Şimdi Ara

motorcu aynamı kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yol ortasında motorcu kasten motor üstünde süratle elini vurarak sol yan aynayı kırdı. ne olduğunu anlamadan motorcu son hızla araçların arasından kaçtı. farkında olmadan motorcunun geçiş hakkını görmedim ve motorcunun önüne direk çıktım. galiba motorcu da sinirlenip aynamı kırdı. trafikte ben de ceza alabilir miyim? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 14 Mayıs 2018; 23:6:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen arasana polisi durdursunlar ileride , arabama çarparsa o an kaçamazsa sağa kırarım üzerine kimse burada can filan demesin, neye göre ayna kırıyorsunuz beyler? Sizin ki can da biz arabanın içinde ne oluyoruz çocuk oluyor annemiz babamız oluyor ayıp ya. Ayna kıracak adam şeritin içinde olamaz zaten şerit aralarından gitmeye çalışıyordur.
  • Kendince ceza vermiş motorcu. Böyle birşey yok sorunun varsa kimsenin malına zarar verip kaçmayacaksın. Adamsan delikanlı isen kaçma. Bu tarz motorcular var birde bunlar YouTuber video çekip kendi kanallarına koyuyorlar bazen videosu izlensin diye saçma sapan hareketler yapıyorlar

• Bunların alayınıııı sevgiyle selamlıyorum

• Sana birsey diyeyim eger aynani kirdiktan sonra motorcuya carpip dusurursen kendini hakli cikartabilirsin.Emsal olsun sana tabi eger kacarsa.

Motorcular aralardan gecemezzzzzzzz seritinde gidecek ya seve seve ya seve seve seridinden gidicek yok birisi gelip arkadan vurur filan hep tatava islerine gelmiyor arabam sahin olsa hepsini ezerim kanunende bi halt hak talep edemezler......

• Hocam siz dikkat etmek zorundasiniz. Burda insan hayati soz konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Hocam siz dikkat etmek zorundasiniz. Burda insan hayati soz konusu.
    her ne kadar da örnek sürücü olmaya çalışsak yine de dalgınlığımıza gelen birkaç hata olabilir herkes dört dörtlük sürücü değil. ama hatamdan dolayı illa mala mı zarar verecek? plakayı aldım kendi imkanlarımla bulabilirsem trafiğe gitmeden güzelce anlaşacağım. nasıl bulacağımı bilmiyorum ama uğraşacağım.

• Plakayı aldıysan doğru savcılığa. Son hızla ifadeye gelir. Maddi zararını da karşılar, abi de çeker, özür de diler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marşpiyeli vurdum.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetçi olun bence, kaskında kamera varsa youtubeda görüntüleri de bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: exuberant42

Şikayetçi olun bence, kaskında kamera varsa youtubeda görüntüleri de bulabilirsiniz
    kaskına dikkat etmedim. kendi imkanlarımla bulabilsem daha iyi olur. hem benim hatamı da göz önünde bulundurabilir mahkeme. ancak trafiğe vermek dışında seçeneğim yok

• Hemen arasana polisi durdursunlar ileride , arabama çarparsa o an kaçamazsa sağa kırarım üzerine kimse burada can filan demesin, neye göre ayna kırıyorsunuz beyler? Sizin ki can da biz arabanın içinde ne oluyoruz çocuk oluyor annemiz babamız oluyor ayıp ya. Ayna kıracak adam şeritin içinde olamaz zaten şerit aralarından gitmeye çalışıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Sana birsey diyeyim eger aynani kirdiktan sonra motorcuya carpip dusurursen kendini hakli cikartabilirsin.Emsal olsun sana tabi eger kacarsa.

Motorcular aralardan gecemezzzzzzzz seritinde gidecek ya seve seve ya seve seve seridinden gidicek yok birisi gelip arkadan vurur filan hep tatava islerine gelmiyor arabam sahin olsa hepsini ezerim kanunende bi halt hak talep edemezler......
    Sen de insanım diye aramızda mı dolaşıyorsun?
  • İyi niyetlisiniz; ama fazla iyi niyetlisiniz.

