< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Motora yeni basladim fakat hata yaptim
-
-
Geçmiş olsun.
""R25 imi ben 0 aldim. Hararet yapiyordu ve yamaha servisine goturdum. 200 tl aldilar sudaki havanin cikartilmadigi icin (ki ilk defa karsilasmislar) oldugunu soyleyip duzelttiklerini soylediler. Fakat yine hararet yapti. Ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim""
Para verdiginiz yere tekrar götürmeniz mantıklı..
Su olarak saf su yada hazir su koyun..
---------------------------
Sehir içi hiz limiti az zorlasan 100-120-150km gidcek yer yol yok
Sahsi fikrim sehir ici için kesinlikle kaliteli scooter almak.
Param coksa kaliteli büyük tekerlekli scooter alırdım .80-130.000
Butce az ise Hintli alirdim (hero-tvs) 50-80.0]]
200cc-su soğutmalı-Enjeksiyonlu Guzel modeller var.
Hero
Tvs
Sym
Kymco gibi..
Tam otomatik sadece ga ver gitsin fren yap dursun...
Hiz 120 net cikiyor 50-100-110cc degil güçlü scooterlar tavsiye ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Ağustos 2023; 12:9:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba, 250cc motorla başlamak bence bir hata değil. gayet ideal, hem de uzun süre kullanırsın. ben de zamanında ninja 250r ile başlamıştım. ilk zamanlar ufak tefek düşme kalkmalar olur. sorun etme bunları. herkesin başına geliyor. kendine bir arkadaş grubu bul ve beraber gezi sürüşleri yapın. keyifli geziler sonrası motosiklet tutkun pekişecektir.
hararet konusuna da gelince, hararet yaptığı zaman fan çalışmaya başlıyor mu ona bakman lazım. fan çalışınca hararetin düşmesi lazım. bir de motoru sürekli yüksek devirde kullanıyor olabilirsin belki. bu da hararet yapmasına neden olabilir. tabi yine de tam çözüm için servise gitmeni öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X