Şimdi Ara

Motora ilk giriş honda cbr 125 vs rks 125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor kullanmaya yeni başlayacağım 16 yaşımı doldurdum A1 ehliyeti alacağım bunun doğrultusunda 125 cc ye kadar olan motorları kullanabiliyorum.
    Aklımda 2 model var honda cb125 (ikinci el) ve rks rk 125 modeli (sıfır)
    Paranın tamamını motora harcama, ekipman al diyecek abilerim, kardeşlerim ekipman için yeterli bütçemi ayırdım. Benim sizden istediğim honda cbr 125 (ikinci el) yoksa rks rk 125 mi o konu hakkında yardımcı olmanız, şimdiden teşekkürler..

• up
  • Dostum ilk defa motora başlayacaksan daha ucuz halli olan rks tercih et bence. Benimde yaşım 16. Ehliyete yazıldım. Motor olarak mondial drift aldım 1 haftada trafiğe alıştım sayılır. Profesyonel değilim hala tedirgin oluyorum ama yavaştan alışyorsun. Tek sıkıntım plakam çıkmadı henüz, polis korkusu :). Düşüp kalkacaksın cbr alıp motora yazık etme bence. Ki şuan altımdaki motor bile bana güçlü geliyor. istemeyerek kaç kere tek tekere kalktım bilmiyorum düşecek oldum felan sıkıntı.
    Parçası ucuz olsun alacağın motorun. Kullan çiz düş kırılsın alış trafiğe kullanıma. Sonra cbr çekersin altına. Bende iyice adapte olayım bi bikaç sene sonra cbr benimde hayalim.
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Dostum tavsiyen için teşekkür ederim motorun sıfır sanırsam, rodajını ihmal etme diyerek giriş yapayım ve sana da bikaç sorum olacak bu ehliyet için ne kadar bir ücret ödedin, motor sigorta ruhsat plaka vs vs bunların masrafları ne kadar beni bilgilendirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemfenr

Dostum tavsiyen için teşekkür ederim motorun sıfır sanırsam, rodajını ihmal etme diyerek giriş yapayım ve sana da bikaç sorum olacak bu ehliyet için ne kadar bir ücret ödedin, motor sigorta ruhsat plaka vs vs bunların masrafları ne kadar beni bilgilendirirsen sevinirim

Evet kardeşim motorum sıfır. Ehliyet kursu ücretleri yaklaşık 8,9 tane kurs ile görüştüm. Kurs ücreti hepsi 700 Tl denildi.
    Ayrıyetten; Yazılı sınav 60 TL - Direksiyon Sınavı 70 TL - Ehliyet Harcı 133,70 TL - Kart Ücreti 128,50 Tl - Toplam 390,20+500 (kurs ücreti) 990,20 TL.
    Plaka sigortaya gelirsek henüz çıkartamadım. Bugün aldığım bayii ye gidip fatura kestireceğim.(tanıdık) Plaka sigorta ortalama 500 - 600 tl tutar tahminimce. Babamın üstüne sigorta yaptırtacağız, yaşı 36 hiç kazası yok 10 12 senedir ehliyeti var. Sigorta için bunlar etkenmiş. Yaşadığım şehirde Konya.

Ehliyet 1.000 Desek, Sigorta plaka 600 desek etti 1600 tl :). Senin motor 3.000 tl +1600 ettimi 4600 tl.. 1.000 tl de ekipmana harcasan 5600 tl. Bakımıdır cartıdır curtudur ilk zamanlar benzin çok yakıyor ve çok biniyosun ordanda bi 400 desek 6000 tl çıkıyor kardeşim. Benimde hemen hemen bu kadar borca girdim. Kendim çalışıyorum ödüyeceğim İnşallah.

• RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    motoru biz 2.500 e alıcaz kardeşim sıfır, benimde birikmişim var oyunlardan kazandığım bi 4000 kadar 2000 de babamdan alırım artık teşekkürler bilgilendirmen için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.