Şimdi Ara

motor kabutu vidaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun arkadaşla bi arac baktık , araba sahıştan ( öğretmen) araçta boya değişen kaza vs hiçbirsey yok ama motor kabutu vidalarıyla oynanmış araç 2015 model acaba motor kabutu ayarı için olabilirmi bu oynamanın sebebi?

• olabilir. ama 2015 model aracın kaputu ile niçin oynanır soru işareti.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    kesinlikle boya değişen yok kime götürdüysek öyle dedi , kaput zor kapandığı için filan olabilirmı acaba , neyse yarın bikaç yere daha gidicez
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    hadı kazalı desek yada bişey olmus olsa , panel şasi vs biyerden belli eder kendını ama hata yok abi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

hadı kazalı desek yada bişey olmus olsa , panel şasi vs biyerden belli eder kendını ama hata yok abi :/

Ayrintili sorun sahibine. Fabrikasyonda olabilir, cikma parca da takmis olabilirler ayni renk.
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    sahibi de yenı farketti , kaput vidasıyla nıye oynanır anlamadım , neyse dur bakalım süre istedik adamdan yarın bikaç yere daha götürücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

sahibi de yenı farketti , kaput vidasıyla nıye oynanır anlamadım , neyse dur bakalım süre istedik adamdan yarın bikaç yere daha götürücez
    Uzak dur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzoz manifold çatlağı sesi
    7 yıl önce açıldı
    Motor yağ kapağındaki köpük?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Uzak dur..

Alıntıları Göster
    Sahibi gerçekten bilmiyorsa, aldığı bayiye çevriliyor oklar. Tam teslim aşamasında kaputta bir hasar olduysa aynı renk başka araçtan aktarma yapılmış olabilir.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    ozaman sorun yok , kaput orjinali ile değişmiş olabilir ,fabrikada sonradan ayar verılmıs olabilir , çünkü boya mikronlarına kadar herseyi normal yanı, ne kaza var ne çizik
  • Hersey tamamda arac sahibi ogretmense ne oluyor ne farkediyor
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Yeri yurdu belli oluyor. Sahtekarlik yaparsa girtlagina cokmek kolay oluyor. Tasi taragi toplayip kacamiyor
    Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli.
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    yanı ne farkediyor çok sey farkediyor , çalıştıgı yer belli , yaptığı iş belli , sahtekarlık yapma ihtimali yok değil ama yok denecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

yanı ne farkediyor çok sey farkediyor , çalıştıgı yer belli , yaptığı iş belli , sahtekarlık yapma ihtimali yok değil ama yok denecek kadar az
    arabada boya değişen yok. şaselerinde panelde birşey yok diyorsunuz. kaput vidasıyla oynanınca almıyorsunuz. çamurlukta sökülüp takılabilir, kaputta, bagajda, kapılarda sökülüp takılabilir. Pertmi oluyor araç ben onu anlamadım?
  • Fabrikada son kontrolde ayar için yapılmış olabilir dert etmeyin her vida değen parça değişmiş kazalı demek değildir.
  • Spirited kullanıcısına yanıt
    dostum aslına bakarsan hiç sorun değil benim için ama arkadas anlamıyor ne nasıl yapılır kıme sorulur ,ilk arabası olacak ben 2-3 defa araba değiştirdiğim için benden rica etti önüme düş yardım et diye , şimdi al tamam derim sonra bişey cıkar hoş olmaz yanı , o yuzden pimpirikli davranıyorum , doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 15 Haziran 2016; 20:30:37 >
  • şase panelde hasar yoksa, boya ve değişen yoksa bir vidaya sebep araba alınmazlık yapılmaz. anlaştınızsa alın arabayı. öyle börtü böcekle uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Yeri yurdu belli oluyor. Sahtekarlik yaparsa girtlagina cokmek kolay oluyor. Tasi taragi toplayip kacamiyor
    Ayrica; sabit gelirli oldugu icin arabasina yapacagi bakim icin butcesini zamaninda planlayabiliyor. Bu sadece ogretmen degil memur, subay vs. icin de gecerli.

Sahsen ben ozellikle meslek cinsiyet vb belirtip guven saglamaya calisanlarla alisveris yapmam insanlari bu tarz kriterlere gore siniflandiranlarida anlamiyorum hicbi mantigi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Sahsen ben ozellikle meslek cinsiyet vb belirtip guven saglamaya calisanlarla alisveris yapmam insanlari bu tarz kriterlere gore siniflandiranlarida anlamiyorum hicbi mantigi yok.

Alıntıları Göster
    insanlar iyice paranoyak oldu.Bir vida söküldü takıldı diye trameri olmayan mikronları düzgün araçdan bile uzak durun deniliyor.Ne olmuş olabilir başka bir araçtan aynı renk kaput takılsa ne olacak.Açıkcası ben anlamadım.Ayar için vidalar sökülmüş olsa ne olacak.
    Bu boya takıntısı yüzünden insanlar araçların yürüyenine motoruna bakmadan sadece boyasına bakarak araç alıyor sonra şanzımanım dağıldı yok motor cort çıktı diye konu açıyor.

• doktor_o D kullanıcısına yanıt
    hocam aracı kendıme almıyacağım , arkadas için bakıyoruz , hanı sonra bi tatsızlık olmasın dıye pimpirik yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

hocam aracı kendıme almıyacağım , arkadas için bakıyoruz , hanı sonra bi tatsızlık olmasın dıye pimpirik yaptım

sizin için demedim zaten ,yukarda aman uzak durun felan diyorlar anlamadım durumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.