Şimdi Ara

motor secimi icin tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_65779291/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65779291
    Ustteki linkte belirttigim sebeplerden dolayi arac ariyorum. Araba piyasasindaki alavere-dalaverenin cok olmasi 2. Elde guven ortaminin olmamasi beni motorlara dogru yonlendirdi. Burdaki konulardan ve bloglardan okudugum kadariyla ybr 125 hayli tatmin edici. Honda wave tavsiye edenler de var. Bense hic motor kullanmadim ve tavsiyelerinizi ve tecrubelerinizi dinlemek istiyorum.
    Her yonden ekonomik olmasi (yedek parca bakim yakit vs.) oncelikli.
    Bir de motorlu hayatla alakali merak ettigim bazi sorular var mesela yagmur altinda kullanilabiliyor mu
    Gunes altinda koruma kiyafetleriyle zor olmuyor mu
    Gunun yorgunlugunun ustune ekstra efor harcamak gerekiyor mu
    Guzergah hergun e5 olacagi icin bikkinlik verir mi.
    Cok mu soru sordum ne
    Simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonchild01 -- 14 Eylül 2012; 23:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link duzeltilmistir

• Su an icin ybr 125 esd cok sicak geliyor. Kullananlardan memnun kalmayan yok gibi.
    Sizin onun yerine onerebileceginiz alternatif var mi
    Bir de yukarda yazan sorular hala kafami kurcaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonchild01 -- 15 Eylül 2012; 6:39:27 >
  • Ben de çok araştırıyorum hangi motorla başlanır konusunu.
    Genellikle bu sorunun cevabı CBF 150 ve YBR 125 (ESD veya değil) oluyor.Nadiren de TVS apachi cevabıgelebiliyor. Tabi bunlar düşük cc ler için geçerli. 250 cc lik makina önerileri de gelebiliyor.
    Her yeni başlamaya çalışanda olduğu gibi ben de CBF 150 YBR 125 arasında kaldım.CBF ile ilgili kimi kullanıcılar yağ yakıyor tarzı yorumlar yapıyor ama kimiside çok memnun.
    Ybr 125 için ise neredeyse yorumların tamamı olumlu.Ayrıca 2010 ve sonrasında çıkan ESD modelleri benim çok hoşuma gidiyor.
    Şu an ehliyet almaya çalışıyorum ayrıca ben de istanbuldayım. Maddi olarak biraz sıkıntım var kredi bulamıyorum öğrenciyim malum. Senetle de satış yapmıyorlar.
    Neyse konudan uzaklaşmayayım.Her zaman bu iki model tartışma konusu olur ve her zaman tartışma şu şekilde biter:
    "Bayiye git iki modelinde üstüne otur iyice incele hangisi gönlüne yatarsa onu al"
    Umarım yardımcı olabilmişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.