Şimdi Ara

Motogp 2. turdaki kaza nedeniyle iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. Turda Marco Simoncelli ciddi bir kaza geçirdi anladığım kadarıyla kask kafasından çıkmış. Durumu baya ciddiymiş ama kaza görüntüsüne ulaşamadım yayınlanmadı hiç. İzleyen oldu mu? Umarım bir şey olmaz.

edit: kazayı buldum baya baya kötüymüş iyileşir inşallah.
    http://video.trf1.net/1109-simoncellinin-malezyadaki-feci-kazasi.html#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 23 Ekim 2011; 12:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Kötü olmuş.

Alıntıları Göster
    adam hayatını kaybetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

http://tr.eurosport.com/motosiklet/malezya-grand-prix/2011/simoncelli-vefat-etti_sto3000687/story.shtml

Daha 2 dakka önce bir haber yok tedavi altında hala diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Derrick Rose

quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

http://tr.eurosport.com/motosiklet/malezya-grand-prix/2011/simoncelli-vefat-etti_sto3000687/story.shtml

Daha 2 dakka önce bir haber yok tedavi altında hala diyorlardı

Alıntıları Göster

Kaza feci oldu,tvde de fazla gostermediler ama kask kazanin oldugu ilk anca cikiyor,sonrasinda simoncellinin hali belli.Rossi durdu hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Bu mesaj silindi.
    gitti adam
    2 sene önce de moto2 de olmuştu japon pilot geçen hafta indycar nolcak bakalım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Bu mesaj silindi.
    tv yi açtığımda tam kaza anına denk gelmiştim. yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

gitti adam
    2 sene önce de moto2 de olmuştu japon pilot geçen hafta indycar nolcak bakalım daha

Alıntıları Göster
    Üzüldüm lan

Çok tehlikeli şu motor yarışları

• quote:

gitti adam

Alıntıları Göster
    24 yaşında daha çocuk çok talihsiz bir kaza olmuş. Üzüldüm.
  • kazanın belli biyerini kesip gösteriyorlar. Arkadan gelip çarpan motorun (sanırım rossiydi) darbesiyle simoncellinin kaskı fırlamış. Yorumcu "ben hayatımda o kaskın bu şekilde çıktığına ilk defa şahit oluyorum. Umarım kötü birşeyi yoktur ama olumlu konuşulacak birsey bulamıyorum" demişti. Adam haklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 23 Ekim 2011; 12:33:31 >
  • kalkamamış yerden adam gerçekten öldü mü
  • quote:

gitti adam

Alıntıları Göster
    adam zaten bayılmış mıdır nedir? motorun sağ tarafına doğru düşmüş, kazadan önce adam bilincini kaybetmiş galiba. vücudu sağa yatmış.
  • motor çarpınca motorun altında kalıyır galiba o sırada kask çıkıyor sonra karnının üstünde sürükleniyor dikkat ederseniz sürüklenme esnasında suratı direk asfalta değiyor. Çok kötü olmuş lan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

adam zaten bayılmış mıdır nedir? motorun sağ tarafına doğru düşmüş, kazadan önce adam bilincini kaybetmiş galiba. vücudu sağa yatmış.

Alıntıları Göster
    Offf ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

Alıntıları Göster
    BBC hayatini kaybetti dedi ama Moto Gp sitesinde agir yarali deniliyor.Hangisine inanicaz belli degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Bizim amerikan futbolu maçında adamın kaskı kırıldı 3 kişi aynı anda vurunca. O bile 5 dakka baygın kaldı insan çarptı sonuçta yani. Düşün bide o motorun kafana çarpmasını ki kaskı çıkmış bide. Hayatta kalması mucize olurdu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

motor çarpınca motorun altında kalıyır galiba o sırada kask çıkıyor sonra karnının üstünde sürükleniyor dikkat ederseniz sürüklenme esnasında suratı direk asfalta değiyor. Çok kötü olmuş lan .

kaza yapmadan önce zaten yana yatmış gidiyor birşeyler olmuş adama
  • kaza yapmadan önce viraja galiba geniş girmiş o sırada yola girmek içinde çok yatmış dengesi zaten bozulmuş. arkadan gelen motorcunun tam viraj çıkışında önüne atladığından dolayı durum ortada .
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

kaza yapmadan önce viraja galiba geniş girmiş o sırada yola girmek içinde çok yatmış dengesi zaten bozulmuş. arkadan gelen motorcunun tam viraj çıkışında önüne atladığından dolayı durum ortada .
    yarış iptal edildi mi gerçekten ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.