Şimdi Ara

Motor suyu eksiltme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
15.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba benim aracımda da su ile ilgili bi sıkıntı var şöyle açıklayayım dün akşam aracın su deposuna fazlasıyla su ekledim sabah işe gitmek için bindiğimde suyu kontrol ettim fakat durduğu yerde olduğu seviyeden 5 6 cm kadar eksilmiş hatta genelde su deponun en dibine kadar iniyor araç hava yapıyor ve su kapağını açtığım zaman su depoya geri geliyor lpg beyninden olabilir diye beyni değiştirdim ama sorun hala devam ediyor contadan olduğunuda tahmin etmiyorum çünkü yağda herhangi bi renk değişimi yada su belirtisi yok aynı zamanda aracın çalışmasında da herhangi bi sıkıntı yok motor da herhangi bi kaçakta görünmüyor yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yemek üzereyim bu arada araç 94 model bmw 3.18i
  • apuskal A kullanıcısına yanıt
    hocam anlattıklarına göre senin aracında radyatör hortumlarında bi kaçak çatlak ve yarık olmalı ve gittikçe büyümekte anlaşılan.... tüm soğutma tesisatını bi ustaya gösterin baksın büyük ihtimal bi borunun değişimi ile kurtarabilirsin... aracın hareket halinde iken beyaz dumanı çok fazla atıyor mu ve tekleme var mı aracında?.... çalışmada sıkıntı yoksa hortumları iyice kontrol edin....
  • ARAÇ HAREKET HALİNDEYKEN KIŞIN HARİÇ DUMAN ATMA OLAYI YOK BORULARDA DA ÇATLAK YADA YARIK DA GÖRÜNMÜYOR BULUNDUĞUM YERDEKİ USTALAR HERHANGİ Bİ SORUN BULAMADILAR VARSA EĞER YÖNLEDİREBİLECEĞİNİZ Bİ USTA İZMİR BÖLGESİNDE SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.