Şimdi Ara

Motora yeni basladim fakat hata yaptim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese selamlar. Ilk konum bu benim ve herhangi bir hatam olduysa affola. Ben belirli sebeplerle ( universite ogrencisiyim ve okul beni psikolojik olarak cok zorluyoe. Hem bundan kacinmak hem de yeni hobiler edinmek gibi sebepler) motorsiklet dunyasina giris yapmaya karar verdim. Ve daha hic tecrubem yokken r25 satin aldim. Ilk surusumde gaz tepkimesinin anormalligi (benim icin en azindan) ile motoru guzel bi yatirdim. Bu da acikcasi kendime olan gereksiz ozguvenimi ezdi. Suan bu motorla ogrenmek istemiyorum acikcasi ve satmakta istemiyorum. Arkadasim 50cc lik bi cg alip onunla devam etmemi alistigim zamanda 125 cc ye gecip ondan sonra r25 i kullanmami tavsiye ediyor siz ne dersiniz?

Bir sorum daha var sizlere. R25 imi ben 0 aldim. Hararet yapiyordu ve yamaha servisine goturdum. 200 tl aldilar sudaki havanin cikartilmadigi icin (ki ilk defa karsilasmislar) oldugunu soyleyip duzelttiklerini soylediler. Fakat yine hararet yapti. Ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun.

""R25 imi ben 0 aldim. Hararet yapiyordu ve yamaha servisine goturdum. 200 tl aldilar sudaki havanin cikartilmadigi icin (ki ilk defa karsilasmislar) oldugunu soyleyip duzelttiklerini soylediler. Fakat yine hararet yapti. Ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim""

Para verdiginiz yere tekrar götürmeniz mantıklı..

Su olarak saf su yada hazir su koyun..

---------------------------

Sehir içi hiz limiti az zorlasan 100-120-150km gidcek yer yol yok

Sahsi fikrim sehir ici için kesinlikle kaliteli scooter almak.

Param coksa kaliteli büyük tekerlekli scooter alırdım .80-130.000

Butce az ise Hintli alirdim (hero-tvs) 50-80.0]]

200cc-su soğutmalı-Enjeksiyonlu Guzel modeller var.

Hero

Tvs

Sym

Kymco gibi..

Tam otomatik sadece ga ver gitsin fren yap dursun...

Hiz 120 net cikiyor 50-100-110cc degil güçlü scooterlar tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Ağustos 2023; 12:9:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, 250cc motorla başlamak bence bir hata değil. gayet ideal, hem de uzun süre kullanırsın. ben de zamanında ninja 250r ile başlamıştım. ilk zamanlar ufak tefek düşme kalkmalar olur. sorun etme bunları. herkesin başına geliyor. kendine bir arkadaş grubu bul ve beraber gezi sürüşleri yapın. keyifli geziler sonrası motosiklet tutkun pekişecektir.

hararet konusuna da gelince, hararet yaptığı zaman fan çalışmaya başlıyor mu ona bakman lazım. fan çalışınca hararetin düşmesi lazım. bir de motoru sürekli yüksek devirde kullanıyor olabilirsin belki. bu da hararet yapmasına neden olabilir. tabi yine de tam çözüm için servise gitmeni öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.