beyler motorla giderken telefonun çalması yada giderken kaskın içinde müzik dinleyebilmek için bi çözümünüz var mı? ben bi blutooth aparatı duymuştum ama piyasada bulamadım yardım...
Valla bizim kurye yolda giderken ya kulaklık takılı oluyo kaskın içinde bazende kulağıyla kaskın arasına telefonu sıkıştırıyo..
benim kaska telefonumu sokmaya kakarsam kafam girmez yawf. bu kafamın büyüklüğünden değil telefonun büyüklüğünden(n-gage) tabiki
E kulaklığı kaskın altına taksan olmaz mı? Bluetooth aparatı filan niye uğraşıyon bu kadar?
blutooth ile yanındaki motorlarla telsigibi görüşebiyon bide kulaklıkta mikrofonla cebelleşion gelen aramayı onaylamak için ya telefonu çıkaracan yada kaskı buda bi sorun tabi bide cross kullanıyorsan füşün bitepe yada dik bi rampayla cebelleşion telefon başlıyo titremeye baksan bi dert bakmasan bi dert rampada durunca ağır bi motoru tutmaya çalışmak baya zorluyo birkaç kez duruğum yede düşünce insan böyle abzurt şeylere ihtiyaç hissediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme