmızı motorlu sanırım colin edwards

• quote:

quote:

Ne vicdanından bahsediyorsun ?

Hani adam alkollü olsa kırmızı ışıkta geçip ezse tamam derimde yarış bu yani hani orda yapıcağı pek bir şey yoktu bence Rossi ye suç atmak saçma

Ama evet psikolojisi alt üst olmuştur yazık oldu düşünsene sonraki yarışlarda adamın aklına geliyor o kaza veya her gece yatarken

Gerçekten ikisinede yazık oldu bence hatta orda 3. kişi de var

Pek izlemem motogp isimleri pek bilmiyorum o yüzden

ALLAH rahmet eylesin

Wikipedia da ölüm tarihi 23 Ekim 2011 yani vefat etmiş cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

Ne vicdanından bahsediyorsun ?

Hani adam alkollü olsa kırmızı ışıkta geçip ezse tamam derimde yarış bu yani hani orda yapıcağı pek bir şey yoktu bence Rossi ye suç atmak saçma

Ama evet psikolojisi alt üst olmuştur yazık oldu düşünsene sonraki yarışlarda adamın aklına geliyor o kaza veya her gece yatarken

Gerçekten ikisinede yazık oldu bence hatta orda 3. kişi de var

Pek izlemem motogp isimleri pek bilmiyorum o yüzden

ALLAH rahmet eylesin

Wikipedia da ölüm tarihi 23 Ekim 2011 yani vefat etmiş cidden

Hocam sen mesajı yanlış anladın galiba ben rossi suçlu bu olayda demiyorum.

Adam üzerinden geçti ya kendini suçlu hissedip vicdan azabı çeker.Aynısı bana olsa benmi öldürdüm diye düşünür vicdan azabı çekerim.

Yani suçu Rossiye attığım yok sadece o geçtiği için adamın üzerinden kendini suçlu hissedecek anlamında söyledim.

Aslında biraz dikkatli okusaydın ne demek istediğimi anlardın.

14Senedir MotoGPyi takip ederim Rossi,Perdosa,Lorenzo ve Stoneri senelerdir beyeni izlerim.

Özellikle kenan katagori atlayıp 150cc ye geçtikten sonrada artık 150ccyi takip ediyorum

• Üzüldüm gerçekten ya Simoncelli bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesKırkRobertLars -- 23 Ekim 2011; 13:37:35 >
  • Az önce görüntüyü izledim.Öldüğü maalesef doğru.O kazadan canlı kurtulması mucize olurdu.Arada kalmış.Motor sportlarını oldum olası tehlikeli bulurum zaten.Üzücü bir durum...
  • İçim kötü oldu, özellikle o kazadan sonra cansız bi nesene gibi vücudunun sürüklenmesi çok kötü.
  • üzüldüm gerçekten
  • 2008 sezonunda 250cc şampiyonu olmuştu dün gibi hatırlıyorum. Toprağı bol olsun üzüldüm. Daijiro Kato ve Shoya Tomizawa'dan sonra bir efsane daha gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.