Şimdi Ara

Motor Blok yamukluğu - Silindir kapak conta yanığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım su eksiltiği için servise götürdüm. Ford fiesta 1.4 dizel 2005 . araçta motor bloğu yamuk olduğu için 4-5 bin TL masraf çıkar dediler fakat conta yanık contayı değiştirrirsen 1.5 BİN masraf çıkar dediler ama silindir kapaktan sonra 5 yılda gider 2 ayda gider dedi aadam ben 5 bin tl veremem dedim silindir kapak contasını değğiştiiryorm. Blok yamuk olduğu zaman sıkıntı oluyor mu çünkü çok masraflı cidden

• Muhakkak kompresyon testi yaptirin, su kabi catlak olabilir yada devirdaim kacirio olabilir, baska bi ustayada gosterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok yamuldu yuhhj sağlanırsa bu kadar sallanır başka usta ya gidin keklenmek üzeresiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Blok yamuldu yuhhj sağlanırsa bu kadar sallanır başka usta ya gidin keklenmek üzeresiniz

Blok tümü yamulmaz, hararetten dolayı silindir kapağı ile birleşim yerlerinde dalgalanmalar usta tamiriyle yamulmalar görülür. sallanan birşey yok yani.
    Bloğu rektefeciye gönderirseniz yamukluğu düzeltip uygun parçalar ile yeniden toplanır. silindir kapak contası değişimi, conta bloğun üzerine düzgün basmaz ise tekrar hararet problemleri ile karşılaşırsınız.
  • ilk ustaya gösterdiiğimde saddece silindir kapak contası değişmesi lazım dedi. bende maddi olarak sonra yaptırayım dedim bugün ford servisine gittim conta yanık ve blok yamuk dediler . Blok yamuk olduğu için 5 bin tl nasraf bana çok çok fazla geldi güvenemdim ve contasını değiştirin dedm en azından contanın yanık olduğu kesin blok çok masraflı motor tümüyle sökülüyor. Güvenemedim şimdi contayı değiştirdik yarın alcam aracı 1500 TL masraf çıktı bu işleme bakalım nasıl olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.