Şimdi Ara

motor kabutu vidaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlgili alanın bir resmini koyabilir misiniz hocam? Merak ettim.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    internette değil kardeşim araba , arkadas bulmus bana haber verdi ,ama aldırıcam arabayı ben kendı tanıdıklarıma götürdüm , civataların oynandığında hemfikiriz ama orjinal , demekki fabrikadan çıkarken ayar yapılmış olabilir , öyle sökülen takılın herseyı kafaya takan adam araba alamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_o

quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

hocam aracı kendıme almıyacağım , arkadas için bakıyoruz , hanı sonra bi tatsızlık olmasın dıye pimpirik yaptım

sizin için demedim zaten ,yukarda aman uzak durun felan diyorlar anlamadım durumu

Hocam o arkadaş 19 veya 20 yaşında,bu konular da tecrübeli olduğunu pek sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen araç ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

internette değil kardeşim araba , arkadas bulmus bana haber verdi ,ama aldırıcam arabayı ben kendı tanıdıklarıma götürdüm , civataların oynandığında hemfikiriz ama orjinal , demekki fabrikadan çıkarken ayar yapılmış olabilir , öyle sökülen takılın herseyı kafaya takan adam araba alamaz

Almayın o zaman başka bir araç bakın eğer içinize sinmiyorsa
  • Sorun yapıyorsanız üzerinde konuşmaya bile gerek yok, üzerinde durup vakit harcamayın.
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Gırtlağına çökmek derken???Aynı şeyi galericinin iteledigi araba için yapda göreyim!!!Tabiriniz hoş değil hocam daha nazik olmalisinz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 16 Haziran 2016; 11:03:53 >
  • arkadaşınızın içine sindiyse alsın o kadar takıyosada alsın numaralı boya bide sulu boya fırçası mis
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    burası türkiye kimse bana dokunamaz ben kazık atar geçerim hevesine kapılmasın , burda bi galericiyi dövdüler ama yok böyle bi dayak kolpaçino 3. devrede diyor ya aydemir akbaş bu yaşıma kadar böyle güzel dayak yemedim diye aynen o şekilde yumuşattılar , adam namaza başladı , el yumruğu yemeyen kendininkini demir sanırmış , biz buna sağlam kayaya çarpmak diyoruz, onurlu haysiyetli şekilde yaşayan adam eceliyle ölür , yanı nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz
  • Walla hocam senin anlattigin milyonda bir olur,yada o galerici değil al+satcidir.Galericiler bilidign mafyadirlar,adamin bağırsağının dugumlerler tek basina mücadele edilmez adamların zaten kaybedecek bseyler yok,galericilik altında karaparka akliyorlar enazindan Samsunda böyle!!

• benim aractada oyle aracta degişen boya vs yok ama kaput vidası oynamış kaputun onu azcık acık duruyor diger araclara gore aynı modellerine baktım biraz acık buyuk ihtimal icerden vidalar oynamış bakmıştım bi ara
  • bi arkadas dediki , iki arabayı yan yana getiriyorlar tesadüfen ilk arac sahibi kabutla tampon boşluğunun biraz fazla oldugunu dikkat cektiğini diğer aracın kabut kapalıyken tamponla arasındakı boşlugun normal olmasını kafaya takıp aracın kabut vidalarından söktürüp ayar yaptırıyor , yanı olay su olabilir böyle seyler tamponda sökülebilir bagaj kapağıda sökülebilir , bi arıza vardır yada tamir için bişeye engel oluyordur sökülür aradaki parçanın tamıratı yapılır geri aynı yerıne takılır , bunlar sorun değil , mesela yine memleketin baska bi sorunu , bir kapının verniğiyle diğeri tutmaya bilir , kaputun mikronu farklıyken bagaj kapağının mikronu farklı çıkabilir fabrikasyondur bu yanı robotun yaptığı bişey fabrikasyon ola seyde orjinaldir , orjinalın = anlamı fabrikadan çıktıgı gibi demektir , orjinallik ne zaman bozulur parçalar sökülüp takılınca değil sökülen parça değiştirilince yada fabrikanın attıgı boya zımparalanıp tekrar boyanınca , en iyi usta dahi olsa fabrikasyon boya atamaz buna yaklaşabilir ama yine en iyi farklı bir usta bunu anlayabilir , bu tür şeyleri çok dert eden insanlar araba alamaz , benım önceki arabamı satarken adam 2 defa gündüz aradı abi arabada boya varmı diye yok dedim gece gene aradı hakkaten biyerinde boya yok demi diye bende dayanamadım üstünde orjinal boyası var satın aldıktan sonra komple zımparalat boyasız binersin dedim

• Spirited kullanıcısına yanıt
    Sene 2021 bugün başıma geldi 99 model Palio var bende kabut vidalarıyla oynanmış bagaj vidalarıyla oynanmış dediler sasede hiç bir yerde sorun yok ama bunlarla oynandı diye arabamı pert kategorisine soktular 😅
    Araba 22 yaşında vidasiyla oynanmış 😅
    Takaslicamiz arkadaşın arabasında 3 değişen vardı biri kabut biri çamurluk birde kaplıydı halbuki ben kabul etmiştim 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.