Şimdi Ara

motor önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kendime uygun bir motor arıyorum.
    motoru yazları köyde 2ay kullanıcam 90kiloyum arkama binceklerde o civarlarda ve köyde çok yokuş var 180kilo ağırlığı ve o yokuşları çekcek bi motor arıyorum (3000tlnin altında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PTQui -- 27 Temmuz 2009; 14:04:47 >

• Sym joyride 200 İnanılmaz atik rahat çok büyük bagaj hacmi yokuşlarda o bahsettiğin ağırlıkla durup durup kalksan yine sıkıntı yaşatmaz.
    Scooter olarak daha mantıklısı gelmiyor aklıma. 2 ay kullanmak içinde vitesli motor bence pek mantıklı olmaz.
    Sym kullanıyorum parasının hakkını veriyor fazlasını verebilir kullanmanıza bağlı.
  • CBF 150 al derdim ama artçı alacaksan biraz daha bütçeyi zorlayıp cbf250 alman daha mantıklı
  • scooter tarzı istiyorsun kendi kullandığım yamaha nouvo yu önerebilirim. 200 kiloyla rahatça 90 yapabilen bi alet.dik bir yokuşu önümdeki 70 kg taşıyan 100kh zorlukla çıkarken ben rahatça çıkıyorum.
    (benim arkamdaki arkadaş 100kh ye binince motor çekmedi )
    ...
  • yalnız köy yolunda hiç asfalt yok hep toprak ve taşlık bozuk yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PTQui

yalnız köy yolunda hiç asfalt yok hep toprak ve taşlık bozuk yollar

Ozaman işin rengi değişir işte. Cross Enduro arası bir model daha uygun olur sanırım.
  • sevgili kardeşim anladığım kadarıyla orası biraz kırsal kesim bence en iyisi bir ije al
    bide sepet taktır hem köydeki işlerini gör ve istediğin kadarda insan taşı
    gerçi iki zamanlıdır ama senin işini çok iyi görür
     motor önerisi
    bu resimdeki senin işin için biçilmiş kaftan
    sahibinden comda adresi aşağıda bak incele
    http://www.sahibinden.com/antika_77_model_ije_marka_sepetli_orjinal_motorsiklet-94WQQaXQQ13931599WQQpXQQdisplayitem&keyword=ije%20motorsiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbaskan -- 5 Ağustos 2009; 0:01:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köy yollarına Yamaha, Honda pek gelmez. En güzeli İje olur hem taş gibidir hem de 500 kilo yükle alır götürür. Bi de kayık takarsın tamam. Fiyatı da uyar rahat rahat.
  • http://www.sahibinden.com/hysun_schoter_temiz_ve_bu_fiyata_kacmaz-69WQQaXQQ16608078WQQpXQQdisplayitem

bu ilana bi gözat derim kendi motor'um diye söylemiyorum sınıfının en iyilerindendir çok seri motor olup 110 km vurdum ibre 120 ayrıca heryerde parça bulma garantili ve diğerlerine göre parçalarıda ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.