Şimdi Ara

*** MOTOR MODİFİYE *** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
148.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dainesee

quote:

araçım km de 3.40 mı deniyo yoksa 340 mı deniyo bilemem ama böle bişi yakıodu geçen yaz

Buna biraz takıldım.

Km de 3.40 yada 340 . . . (Hem de geçen yazın fiyatlarıyla.)

Bunun birimi ney?

Lira mı? kuruş mu? Litre mi? Elma mı? Armut mu?

Yani 3.40 yada 340 diyorsun da. . . Yanında bir birim olması lazım.

3.40 lira abi
  • Orijinalden alıntı: Türk_ay

Orijinalden alıntı: Umut.25

Orijinalden alıntı: honestt

Orijinalden alıntı: carbondoğan

arkadaşlar araba parça resimleri çekemedim araba adanada yapımdayken ben istanbuldaydım özürler olsun..
    benim atılgan doğan slx 1.7
     *** MOTOR MODİFİYE ***

Ben bu aracın SLX olduğunu düşünmüyorum kusura bakma carbondoğan
    91-92doğan L bence...
    Slx olsa tampon aynalar boyalı olmazmı?
    Birde Far citalarını unutmamak lazım...
    Plakanı yaz veya pm at birine sorgulatıyım...
    modeli belli olur

sen eski hallerini nerden buldun acaba sorabilirmiyim plakamı herzaman saklı tutarım lütfen eski foto ları sil plakamı göstermem göstertirmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbondoğan -- 8 Mayıs 2010; 21:53:55 >

• Hayret yav,99 yılında bile böyle eski plakalar var mıydı acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: honestt

quote:

arkadaşlar araba parça resimleri çekemedim araba adanada yapımdayken ben istanbuldaydım özürler olsun..
    benim atılgan doğan slx 1.7
     *** MOTOR MODİFİYE ***

selamlar @carbondoğan, aracın adanada yapıldıktan sonraki resmi değil di mi bu bizimle paylaştığın. bi şekilde detaylı fotoğraf çektirsen adanadan, maille kandine alsan, ordan da buraya upload etsen. cok merak ettik. mutlu haftasonları diliyorum.

Ben bu aracın SLX olduğunu düşünmüyorum kusura bakma carbondoğan
    91-92doğan L bence...
    Slx olsa tampon aynalar boyalı olmazmı?
    Birde Far citalarını unutmamak lazım...
    Plakanı yaz veya pm at birine sorgulatıyım...
    modeli belli olur

orj değil zaten ben orjinal dediğimi hatırlamıyorum kaza yaptığımdan dolayı değiştirmek zorunda kaldım tamponu karlık takınca oyatmak istemedim araç 99 doğan slx 1.6 190 hp motorlu tamam slx değil derken arabama hakaret anlarım yazını düzelt arkadşım

• quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

Hayret yav,99 yılında bile böyle eski plakalar var mıydı acaba

kaza yaptık diyorum tamponum indi ve motorada o vesile oldu arabayı taplattım kaz yüzünden motor a da girmek zorunda kaldık
  • quote:

quote:

kaza yaptık diyorum tamponum indi ve motorada o vesile oldu arabayı taplattım kaz yüzünden motor a da girmek zorunda kaldık

Yalan üstüne yalan helal
  • quote:

quote:

quote:

Yalan üstüne yalan helal

BİRADER ben seni inandırmak zorundamıyım ister inan ister inanama kardeşim

• Anlaşılan araban slx değil yani 99 model de değil (belki 99 şahindir)

bence doğan l veya o modellerde bi şahin bence motorun falanda yapılı değil hatta ben senin yaşındanda şüpeliyim

sen bence iç resmini (anlarız yenimi eskimi) ve motor resmini çek (buradanda anlaşılır yenimi değilmi)

üyeliği olan biride plakayı sorgulatsın o zaman herşey ortaya çıkar
  • quote:

3.40 lira abi

Hocam nerdeyse km de 1 lt yakıyorsun. İyi benzin yetiştiriyorsun vallahi. Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: b£y@z-ku$

Anlaşılan araban slx değil yani 99 model de değil (belki 99 şahindir)

bence doğan l veya o modellerde bi şahin bence motorun falanda yapılı değil hatta ben senin yaşındanda şüpeliyim

sen bence iç resmini (anlarız yenimi eskimi) ve motor resmini çek (buradanda anlaşılır yenimi değilmi)

üyeliği olan biride plakayı sorgulatsın o zaman herşey ortaya çıkar

sorgulat bakim ne çıkcak sen benle dalgamı geçion yanlış anlama ama hakeret edion sölim 1.aracıma laf ettirtmem 2.araç doğan slx 1.6 yoğun istek üzerine 1.6 190 hp

sen nerde oturuon arkadaşım yazın adanaya gelde gör bakalım doğan mı şahin mi motor yapılımı değilmi yaşım 18 mi değilmi bi gel senle görüşelim biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

quote:

