Bildirim
motor kabutu vidaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
olabilir. ama 2015 model aracın kaputu ile niçin oynanır soru işareti. -
kesinlikle boya değişen yok kime götürdüysek öyle dedi , kaput zor kapandığı için filan olabilirmı acaba , neyse yarın bikaç yere daha gidicez -
hadı kazalı desek yada bişey olmus olsa , panel şasi vs biyerden belli eder kendını ama hata yok abi :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: büyükhilmi
hadı kazalı desek yada bişey olmus olsa , panel şasi vs biyerden belli eder kendını ama hata yok abi :/
Ayrintili sorun sahibine. Fabrikasyonda olabilir, cikma parca da takmis olabilirler ayni renk. -
sahibi de yenı farketti , kaput vidasıyla nıye oynanır anlamadım , neyse dur bakalım süre istedik adamdan yarın bikaç yere daha götürücez -
Uzak dur..quote:
Orijinalden alıntı: komutan-kubar
sahibi de yenı farketti , kaput vidasıyla nıye oynanır anlamadım , neyse dur bakalım süre istedik adamdan yarın bikaç yere daha götürücez -
Sahibi gerçekten bilmiyorsa, aldığı bayiye çevriliyor oklar. Tam teslim aşamasında kaputta bir hasar olduysa aynı renk başka araçtan aktarma yapılmış olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6
Uzak dur..
Alıntıları Göster -
ozaman sorun yok , kaput orjinali ile değişmiş olabilir ,fabrikada sonradan ayar verılmıs olabilir , çünkü boya mikronlarına kadar herseyi normal yanı, ne kaza var ne çizik -
Hersey tamamda arac sahibi ogretmense ne oluyor ne farkediyor -
Yeri yurdu belli oluyor. Sahtekarlik yaparsa girtlagina cokmek kolay oluyor. Tasi taragi toplayip kacamiyor
Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli. -
yanı ne farkediyor çok sey farkediyor , çalıştıgı yer belli , yaptığı iş belli , sahtekarlık yapma ihtimali yok değil ama yok denecek kadar az -
arabada boya değişen yok. şaselerinde panelde birşey yok diyorsunuz. kaput vidasıyla oynanınca almıyorsunuz. çamurlukta sökülüp takılabilir, kaputta, bagajda, kapılarda sökülüp takılabilir. Pertmi oluyor araç ben onu anlamadım?quote:
Orijinalden alıntı: komutan-kubar
yanı ne farkediyor çok sey farkediyor , çalıştıgı yer belli , yaptığı iş belli , sahtekarlık yapma ihtimali yok değil ama yok denecek kadar az -
Fabrikada son kontrolde ayar için yapılmış olabilir dert etmeyin her vida değen parça değişmiş kazalı demek değildir. -
dostum aslına bakarsan hiç sorun değil benim için ama arkadas anlamıyor ne nasıl yapılır kıme sorulur ,ilk arabası olacak ben 2-3 defa araba değiştirdiğim için benden rica etti önüme düş yardım et diye , şimdi al tamam derim sonra bişey cıkar hoş olmaz yanı , o yuzden pimpirikli davranıyorum , doğrumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 15 Haziran 2016; 20:30:37 > -
şase panelde hasar yoksa, boya ve değişen yoksa bir vidaya sebep araba alınmazlık yapılmaz. anlaştınızsa alın arabayı. öyle börtü böcekle uğraşmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozeba
Yeri yurdu belli oluyor. Sahtekarlik yaparsa girtlagina cokmek kolay oluyor. Tasi taragi toplayip kacamiyor
Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli.
Sahsen ben ozellikle meslek cinsiyet vb belirtip guven saglamaya calisanlarla alisveris yapmam insanlari bu tarz kriterlere gore siniflandiranlarida anlamiyorum hicbi mantigi yok. -
insanlar iyice paranoyak oldu.Bir vida söküldü takıldı diye trameri olmayan mikronları düzgün araçdan bile uzak durun deniliyor.Ne olmuş olabilir başka bir araçtan aynı renk kaput takılsa ne olacak.Açıkcası ben anlamadım.Ayar için vidalar sökülmüş olsa ne olacak.quote:
Orijinalden alıntı: muradisdanquote:
Orijinalden alıntı: ozeba
Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli.
Sahsen ben ozellikle meslek cinsiyet vb belirtip guven saglamaya calisanlarla alisveris yapmam insanlari bu tarz kriterlere gore siniflandiranlarida anlamiyorum hicbi mantigi yok.
Alıntıları Göster
Bu boya takıntısı yüzünden insanlar araçların yürüyenine motoruna bakmadan sadece boyasına bakarak araç alıyor sonra şanzımanım dağıldı yok motor cort çıktı diye konu açıyor.
-
hocam aracı kendıme almıyacağım , arkadas için bakıyoruz , hanı sonra bi tatsızlık olmasın dıye pimpirik yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: büyükhilmi
hocam aracı kendıme almıyacağım , arkadas için bakıyoruz , hanı sonra bi tatsızlık olmasın dıye pimpirik yaptım
sizin için demedim zaten ,yukarda aman uzak durun felan diyorlar anlamadım durumu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli. |
Hersey tamamda arac sahibi ogretmense ne oluyor ne farkediyor
|
Gırtlağına çökmek derken???Aynı şeyi galericinin iteledigi araba için yapda göreyim!!!Tabiriniz hoş değil hocam daha nazik olmalisinz!!
|
Benzer içerikler
- hankook mu goodyear mı
- nissan juke start stop sistem hatası
- renault austral yorum
- en iyi cam filmi markası
- plenty antifiriz yorumlar
- araç kamerası
- mg türkiye fabrika
- 2024 passat sedan
- volvo xc90 elektrikli
- mg 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X