Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlara bakarak bütün motorcuları zan altında bırakacak şekilde konuşmak yanlış. Bu grup belli ki fazla film izleyip motor çetelerine falan özenmiş
  • Arıza bunlar arıza.
  • Range roverde bir suç göremedim.Motorcuların saçma hareketleri.Şahsen benim de önüm motorcular tarafından kesilse ve dayak yiyeceğim belliyse basar giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun başı ve sonu kesilmiş bilerek
  • Ulan en heyecanlı yerinde kesmişler videoyu Ama range sahibine neler yaptıklarını az cok tahmin edebiliyoruz
  • Hepsinin üstünde geçecekti ki o zaman göreceklerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kafası hiç çalışmamış ya da paniklemiş ancak şehir içine girmek tam bir kafasızlık basıp gitsene otobandan benzinin bittiğe yere kadar kaçarım. Bu herifler seni şehir içinde yakalayınca gebertmeyecek mi ne diye giriyorsun içeri ayrıca o panikle ben heralde yanımdaki bütün motorlara vurmaya çalışırdım.
  • Motor ehliyeti olan birkaç seneye kadar binlerce km motor kullanmış bir motorcu olarak söylüyorum.Bu motorcuların alayını alıp zopalıycaksın....Yani bu videodaki...Kimbilir nasıl tehditkar harektler yaptılarki adam korktu bastı kaçıyor...Haa evet bende böyle bir öküzün direksyonuma dokunmasıyla yerde kalıp kaza yaptım.Ama burda pek öyle durumda görünmüyor..Motorcular kesin bir hatasına kızıp ağzının payını vermeye çalışmışlar belli...
  • Adamin caresizligini hissettim.

• Ben bir şey anlamadım olaydan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Video eksik ne başı ne sonu var.

İzlediğimiz kadarı ile motorcular durup dururken range rover sürücüsünü otobanda zorla durduruyor oda canını korumak için mefsi mudafa yaparak vurarak kaçmaya çalışıyor gibi AMA acaba videonun önünde ne oldu. Range sürücüsü başka motorlarada mı çarptı ya da birinin üstüne mi sürdü bilemiyoruz onun için ilk olarak motorcular olay çıkarmış gibi gözüküyor.

kaskla camı kıran adam cinnetten köpürmüş. hiçkimse durup dururken kendi motorunu yere atıp böyle bir hareket yapmaz. belliki adam çok yakınını ezmiş yada birşey yapmış.
  • birşeyin başını ve sonunu görmeden yorum yapmak yanlış , Biler kırpılmış veya kesilmiş diye düşünüyorum.motorcularda suç olabilir
  • Suc-ceza demissiniz.

Cezayi anladik da suc nedir acaba?

• Üzücü bir durum. Ancak ne başı var ne sonu videonun.

Range sahibinde silah olsaydı daha trajik olurdu sonu.

Motor sürüsüne bir şey demeye gerek yok zaten.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radrigez

Suc-ceza demissiniz.

sizce motorcuların canı sıkılıp ta hadi birazcık range rovermı kovalıyalım demiştir acaba.Eğer sizin kardeşinizi ezse Range Rover sizler ne yaparsınız aa ne güzel ezdi hiç bi zarar vermeden range rover gitsin kıb cnm byez mı diyeceksiniz acaba merak ediyorum.Sonucta video nun başı sonu kesilmiş sadece tahmin yürütebiliyoruz burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

Orijinalden alıntı: Radrigez

Suc-ceza demissiniz.

sizce motorcuların canı sıkılıp ta hadi birazcık range rovermı kovalıyalım demiştir acaba.Eğer sizin kardeşinizi ezse Range Rover sizler ne yaparsınız aa ne güzel ezdi hiç bi zarar vermeden range rover gitsin kıb cnm byez mı diyeceksiniz acaba merak ediyorum.Sonucta video nun başı sonu kesilmiş sadece tahmin yürütebiliyoruz burda.

Hem, videonun basi ve sonu kesilmis, tahmin yurutmeye calisiyoruz diyorsunuz hem de basliga suc ceza yaziyorsunuz. Bi tutarsizlik yok mu burada? Onyargili degil misiniz sizce? Belki de sorun motor suruculeri kaynaklidir. Sanki yasanan her sey cok guzel olmus haketmis havasindasiniz.

• motorcular hatalı bile olsa (vardır mutlaka) range in 50. saniyede yaptığı hayvanlığa bahane olamaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 30 Eylül 2013; 16:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Plakası 61 olacaktı gelecek öyle kaskı cama vuracak.

Şerefsizim kurşunla resim çizerdi adamın g.. ne

53 ü de unutma hocam karadenizliler tek dolaşmaz dediğin gibi 14+1 her zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.