Şimdi Ara

Motor çalışırken fren şişermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl anlaşılır bu. Yada ne yapmak gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avante

Rölantide bir değişiklik olmuyor.
    Son çare varsayım olarak bunlar söylenebilir fren üst ana merkezi değiştirin tabi işcilik para ne kadar o artık size kalmış
  • Dwayne35 D kullanıcısına yanıt
    Garantiye girmezmi bu

• quote:

Garantiye girmezmi bu
    Valla tam bilmiyorum şimdi servis nasıl garanti işliyor ama günahlarını almayımda pedalı çok zorlamışşsınız derler ya da hep ayağınız pedalda der.Yani tam bir şey diyemem açıkcası
  • Dwayne35 D kullanıcısına yanıt
    Üst ana merkezden kasıt hidrovakmı? (fren servosu, westinghouse hepsi aynı sanırım.)

• quote:

Sorun sadece ilk kalkışlarda değil. Fren her zaman az tutuyor. Yukarıda bahsettiğim durum kendimce yaptığım bir testti yalnızca. Özellikle uzun yolda hızlı giderken hiçbir zaman benzinliğe girişten giremiyorum. Milletin çıktığı yerden anca girebiliyorum. Yani araba durmuyor. Ayrıca çok hafif bir eğimde bile hemen ABS devreye giriyor ve bu durma mesafesini daha da uzatıyor. Önceki arabamda frene basardım araba dururdu. Bu kadar basitti. Bu arabada bir sıkıntı var ama sebebini bulamadım.
    O zaman iyi bi fenciye gitmeniz lazım. Bu kadar kötü performans varsa acilen hallwdin. Dua edinde westinghouse gibi pahalı parçalarda sıkıntı olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Bende ondan korkuyorum zaten. Frenciye götürsem westinghouse bozuk dese, oradan da servise götürüp garantiden yapın desem dışardan müdahale edilmiş diyip garanti dışına çıkaracaklar.

• Avante A kullanıcısına yanıt
    Egerki sorun böyle sıkıntılı parçalardaysa Islem yapılmadıkça, sök tak olmadıkça hiç bir sey diyemezler. Araştırarak sorunun bunda olacağını sanıyorum dersiniz. Inceleme yapmalarını rica edin.

• Avante A kullanıcısına yanıt
    Ayrı oluyor
  • valla bana fren merkezi gibi geldi hocam acil ustaya gidin
  • Hocam " araç muayene ön hazirlik" firmalarini bilirsiniz. Onlarda Tüv deki gibi fren test cihaxlari var. Testin sonucunda fren kuvvetlerini rapor ediyorlar. Bunu onlardan isteyin. Bu raporla servisinize gidin. Frenlerim yetersiz diye kayit actirin. Başima bundan dolayi bir kaza gelirse siz sorumlu olacaksiniz deyin. Oda olmadi notere gidin fren test raporu ve servise sikayetinizi bildirdiginiz kagitla tespit ettirin vb... Kolay gelsin.

• İyi bir usta bulmak da zor. Geçerken uğradığım 2 farklı frenci oldu. Biri yumuşak balata takalım dedi diğeri diski tornalayalım dedi. Adam akıllı test yapacak, sorunu tespit edecek usta lazım bana.

• Nickenick N kullanıcısına yanıt
    Şu test işi olabilir aslında. Elimde evrakla servise gidersem belki bir nebze ilgilenirler. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.