Şimdi Ara

motor uflemesi acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2011 punto evo active aldim gecen hafta. 22 binde 26 bin liraya.tanidik expertize soktum performans yuzde 92 ve hic boya bisey yok.sifir gibi araba dedi.ancak expertiz haliylen motora detaylı bakmadi.bende kaportaciya goturmedim.simdi kuzenim arabaya bakti. Motor kapagini acinca araba ufleme yapiyomus.ve avucuma bir kac damla da yag geliyo.forumlarda normaldir diyende var kotudur diye de.ne yapmaliyim. Arac temiz hani ici disi cok guzel cizik boya yok.yani cok kilometre yapmismidir dicem sanmiyorum.kafam karisik yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• expertiz raporuna sokup imzalı kağıt aldınızmı?
  • Evet aldim. Ama motoru hic acip bakmadilar yani.sadece makinaya bagladi oerformanstan bahsetti.yani kaportaci gibi ne motor sesini dinledi ne yag cubuguna bakti ne motor kapagini acti.sadece boya var mi yok mu bakti bi de dedigim gibi performansina

• sıfır motor yaptırsanızda üfleme yapar araçtan araca değişir o. bir ustaya gösterin aracınızı içiniz rahat olsun
  • dostum yağ atması normal belki fazla atıyordur bunu sadece usta anlar buradan kimse net birşey diyemez yarın götür baktr .

• Takılma böyle şeylere. Keyfin çıkarmaya bak.
  • Insallah oyledir ya bisey yoktur umarim

• Arkadaşım yağ kapağını açıp da ordan çıkan vuruntulu havayı kastediyorsun sanırım. Aynısını sıfır arabaya yapın aynı olayları onda da görebilirsiniz.
  • 2011 model araba ufl3mez. Ya da her sakalliyi dede sanmayalim. Ustten egzantrikli cogu araba ufurur

• Aracin motorunun durumu üflemesiyle pek alakali degil kanimca yağ yakmasi lazim aşinmiş parçalar olmali yeni nesil araclarda üfleyebilir detayli bi dyno yaptirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.