Şimdi Ara

Motordan kaldım. Ciddi konu beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün ehliyet sonuçlarına baktım motordan 68 ile kalmışım. Ilk hakkımda trafik ve ilk yardımı vermeme rağmen 2. hakkımda da kaldım. Çok fazla çalışamadım sınavada zaten. Zekama da güvenirim ama 2 gündür kendimi gerizekalı gibi hissediyorum beyler yardım edin.

Özet: Motordan kaldım son hakkım için yardım lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapalım ehliyet mi hediye edelim
  • vurduralımmı ne yapalım
  • Ne bicim erkeksin la sen erkek dediğin hertürlü MOTORDAN anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: harn44

Beyler dün ehliyet sonuçlarına baktım motordan 68 ile kalmışım. Ilk hakkımda trafik ve ilk yardımı vermeme rağmen 2. hakkımda da kaldım. Çok fazla çalışamadım sınavada zaten. Zekama da güvenirim ama 2 gündür kendimi gerizekalı gibi hissediyorum beyler yardım edin.

Johny reyise git seni çalıştırsın motordan iyi anlar
  • internette ders videoları var ben ne derse gittim nede bu işlerden çok anlarım sadece netten bulduğum 45 dklık ders videosunu izledim sınavdan 1 gün önce ve 95 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

Ne bicim erkeksin la sen erkek dediğin hertürlü MOTORDAN anlar.

ince

• Bizim de sürekli arabalardan konuşan bi arkadaş motordan kalmıştı ne dalga geçiyoduk , ben o kadar bilgili değildim ama ilkyardımdan ucu ucuna geçip motor ve trafikten 90 üstü almıştım , düzgün çalışacaksınız arkadaş , sorular zaten ilkokul seviyesinde , çoğu soruda 2 şık belli ediyo ben değilim diye e %50 şansın var biraz da verdikleri kitabı oku tamamdır.

Not : ilk yardımdan ucu ucuna geçmemin sebebi 2-3 kere ilkyardım dersine girmem , gerisini kitaptan okumam , ilkyardım dersine de düzenli girseydim o da 90 üstü olurdu rahat.
  • 5 hakkın var 3 değil. ben de 2. sefer 67 ile ilk yardım dan kaldım.
  • son gece çıkan soruları çözdüm 93 almışım, soruların yarısı bir önceki sınavlarla aynı sorular nasıl yanllış yapabılıyosun.. Zekama güvenirim yazmışsın bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 7 Kasım 2012; 15:16:42 >
  • 93le geçmiştim
  • Aklinin almadigi noktalari sorabilirsin motorcuyum

• ben onceki sinavda hepsinden 95 ustu aldim fazla calismana gerek yok netteki videolari 1 defa izle birde son 2-3 sinavin cikmis sorularini cozersen rahatlikla gecersin

• Çok kolay olan bir sınavdan nasıl insanlar kalabiliyor anlamış değilim.Ne bir kitabın yüzüne baktım ne de derslere girdim.Hepsinden geçmişim.
    Tavsiyem önceki 5 sınavı aç çöz soruları her gün.Benzerleri ya da aynısı çıkıyormuş zaten
  • Ben zamanında uyuya kalıp yetişememiştim, sen ne diyorsun?
  • Korkma kardeş 3 değil 5 hakkın var yani 2 kere daha kalabilirsin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: harn44

Beyler dün ehliyet sonuçlarına baktım motordan 68 ile kalmışım. Ilk hakkımda trafik ve ilk yardımı vermeme rağmen 2. hakkımda da kaldım. Çok fazla çalışamadım sınavada zaten. Zekama da güvenirim ama 2 gündür kendimi gerizekalı gibi hissediyorum beyler yardım edin.

Johny reyise git seni çalıştırsın motordan iyi anlar

• Çıkmış sorulara çalışarak ilk seferde geçmen gerekiyordu hepsini.Ama benim 5. de alan ve hiç alamayan arkadaşlarım mevcut.
  • Son 5-10 sınavı ezberle, yine de geçemezsen daha ugrasma zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.