Sizin “hatanızdan” dolayı kimsenin malına ve canına zarar gelmemiş. Üslubunuz ve olaya yaklaşımınız ile kötü niyetli olmadığınızı umarak :

Kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunmalısınız. Ulkede hak - hukuk - adalet ve artık geriye ne kalmis ise, bu sekilde ayna kırıp kaçmakla aranmaz. Ha aynayı kırıp kaçmış, ha bıçak çekip kaçmış... Suç, suçtur.

• yaa bu elemanda güzel troll yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 15 Mayıs 2018; 0:32:55 >
  • Öyle bi durumda motorcunun önüne geciyosun aniden frene bı yapisiyosun motorcu validesinin afedersin bir şeyini görüyor eeee kanunende sen haklısın sana arkadan çarptı ? Üstelik dikiz aynanida kırdı yine sen haklısın ? Elinizdeki plakayla sikayetci olun kasıtlı olarak mala zarar verme davayı kazandıktan sonra dikiz ayninizin parasını + bütün dava masraflarını ödesin o zibidi.Sonra tazminat davası açın kesin kazanırsınız bir daha para alın kensine gelsin parası yoksa içerde yatsın

• Sollamak için sol seritten gidiyorsa bişey diyemem ama sağdan geçenler her zaman kusurludur benim nazarımda. Ehliyet alırken motorcular sağdan sizi geçebilir diye bir kural ogretmediler.

• Konu Özeti:

Bir surucu gelmiş, bir trafik canavarı gördüm demiş, diğer trafik canavarlari da gelip sürücüye akil vermisler.

Tanrı önce insan sonra sürücü olmayi nasip etsin herkese.

• Yapmanız gereken buydu

youtube
    E5'teki Taksi Şoförü Aynasını Kıran Motorsiklet Sürücüne Çarptı....
    https://youtu.be/c7DW49981Aw

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Konu Özeti:

Bir surucu gelmiş, bir trafik canavarı gördüm demiş, diğer trafik canavarlari da gelip sürücüye akil vermisler.

Tanrı önce insan sonra sürücü olmayi nasip etsin herkese.
    Yav he he. Umarım böyle bir şey ile karşılaşmam. Yoksa yakalarsam o sinirle üstünden geçebilirim. Bu arada bilerek yolunu kesmem motorluların, hatta ışıklarda beklerken yanından geçmeye çalışana yol veririm. Ama bu başka bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Hemen arasana polisi durdursunlar ileride , arabama çarparsa o an kaçamazsa sağa kırarım üzerine kimse burada can filan demesin, neye göre ayna kırıyorsunuz beyler? Sizin ki can da biz arabanın içinde ne oluyoruz çocuk oluyor annemiz babamız oluyor ayıp ya. Ayna kıracak adam şeritin içinde olamaz zaten şerit aralarından gitmeye çalışıyordur.
    Hepsi YouTube bilmem ne gibi mecralarda popüler olma uğruna yapılıyor. Bunu yapan şerefsiz, başka bir şey değil. Üstüne alınan varsa alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Sana birsey diyeyim eger aynani kirdiktan sonra motorcuya carpip dusurursen kendini hakli cikartabilirsin.Emsal olsun sana tabi eger kacarsa.

Sana bir sır vereyim. Motorlar ile araçlar şeridi belli hızlarda ve sürelerde paylaşabilirler.

Ayrıca bir insanlık kursuna gitmeni tavsiye ederim. Zira toplum için tehlikeli bir varlıksın şu anda. Şikayet edilsen yasalar gereği hakkında hukuki işlem başlatılacak bir şey söylemişsin.

Konuya gelirsek. Tamam hata yapmış olabilirsiniz ama karşılığı çok adice olmuş. Var böyle şerefsizler. Plakasını alabildiyseniz şikayet edin. Elbet gelip hasarınızı karşılamak zorunda kalacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.