Şimdi Ara

Silindir Kapak Conta Değişim Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 1 1.6 16v k4m araç için İzmir , Aydın civarında yapılacak işlemler için güvenilir bir usta arıyorum. Conta ve kapak işçiliği için bir kaç yere sordum , en az 40-50 bin civarı fiyatlardan bahsettiler. Açıkçası bu rakamlar çok yüksek geldi , parça bulunabilirliği ve çoğu araca göre işçiliğinin kolay olması sebebiyle daha düşük rakamlarda bitebileceğini düşünüyorum. Hatta sorun etmeyecek bir yer olursa kapak kısmına kadar kendim dağıtma işlemini yapabilirim. Konuyla ilgili yardımlarınızı , fikirlerinizi rica ediyorum.

Araca son yapılan bakımlar,

Triger set , v set , termostat(kütükle birlikte) , devirdaim , yağ filtre bakımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfista -- 22 Kasım 2024; 9:12:21 >

• Abi güvenilir kimse yok boşuna arama sanayii nin içinde turla gözüne hoş görünen işi sakin olan bir dükkana gir. Ben öyle yapıyorum bir ustaya ikinci bir iş yaptırmıyorum bizim sanayii nin içinde bir sürü oto tamirci arkadaşım var hepsinden de kazık yemişimdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

Bu cevapta resmen acı Türkiye gerçeği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfista -- 23 Kasım 2024; 21:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli araç için
    Conta işçiliği buralarda 10bin.
    10 binde diğer işlemler(torna taslama) ve parçalar tutar ( yağ triger pompa vs..)

Sanki fazla demişler size.

• Hocam Facebook gruplarına bir sor istersen…Albeacıların grupta uğur usta vardı mesela (kendi aracıda 1.3 mjet albeaydı) o gelen albeacılara yardımcı oluyordu (insanlar isterse ona yardım ediyor vs)

• Valla arabanin ederi ne ki bu fiyatlar valla yazik sanayi adam silkme yeri oldu yerim olsa ben kendim yapacagim.

Megan 1 ve 2 gurubuna sor face'de orda seni yonlendirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Kasım 2024; 17:22:38 >
  • 50bin pistonlars dokunamayacaksa fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    conta değişimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    Dibine kadar acı ve dibine kadar da gerçek. Ülkenin ahlağı bozuldu.

• Fiyat biraz fazla geldi, ağustos ayında 1.4 tdci ford fiesta 2012 model, komple motor yaptırdım 130 bine, triger, devirdaim pompası, radyatör, piston segman, yataklar, connectinf rodlar her şey dahil komple.

• Transporter67 kullanıcısına yanıt

Yer neresi? Servis adı verebilir misiniz

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Özel sebeplerden dolayı face kullanmıyorum 9 yıldır. Herkese açık bir grupsa linkini verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfista -- 25 Kasım 2024; 20:39:27 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle. Resmen soygun yapılıyor. Aracı debriyaj ve triger değişimi için bir yere bıraktım, şimdi sürüş esnasında boşa alınca aniden stop etme ve arada alt devirlerde(özellikle 4) tekleme tarzı gaz yememe , ayağını gazdan çekince silkeleme yapıyor. Adeta üstümüzde deney yapıyorlar ve sabrımızı ölçüyorlar. Araçta hiçbir sorun yokken bu hale getirdiler

• 100 bine sıfır sandık motorlar var k4m,neyin kafası yahu silindir kapağına 40-50 bin

özel servislerin çoğundan fiyat alırım sizin yerinizde olsam

kapakta çürüme eğrilik vs yoksa alt tarafta güzelse o para fazla cidden

• alfista A kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bildiğim bir model değil kusura bakmayın…En güzeli farklı ustalardan fiyat alın bence illa özel servis olmasına gerek yok araç yeni değil işini iyi yapan bir usta gayet rahat yapar diyorum(benim memlekette albeayı götürdüğüm usta vardı diğerlerine göre gayet ekonomik yapıyordu mesela)

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateRs

100 bine sıfır sandık motorlar var k4m,neyin kafası yahu silindir kapağına 40-50 bin

özel servislerin çoğundan fiyat alırım sizin yerinizde olsam

kapakta çürüme eğrilik vs yoksa alt tarafta güzelse o para fazla cidden

motoru açmadan fiyat vermeleri zor, açıkçası referanssız üstünkörü bir yere bırakırsam çok değişik rakamlarla karşı karşıya kalabilirim. O yüzden buradan yardım isteme yoluna gideyim dedim. sadece üst kapak açma işçilik için 20 25 civarı rakamlar söylendi. 2,3 saatlik iş için bu paralar çok fazla. Lanet ettim şu sanayicilerden(iyileri tenzih ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfista -- 26 Kasım 2024; 12:6:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.