Şimdi Ara

motorcu aynamı kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geç, uzerinden geç sonra adamı öldür, ne olacak ki (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkon kullanıcısına yanıt
    Dostum ayna kirmak cok ciddi bir mesele aynasiz gidecegi yere nasil gidecek adam belki acelesi var ....

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    Dostum son paragrafımda görebilirsin ki ben de öyle düşünüyorum. Ayna kıran kişinin akli dengesinde zaten sıkıntı vardır. Ama sen ayna kırmanın cezasını ölüm olarak belirlemişsin. Bu da olacak iş değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayna kırıp kaçan motorculara sesleniyorum yapmayın etmeyin.
    Birgün sağlam kayaya denk gelirsiniz kıçınızdan kan alırlar pisi pisine gidersiniz.
  • Aynanıza karşılık canına kast etmeniz ne kadar normal ve kolay bir şey gibi anlatıyorsunuz . Motorcu da suçlu başkasının malina zarar vermek kimsenin haddi değil gidip hakkınızı ararsınız plakası da varmış iste. Adamlara bak şöyle ezerim böyle ezerim. Ne eziyorsunuz anlamadım ki . Haftada bir kaç gün bisiklete biniyorum ulaşımımi sağlıyorum şuan çekindim trafikte sizden çok varsa bizim toprağın altına gireceğimiz gün de yakındır demek ki . Sizde aynanızla mutlu mesut yaşarsınız .

• Böyle durumda plakasını alın direk şikayet edin. Kimse kimsenin malına zarar veremez. Ha madem kıracak kadar delikanlı kaçmasaymış. Şikâyet edin gerekirse dava açın ki emsal olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayna kırıp kaçan motorcuların zeka seviyesi zil çalıp kaçan çocuklardan fazla değil. Böyle beyinsizler yüzünden başınızı belaya sokmayın. Alın bir araç kamerası, verin mahkemeye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.