3.40 lira abi

Hocam nerdeyse km de 1 lt yakıyorsun. İyi benzin yetiştiriyorsun vallahi. Helal olsun

adanada garajda yatıyo zaten ben ist deyim adana ya gittiğmde az buz sürüyom işde 3.ay felan

aracıma bidaha şahin doğan l 92 model fln demeyin

araç:99 model doğan slx yoğun istek üzerine 1.6 190 hp

dersenizde bundan sonra size bişi demiyom allaha havale ettim arkadaşım bu dünyanın fesata uğradığı zamanda doğru söyleyen bulamadığınız için demekki iftira oluyo yanlış isler yapılıo beni ist de bakırköy bağcılar vs adana sahil+tufanbeyli+feke+kozan+sayınbeyli de herkez tanır 190 hp lik doğan slx var dedinmi köre sorsan gösterir bi daha aracıma şahin doğan l 92 model fln demeyin....

• ben ankaradayım imzamdada var boşunada adanaya falan gidemem

tamam senin dediğin gibi olsun arkadaşlar sizde kapayın şu mevzuyu bizene isterse 1001 hp olsun bugatti veyron'u geçsin bizene ya
  • quote:

ben ankaradayım imzamdada var boşunada adanaya falan gidemem

tamam senin dediğin gibi olsun arkadaşlar sizde kapayın şu mevzuyu bizene isterse 1001 hp olsun bugatti veyron'u geçsin bizene ya

teşekkürler arkadaşım konuyu kapatalım en iyisi

şuaraya üye oldum sırf bütün araçlar tofaş diye aracımı kendimi tanıttım ve hemen yalancı .yalan sölüo dendi kendimi yeniden tanıtayımmı istermisiniz
  • Motor modifiye konusu,amacından saptı,carbondoğan konusu oldu.Arkadaşım sen de şu 190 hp lik arabanın resmini eklemeden bi daha yazma araban hakkında bişey,mesajları görüyosun,konu amacından saptı
  • quote:

quote:

şuaraya üye oldum sırf bütün araçlar tofaş diye aracımı kendimi tanıttım ve hemen yalancı .yalan sölüo dendi kendimi yeniden tanıtayımmı istermisiniz

Carbon doğanın yalancı olduğuna kanıt...
    Plaka No
    34ABR54
    Marka
    TOFAŞ-FIAT
    Model
    1994
    Sahiplik Belge Tarihi
    21/07/1994
    Tescil Birimi
    GAZİOSMANPAŞA
    Renk 1
    KIRMIZI
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

Resimdeki aracın plakası bu...

• quote:

quote:

Arabanın göğsü de yüksek göğüs olması lazım 99 modelse. Ama fotodan anlaşıldığına göre alçak göğüs var arabada. Ön ve arka koltuk başlıklarından yola çıkarsak, evet . . . araba SLX. Ama 99 mu? hayır değil.

+ olarak, 1994 den sonraki yıllarda, sıfır alınan bütün araçlarda TR li yeni tip plaka olması gerekiyor. Yani 95 yıllına kadar TR siz eski plaka olabilir ama 95 ten sonra TR siz plaka o-la-maz ! ! !

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk_ay

quote:

quote:

Arabanın göğsü de yüksek göğüs olması lazım 99 modelse. Ama fotodan anlaşıldığına göre alçak göğüs var arabada. Ön ve arka koltuk başlıklarından yola çıkarsak, evet . . . araba SLX. Ama 99 mu? hayır değil.

+ olarak, 1994 den sonraki yıllarda, sıfır alınan bütün araçlarda TR li yeni tip plaka olması gerekiyor. Yani 95 yıllına kadar TR siz eski plaka olabilir ama 95 ten sonra TR siz plaka o-la-maz ! ! !

carbondoğanın yaşı 18-19olamaz...
    Yetişkin biri forumda kendini rezil etmez, birde yazmış Allah'a havale ediyorum diye...
    Yalancı ve yüzsün insan...

• quote:

quote:

quote:

Carbon doğanın yalancı olduğuna kanıt...
    Plaka No
    34ABR54
    Marka
    TOFAŞ-FIAT
    Model
    1994
    Sahiplik Belge Tarihi
    21/07/1994
    Tescil Birimi
    GAZİOSMANPAŞA
    Renk 1
    KIRMIZI
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    YOK

Resimdeki aracın plakası bu...

Ben zaten demiştim koltukların sag ve sol tarafları beyaz slx lerde oluyo bu sanırsam

• quote:

quote:

İyide zaten kazayla plakanın ne alaksı var en fazla yamulur yumulur gider yenisini çıkartırsın yada düzeltip boyarsın TR sine kolay kolay bişi olmaz olsa bile o tarafda 2-3 parmak boşluk kalır salladıgı çok belliydi bence..

• Artık burayada gelemez heralde konu geriğinden başka şeylere doğru gidiyor burada bitirelim bu olanları
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.