Şimdi Ara

Motor sporlarının efsanesi Ken Block hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor sporlarının efsanesi Ken Block hayatını kaybetti
    Motor sporları dünyasında Drift kavramını öğreten kişi olarak bilinen ve daha geçtiğimiz haftalarda elektrikli Audi ile Drift şov yapan ünlü pilot Ken Block talihsiz bir kazada hayatını kaybetti.

Ken Block efsanesine veda

Ralli kariyerine 2005 yılında başlayan Ken Block, direksiyon hakimiyeti ile kısa sürede spor dünyasının ilgisini çekmişti. Daha ilk yıllarında önemli başarılar kazanan ünlü isim Top Gear ve YouTube üzerinde Gymkhana videolarıyla milyonları ekrana bağlamıştı.

Ayrıca Bkz.Ken Block, bu kez elektrikli Audi ile drift yapıyor, sonuç ise şaşırtıcı

Son dönemde çalışmalarını motor sporları tutkunlarına doğru çeviren Ken Block, Hoonigan Industries firmasının kurucu ortağıydı. Ayrıca elektrikli spor otomobiller konusunda da çalışmaları vardı. Daha önce de ciddi kazalar atlatan Ken Block dün gece yaşanan bir snowmobile kazasında hayatını kaybetti. Ailesi olayı doğrularken detay paylaşılmadı. Ken Block’tan geriye hayranlarını heyecanlandıran videoları kaldı.

Kaynak:https://www.reuters.com/lifestyle/sports/driver-youtube-star-ken-block-dies-snowmobile-accident-2023-01-03/

• Gymkhana efsanesiydi...
    KR1KKAyoutube
    Ken Block Gymkhana III (Ford Fiesta '11, 650 hp)
    https://www.youtube.com/watch?v=q07yQq2D5No&t=129s

• En son kızını eğitiyordu eski ford mustangini vermişti kızına. RIP

• Çok üzüldüm ya, Gymkhana gösterileri muhteşemdi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rest in peace Ken Block

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ken Block'un da hayatı Schumacher gibi karlar üstünde son buldu.

• Hizli yasadi hizli öldü rahmetli

• Asfalta alışmış adamlar karda ölüyor ne yazık ki Michael Schumacher den sonra ( fiziken olmasa da) ken amcamda , kar motosikleti yaparken ölümüş .

• AEA Barkın abimiz de bu şekilde vefat etmişti. Allah rahmet eylesin.

• RIP iyi bilirdik.

• Üzülmemek elde değil , otomobil sürmeyi sanata dönüştüren efsane asla unutulmaz.

• bu snowboardlar çok tehlikeli. bunun da yarışı varmış. kar bu zemin tehlikeli. durdum yere ufak sirselemede takla atar, boynun iki tonun altında kalır. RIP reise.

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
  • Schumacher de benzer şekilde kayak yaparken felç kalmıştı. Başlığı okuduğumda dedim yine kayak yaparken oldu sanırım ve benzer bir şey çıktı.

• Rabbim bilir böyle extrem hız sporları yada insan üstü canlandırma yapan insanların böyle farklı ölümleri ibret niteliğinde.

Michael Schumacher - saatte 350-400 km hızla yarış , sonra git dağda kayak yaparken yatağa mahkum ol.

Christopher Reeve Superman ‘i canlandıran ünlü aktör attan düşüp felç oldu sonra öldü.

Şimdi de Ken Block ne diyelim Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C_K kullanıcısına yanıt

Elbette hocam. Yok yere demek yerine öyle demek istedim. 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C_K kullanıcısına yanıt
    Ya adama bi duyar kastırmadın be....

• 14'lerimde bu adamın videolarını izleyip kendi hayatımdaki farklı konularda motive oluyordum. Harika bir şofördü. Allah Rahmet Eylesin. ❤️😔

• Rip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.