Şimdi Ara

Motor arıza ışığı yanıyor yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
17.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhtemelen oksijen sensörüdür. Diğer arkadaşın dediği gibi kutup başını söküp takın, yine yanarsa baktırır ona göre benzinde de denersiniz. Benzinde de yanarsa sensör değişir, sadece tüpde yanarsa iyi bi ayar gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Muhtemelen oksijen sensörüdür. Diğer arkadaşın dediği gibi kutup başını söküp takın, yine yanarsa baktırır ona göre benzinde de denersiniz. Benzinde de yanarsa sensör değişir, sadece tüpde yanarsa iyi bi ayar gerekir.
    Kutup başını söktük hocam. 10 dk bekledik sonra yine taktık. Hem lpgde hem de benzinde yanmaya devam ediyor.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    O zaman hata kodunu öğrenmek lazım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

O zaman hata kodunu öğrenmek lazım hocam.
    Alümün kutup başını söktük hocam. Yalnız hata kodu bu durumda beyinden silinmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Alümün kutup başını söktük hocam. Yalnız hata kodu bu durumda beyinden silinmez mi?

Alıntıları Göster
    O beyinden beyine göre değişir. Benim araçta kutup başını sökünce lamba söner hatalar da görünmez, yalnız bazı beyinlerde bunun işe yaramadığını duydum. Lamba yanıyosa hata kodu ve açılımını öğrenmekte yarar var.

• 206+ dizeli mini onarımdan aldıktan sonra aynı gösterge ışığını bugün gördüm. Motor çalışmaya başladığı anda bir adet bip sesi geliyor. Pazartesi sonucu yazarım.

Ekleme: Bendeki sorun hava akışmetre soketiyle alakalı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 1 Ağustos 2018; 1:18:9 >
  • Muhtemelen düşük ya da yüksek şarj arızasını beyin hafızaya aldı

Cihaza bağlatıp sildirmeniz gerekiyor gibi

• Merhabalar 2012 otomatik araca akü takviyesi sonrası motor arıza ışığı yandı ve araç eco moda hiç girmiyor sebep ne olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.