Şimdi Ara

Motor hacmi düştükçe Prestij de düşermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 4 turbolu birşey gelsin, gayet prestijli olur
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-samnu-dan-2010-hummer-h2-turkiye-de-tek-76196658/detay

Al sana prestij.Lpg bile yok..Prestiji motor hacmi belirlemez bence.Belirlese bile 4.0 ve üzeri olması lazım en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

F Segmenti Jaguar XJ'de 2 litrelik motor mevcut

Sence düşmüş mü prestiji

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/07/jaguar-xj_08blk_usa_opta.jpg

Artık yalnız olmayacak

A8 Hybrid 2.0 ve

W222 Mercedes S 300 BE 2,0 Liter 4-Zylinders 252 PS

• quote:

F Segmenti Jaguar XJ'de 2 litrelik motor mevcut

Sence düşmüş mü prestiji

Motor hacmi düştükçe Prestij de düşermi?

1.0 motor koysunlar caddeye inse değme v6ları altına işetir.
  • Konuya gelince de ;

BANA GÖRE

Prestiji, motor hacmi belirlemez.
    Aracın sınıfı, donanımı, kalitesi ve konforu belirler.

Misal; Mondeo 1.6 ecoboost selective, benim nazarımda baz paket 3.28 den daha prestijlidir.
  • Şehir içi ağırlıklı kullanılan gereksiz büyük boyutlara sahip bir araç kullanmak yerine bir Smart kullanan birisi benim gözümde daha prestijlidir. MPV araç kullanan insanlar da benim gördüğüm kadarıyla sosyo-kültürel açıdan toplumun geneline göre daha gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-samnu-dan-2010-hummer-h2-turkiye-de-tek-76196658/detay

Al sana prestij.Lpg bile yok..Prestiji motor hacmi belirlemez bence.Belirlese bile 4.0 ve üzeri olması lazım en az.

bu prestij değil amerikan görgüsüzlüğü oluyor tam olarak

ha birde şöyle güzel bir karikatür vardır hummerlar ile ilgili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-samnu-dan-2010-hummer-h2-turkiye-de-tek-76196658/detay

bu prestij değil amerikan görgüsüzlüğü oluyor tam olarak

ha birde şöyle güzel bir karikatür vardır hummerlar ile ilgili

• Bu konuya en güzel örnek Jaguar XJ 2.0 ve Ford Mondeo 1.0 ecoboost.

XJ 2.0 litre motorla satılıyor,prestijine dil uzatan var mı?
  • Sanki memlekette 5 litre v12 motorla satılıyor d sınıfı araçlar da, 1 litreye düşünce prestiji (!) azalcak.

Önce 3. dünya ülkesi modundaki trafik düzelsin sonra prestijden bahsedersiniz. Kullanılan aracın fiyatıyla kullananın hayvanlık derecesi doğru orantılı olmasın.

Geçen bir haber sitesinin yorumlarını okuyorum, bir filmin istanbulu 3. dünya ülkesiymiş gibi gösterdiğinden filme giydiriyorlardı. Bırak 3. dünya ülkesi olmayı, afrikadaki kabileler daha medeni bu ülkenin insanından.

Burda muhabbet içinde dalga geçilen çoğu ülke her konuda ileride bizden.

En vahim durum ise oku(ya)mamış öküz yanında okumuşlarından da bol miktarda olması.
  • Düşer hem de nasıl düşer.

3,5 - 4 litrelik arabayı aldığın zaman yılda 15 bin sırf MTV sine veririm bana koymaz yakıtına da bakmıyorum zaten boşaldıkça dolduruyorum demiş oluyosun prestij tavan yapıyo. ama 1.6 - 1.8 falan aldığın zaman MTV yakıt ilk alımdaki ÖTV çok geldi anca bunu alabildim diyosun prestij dip yapıyo olay bundan ibaret. Bu MTV ve ÖTV tarifesi ile büyük hacim büyük prestijdir.
  • F sınıfında modelleri olan malum markaları da ciddi olarak düşündüren bir konu, daha geçenlerde bir Mercedes yetkilisi müşterilerin artık daha da fazla prestij ve lüks istedikleri için kosonlda ipek kaplamalar kullanılacağını açıklamıştı, bir yandan da emisyon ve tüketim değerlerinde de iyileşme çoğu Avrupalı müşterinin istediği bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

1.6 4 turbolu birşey gelsin, gayet prestijli olur

BMV de sanıırm 4 turbo kullanılacamış,biryerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
  • S 320 ile s 600 yada 730 ile 760 aynı etkiye sahip olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu demek istiyorum
    716 olmaz meseala veya 618
    bizimle değilsin derler adama .: )
  • araba ile prestij olmaz zeka ile olur. Gerçi fizik mezunlarının iş bulamadığı bir ülkede yaşıyoruz böyle bir konu açılmasını yadırgamıyorum. Bir de ciddi ciddi tartışmışlar
  • Alakası yok bence,bakın şu 0.9 lt clioya.Şu aralar forumda elde ettiği prestij kaç büyük motorlu arabaya nasip oldu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.