Şimdi Ara

Motogp 2011 Sezonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yarıştı be son zamanlarda izlediğim en iyi yarıştı muhtemelen.. simoncelli yine rahat durmadı bu kez de pedrosa'yı pist dışına attı (köprücük kemiği kırılmış) ceza sonrası dönüşte yine müthiş geçişler yaptı.. bu adam önümüzdeki yıllara damga vuracak.. pedrosa sakatlanmışken fabrika takımına geçer mi? :)

üstad rossi de müthişti.. hayden'la kıyaslayınca fark çok açık.. dovizioso'ya yine geçildi :( honda'ların düzlük performansı inanılmaz..
  • Ntvspor Motogp yi hakkıyla yayınlamıyor.Yarış esnasında Atletizm müsabakasını gösteriyor.Yarışta 3 Motosikletçi arasında güzel bir Mücadele vardı,bir baktım yarışı kesip 100mt bayanlar koşusunu veriyor.Bu ne ciddiyetsizlik böyle?Umarım seneye Trt yayın hakkını alırda Motogp yarışlarını yayınlar.Hiç olmazsa onların çok kanalı var.
  • Le mans yarış sonucu:

1 Casey Stoner 44:03.955
    2 Andrea Dovizioso +14.214
    3 Valentino Rossi +14.564
    4 Jorge Lorenzo +21.075
    5 Marco Simoncelli +31.245
    6 Ben Spies +31.609
    7 Nicky Hayden +35.566
    8 Hiroshi Aoyama +51.502
    9 Hector Barbera +01:03.731
    10 Karel Abraham +01:03.885
    11 Toni Elias +01:04.068
    12 Alvaro Bautista +01:04.192
    13 Colin Edwards
    14 Loris Capirossi +52.1
    15 Dani Pedrosa +03.2
    16 Cal Crutchlow DNF
    17 Randy de Puniet +02.6
  • pedrosa, simoncelli ye carpamamak için uğraştı gibime geldi.öyleyse helal olsun adama çok sevdim. ne güzel yarıştı ama
    lorenzo ya da giydirdiler. lem bi da rossi den şüphe edersem.
  • Katalan Gp sıralama sonucu:

1 Marco Simoncelli 1:42.413 (q)
    2 Casey Stoner +00.016
    3 Jorge Lorenzo +00.315
    4 Ben Spies +00.329
    5 Andrea Dovizioso +00.336
    6 Cal Crutchlow +00.789
    7 Valentino Rossi +00.810
    8 Nicky Hayden +00.815
    9 Alvaro Bautista +01.034
    10 Hector Barbera +01.243
    11 Hiroshi Aoyama +01.321
    12 Randy de Puniet +01.351
    13 Loris Capirossi +01.655
    14 Toni Elias +02.097
    15 Karel Abraham +03.248
    16 Colin Edwards q
  • Hayden-Rossi farkı binde 5 sn. ohara.
    Kamikaze Simoncelli umarım yarın kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Hayden-Rossi farkı binde 5 sn. ohara.
    Kamikaze Simoncelli umarım yarın kazanır.

Simoncelli biraz daha cool sürebilirse yarışı kazanabilir ama yok ben ne var ne yok kaptırıp gidecegim derse yine yarış dışı kalabilir.
  • Hondalar çok kuvvetli.Bu sezonun Flaş markası oluyor.Simoncelli ise sıralamadaki performansını yarışta sergiliyemiyor malesef.
  • evet Motogpye heyecan katacak önümüzdeki turlar.Yarış yönetimi 13 cü turda yagmur yarışı kararı verdi.Her an yagmur yagabilir.Bakalım kim Motoru degiştirecek.
  • Hay bu Ntvspora ne diyeyim ben?Yarışın en heyecanlı anında Reklama girdiler.
  • Bu sezonun en sıkıcı yarışıydı diyebilirim.Herkesin pozisyonu belliydi.Kimse birbirine atak yapacak mesafede degildi.Tek capirossi onuncuyken start finish düzlügünde son turda dokuzuncu oldu.Hondalar çok kuvvetli,hemen ardından Yamahalar geliyor.Ducatiler ise yamahanın baya gerisinde.Rossinin motorun gelişmesini beklemekten başka yapacagı birşey yok şuan.Birinci kalkan simoncelli startta 7 sıra kaybetti ve ancak altıncı oldu.
  • Ne sıkıcı yarış oldu ya. Yarışın başında pozisyonlar belli oldu sonra 20 tur dön baba dön. Yağmur haberini duyunca hareketlendik heyecan gelir aksiyon olur diye yağmur da gelmedi.

Honda'lar cidden çok iyiler, Stoner bana göre şampiyonluğun en büyük adayı bu sezon. Dengesiz Ducati motorlarından da kurtuldu Repsol tam uydu ona vallahi. Rossi'nin durumuna da üzülüyorum yav, zaten bu sene Rossi'den bir şey beklemiyordum Ducati ile ilk senesi, malum sakatlık sonrası falan diye ama motorunu daha iyi hale getirip geliştirmesini bekleyeceğiz artık. Umuyorum ki önümüzdeki sezon daha başarılı olacaktır Ducati ile, evet ben Rossi fanıyım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ne sıkıcı yarış oldu ya. Yarışın başında pozisyonlar belli oldu sonra 20 tur dön baba dön. Yağmur haberini duyunca hareketlendik heyecan gelir aksiyon olur diye yağmur da gelmedi.

