Şimdi Ara

Motor mu ? Araba mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ülkede motor gerçekten sıkıntı.Ülkemizdeki eğitim sistemi sebebiyle birçok şoför şerit ihlalini "Hak" sayıp uyaranı dövmeye kalkıyor, "Neden sinyal vermedin de döndün?" sorusunun cevabı olarak "Sanane,polis misin?" deniliyor.Birçok araç kullandım (motor,araba,atv,cross vb.) ve sana önerim araba.Motorda sürekli tetikte olmalısın.Araçların bir çoğu yolda seni yok sayacak, onlara karşı kendini korumalısın.Selametle.
  • Motor al ama öyle çok paralar verme. Son hız gidecem, rüzgarın oğluyum vs diyenler genellikle kaza yapıyorlar. Pizacıların kullandığu ufak çaplı motorlar en iyisi bence.
  • babam galerici yıllardır, şimdi sordum "temiz" bulunursa alınır dedi.

motor alırsan pişman olursun gibi geliyor bana.araban olsa da alsan motor tamam da motorla da her yere gidemezsin.
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Dostum yok bendeki özentilik falan değil ama bulunduğum şehir kışın maximum 10-12 dereceyi görüyor. Yani akdeniz iklimi işte kışın kar falan yağmıyor. Araba motora göre çok masraflı bir şey o yüzden söyledim aga. Bide malum ötv ve kdv ' lerden dolayı araba fiyatları uçmuş gitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı ikilemde kalmıştım okul bitince
    arabayı seçtim dizel polo aldım memnunum

motordan vazgeçme sebeplerim:
    -şehir içinde park ettiğinde çok kolay çalınıyor olması rahat rahat dolaşamıyorsun motoru bırakıp
    -kış geldimi süremezsin (sürsen bile rezillik çamuru,yağmuru,buzu bilmemnesi)
    -sadece 3-4 ay sürebilirsin soğuk havalarda sürekli hasta olursun
    -en ufak kazada çok riskli sonuçlar alabilirsin(sakat kalmak vb. gibi)
    -r25 ve ekipman fln derken 25.000 fln oluyor hatta geçiyor bile alınacaklar
    -şehir dışı seyahatlerde araba daha konforlu
    -motorda istediğin kıyafetleri giyip süremiyorsun. korumazsız gezersen patates.

işin özü motor hobi gibi birşey 3-4 aylığına
    araba her zaman işini görür
  • Hocam 2 tür ulaşım aracınıda kullanmış biri olarak söylüyorum.(araba yıllardır motor 1-2 ay) Kesinlikle araba neden diye soracak olursan eğer;

-Soğuklarda yada yağmurlu havalarda cidden sıkıntı hele aşırı yağmur yedin mi insanı bezdiriyor.
    -Nereye park edersen et aklın hep motorda kalıyor.
    -Tehlikeli.
    -Motorun tarzına göre değişir tabikide ama çok sağlam bir motor değilse ki sen r25 diyorsun uzun yolda totonu unut derim tamamen işkenceye döner.
    ...

Evet motor arabaya göre çok daha zevkli olabilir ama benim görüşüm bir ulaşım aracından ziyade hobi niyetine kullanılması.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.