Şimdi Ara

Motor kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben linktekihttp://www.robotistan.com/Mabuchi-540-RH-DC-Motor,PR-1320.html motora uygun bir hız kontrol devresi yapmayı ve güç kaynağı olarakta bir adaptör almayı düşünüyorum adaptörün akım ve gerilim değerleri ne kadar olmalıdır motoru pcb delme ve taşlamada kullanacağım önerilerinizi bekliyorum

• PWM ile sürebilirsin güç olarak en az 90W güç kaynağı gerekiyor max çalışma gerilimi 9,6V ve yükte 9.55A akım çekiyor, motor verimi ise %70 civarında. Verdiğin linkten datasheet'i incelersen daha fazla fikrin olur.

Bu arada fiyatı da uygunmuş.
  • Evet usta uzun zamandır arıyordum bugün öğleden sonra outletine gidip alıcam yardımın için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LED dimmer veya fan kontrolcülerle motor ve LED'lerin hızları kontrol edilebilir, fark etmiyor PWM hepsi.
  • Ustam ben evimdeki0-30V 2A güç kaynağımla çalıştırmayı denedim boştayken bile yeterli verim alamadım ve güçkaynağımın arkasındakiş transistör baya ısındı ben bu motordan yüksek verim alabilmek için nasıl bir güç kaynağı kullanmam gerek yani dimmer'ı yaparımda motor zaten zor dönüyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.