Honda'lar cidden çok iyiler, Stoner bana göre şampiyonluğun en büyük adayı bu sezon. Dengesiz Ducati motorlarından da kurtuldu Repsol tam uydu ona vallahi. Rossi'nin durumuna da üzülüyorum yav, zaten bu sene Rossi'den bir şey beklemiyordum Ducati ile ilk senesi, malum sakatlık sonrası falan diye ama motorunu daha iyi hale getirip geliştirmesini bekleyeceğiz artık. Umuyorum ki önümüzdeki sezon daha başarılı olacaktır Ducati ile, evet ben Rossi fanıyım da.

Rossi fanı olmayanları dövüyorlar artık.Cümlemiz Rossi ciyiz.
    Simoncelliye yazık oldu.Kalkışı iyi yapabilseydi podyum şansı olabilirdi.Rossi bu sene Ducatiyi geliştirmekle meşgul olacak.Belki sezonun ikinci yarısında daha iyi sonuçlar elde edebilecek.

• Silverstone GP Sıralama sonucu:

1 Casey Stoner 2:02.020 (q)
    2 Marco Simoncelli +00.188
    3 Jorge Lorenzo +00.217
    4 Ben Spies +00.657
    5 Andrea Dovizioso +01.192
    6 Karel Abraham +02.131
    7 Nicky Hayden +02.284
    8 Colin Edwards +02.488
    9 Alvaro Bautista +02.500
    10 Randy de Puniet +02.569
    11 Hiroshi Aoyama +02.899
    12 Hector Barbera +03.144
    13 Valentino Rossi +03.761
    14 Toni Elias +03.842
    15 Loris Capirossi +04.236
    16 Cal Crutchlow +05.891
  • Motogp nin kenan sofuoglusuda Malesef simoncelli.Ne güzel ön sıralarda götürdügü yarışı yine çok zorladıgından dolayı bitiremedi.Yarışçı olarak Rossiden sonra benim için Favorim.Sürüş stili ve cesur yürekliligi seyirciyi etkiliyor.Umarım biraz daha sakin olmayı ögrenir.
  • Bu yağmurlu havada o kadar zorladı ki önce Lorenzo, sonra Simoncelli. Düşecekleri belliydi yani, içimden dedim bu Lorenzo kesin düşer diye öyle de oldu. Ha ben mutlu oldum, hiç sevmem Lorenzo'yu da. Bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı Stoner bana göre. Ben Dovizioso'yu da beğeniyorum, oldukça iyi bir yarışçı. Bugün de frenlemeleri kusursuzdu, ne Lorenzo'nun ne Simoncelli'nin onu geçmesine izin vermedi. Yarışı da ikinci bitirdi, onu kim kovalasa iki üç tur sonra düştü valla.

quote:

Orijinalden alıntı: loko
    Rossi fanı olmayanları dövüyorlar artık.Cümlemiz Rossi ciyiz.
    Simoncelliye yazık oldu.Kalkışı iyi yapabilseydi podyum şansı olabilirdi.Rossi bu sene Ducatiyi geliştirmekle meşgul olacak.Belki sezonun ikinci yarısında daha iyi sonuçlar elde edebilecek.

Bir çok kişiye MotoGP'yi sevdiren adamdır zaten Rossi. Bugün de pek geçiş yapacağı yoktu ama Allahtan önden Spies, Lorenzo, Simoncelli falan düştü de biraz yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Haziran 2011; 16:05:16 >

• Casey Stoner uçuyor abi bana kalırsa bu sezon şampiyonluğu bırakmaz kimselere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

Casey Stoner uçuyor abi bana kalırsa bu sezon şampiyonluğu bırakmaz kimselere...

Lorenzonun takımında Rossi ve jeremy burgees gidince Motoru geliştirecek kimse kalmadı.Lorenzoda bu yönde zaten kabiliyetli degil.Bakalım nerelere kadar düşecek. Casey Hondaya iyi alıştı ama Hondada bu sene açık ara en iyi Motorsiklet. Rossi li Ducati henüz şasiyi oturtamadılar.Onlar bu sezon şasiyi geliştirmekle meşgul olacaklar.Belki sezonun ikinci yarısı yarış kazanacak güce ulaşırlar.
    Unutmadan bu haftaki Assen yarışı Cumartesi koşulacak
  • Holandada yapılacak Assen GP Sıralama sonucu:

1 Marco Simoncelli 1:34.718 (q)
    2 Ben Spies +00.009
    3 Casey Stoner +00.290
    4 Jorge Lorenzo +00.425
    5 Andrea Dovizioso +00.526
    6 Cal Crutchlow +00.611
    7 Karel Abraham +01.024
    8 Colin Edwards +01.100
    9 Nicky Hayden +01.148
    10 Randy de Puniet +01.717
    11 Valentino Rossi +01.846
    12 Hiroshi Aoyama +01.862
    13 Hector Barbera +01.872
    14 Alvaro Bautista +02.102
    15 Loris Capirossi +02.412
    16 Toni Elias +02.933
    17 Kousuke Akiyoshi +04.288

Umarım simoncelli bu yarışı kazanır.Adam Pole rekoru kıracak ama yarışta çok hata yapıyor.

• Valentino Rossi nin kullandıgı Motorsiklet tamamen yeni.Motorsiklet arkası öncekinden daha iyi diyor Rossi.Yarış ayarını bulmak için yeterli zaman olmadıgından ancak 11 ci olabilmiş.Yarınki warm up ta ayarları daha iyi yapabileceklerini umuyorum.Yarışta Rossi podyum görebilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.