Şimdi Ara

Motorin, otogaz ve LPG rafineri çıkış fiyatlarına zam yapıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mantığa çok kızıyorum dünyada petrol fiyatları evet rekor seviyede ama üretilen benzinin lt maliyeti 60 kuruş (600.000 eski lr) 2.81 satış fiyatı.

quote:

Orjinalden alıntı: 4polat

Ben de kızıyorum, hem de çok. Ama yine kolaya kaçıyoruz. Tüm dünyada petrol fiyatlarının rekor seviyelerde olduğunu unutmayalım. Ülkeyi kim yönetirse yönetsin bu sonuç kaçınılmaz. Bu bizim kronik sorunumuz...
  • BİR ÇOK KENDİNİ BİLMEZ İNSAN ŞAMPİYON TAKIMLARI VEYA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRAN TAKIMLARI İÇİN YOLLARA DÖKÜLÜR EYLEMLER YAPAR ORTALIĞI YAKAR YIKAR...

BU ZAMLAR İÇİNDE MİLLETİMİZ SESİNİ DUYURSUN KAPATSIN KONTAKLARI ÇIKMASIN TRAFİĞE

FUTBOL VB. AKTİVİTELERİN SONUCU BİZLERİ DAHA ÇOK İLGİLENDİRİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

BİR ÇOK KENDİNİ BİLMEZ İNSAN ŞAMPİYON TAKIMLARI VEYA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRAN TAKIMLARI İÇİN YOLLARA DÖKÜLÜR EYLEMLER YAPAR ORTALIĞI YAKAR YIKAR...

BU ZAMLAR İÇİNDE MİLLETİMİZ SESİNİ DUYURSUN KAPATSIN KONTAKLARI ÇIKMASIN TRAFİĞE

Katılıyorum. Galatasaray şampiyon olunca nooldu? GS'nin kasası doldu. Taraftarlar yine aç yine sefil. Bu aslında çok büyük bir uyutmaca. Futbolcuların hepsi X5'le veya Cayenne'le geziyor taraftarlar birbirlerini bıçaklıyor. Futbolcuların da çok umurundaydı onlar aldıkları paraya bakarlar gerisi boş.
    Şu şampiyonluk kutlamaları için harcanan enerjinin yarısını benzin zammı veya yüksek vergileri protesto için harcasaydık şimdi tahmin ediyorum ki çok daha ileri medeniyetler seviyesinde olurduk.

• quote:

BİR ÇOK KENDİNİ BİLMEZ İNSAN ŞAMPİYON TAKIMLARI VEYA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRAN TAKIMLARI İÇİN YOLLARA DÖKÜLÜR EYLEMLER YAPAR ORTALIĞI YAKAR YIKAR...

Uslubuna dikkat edersen daha ii olur.
  • USLUPTA DİKKAT EDİLECEK HUSUS NEREDE?
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

• quote:

USLUPTA DİKKAT EDİLECEK HUSUS NEREDE?

quote:

BİR ÇOK KENDİNİ BİLMEZ İNSAN

Burada.Yoksa soylediklerine lafım yok haklısın..
  • OLAY CIKARAN O ARAÇLARA SALDIRAN KİŞİLERDEN BAHSETTİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

• Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Bu mantığa çok kızıyorum dünyada petrol fiyatları evet rekor seviyede ama üretilen benzinin lt maliyeti 60 kuruş (600.000 eski lr) 2.81 satış fiyatı.

Bu mantığa kızma. En pahalı akaryakıtın bizde olduğunu, vergi yükünün çok ağır olduğunu biliyor ve kınıyorum. Ama bu kadar vergi kaçağı olan bir ülkede en kolay vergi toplama yolu da ücretliler ve satılan ürünlerdir. Bizden fazla vergi hırsızı hangi ülkede var? Vergilerin düşürülmesi mümkünse hep birlikte onun için mücadele edelim. Zam geldikçe küfretmek değil çözüm.
  • tebrikler erenus,bakış açından dolayı kutluyorum seni .Herkes bu şekilde düşünse zaten bu fiyata yakıt satamazlar türkiyede
    quote:

Orjinalden alıntı: erenuz

quote:

Katılıyorum. Galatasaray şampiyon olunca nooldu? GS'nin kasası doldu. Taraftarlar yine aç yine sefil. Bu aslında çok büyük bir uyutmaca. Futbolcuların hepsi X5'le veya Cayenne'le geziyor taraftarlar birbirlerini bıçaklıyor. Futbolcuların da çok umurundaydı onlar aldıkları paraya bakarlar gerisi boş.
    Şu şampiyonluk kutlamaları için harcanan enerjinin yarısını benzin zammı veya yüksek vergileri protesto için harcasaydık şimdi tahmin ediyorum ki çok daha ileri medeniyetler seviyesinde olurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezir -- 17 Mayıs 2006; 14:57:56 >

• sonuna kadar katılıyorum galatasaray şampiyon oldu türk milleti ne kazandı benzin ,hayat ucuzladı mı ?çalıştığım yerde üç gündür aralıksız devamlı maç konuşuldu ve konuşulmaya devam ediliyor. dolar çıkmış euro 2000 e çıkmış ,benzine zam gelmiş hiç kimsenin umurunda değil.hayret ediyorum ya.futbolculardan başka köşeyi dönen kim?bu kadar büyütmeye ne gerek var?avrupada bişi yapsalar gam yemicem. bize zam da zum da her şey haktır kardeşim. geçende gazetede okudum üniversitede konferansa bilim adamı konuşma yapacak 5-10 kişi glmiş öğrencilerden ,aynı üniversiteye hülya avşar gelmiş ,okul dolup taşmış.biz böyleyiz işte . Bizleri ancak seda sayanın nihat la boşanması hülya avşarın kaya dan ayrılması , yeni aşklarıve bunun gibi magazin haberleri ilgilendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan368 -- 17 Mayıs 2006; 23:23:30 >

• biraz önce opetten euro dizel aldım fiyat değişmemiş=2.35ytl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.