Şimdi Ara

Motor yağını kaç km'de değiştiriyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 120.000 kilometre ya da yılda bir, hangisi önce dolarsa.
    Araç:1842

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

Arkadaşınız 120 bin km yapmış peki 121 bin km de motor giderse ne olacak? Yaptığı deneyin sonucunu mu görmüş olacak? Uçurumdan atladım ölmedim demek ki korkularınızın esiri olmuşsunuz sizde atlayın tavsiyesi gibi birşey bu.

Arkadaşın yıllarca tek bir araç deney yapıyor iken biz hergün en az bir iki böyle deney yapmış müşteri aracının sonucunu görüyoruz. Kaldı ki buradaki hikayelerde arkadaşın ile aynı. Tam arabayı satacaktım başıma bu geldi veya aracı yeni aldık bu oldu diyen yüzlerce kişi tanıdım hayatımda. Satan kişi aynı arkadaşınız gibi çok mutlu bir hikayesi oldu, yıllarca bakım yapmadı bedelini de bu dünyada en azından ödemedi, alan kişi ise bambaşka hikayelere yol aldı. Kaldı ki 120 bin km de zaten bu tür bir bakımın sonucunu da görmezsiniz. Yorgun araç deyimi diye bir terim vardır sanayi de arkadaşınızın aracı büyük ihtimalle engeç 150-200 bin km aralığında birinin elinde patlayacak.

Burada söylenenler belli bir tecrübe sonucu ortaya çıkmış bilgiler yoksa bize ne sizin aracınızdan isterseniz hiç yağ değiştirmeyin ama tek ricamız satarken bu bilgileri söyleyin. Niyeyse aracı satarken kimse nasıl bakım yaptığından bahsetmiyor yoksa iki yağ değiştirmedin diye sabaha araç elinde kalacak demiyoruz. O araç zaten senin elinde kalmıyor , alan kişinin elinde kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.