Motorin, otogaz ve LPG rafineri çıkış fiyatlarına zam yapıldı. Zammın, pompa fiyatlarına motorinde yüzde 2,9, otogazda yüzde 2,1, LPG'de 2,4 oranında yansıması bekleniyor.
Yarından geçerli olmak üzere yapılan fiyat ayarlamasıyla, motorinin rafineri çıkış fiyatı yüzde 6,2 oranında artarak metreküpü 743,63 YTL'den 789,87 YTL'ye yükseldi. Motorinin pompa fiyatları için baz olacak vergiler dahil fiyatı ise yüzde 2,9 artışla 1.863,69 YTL'den 1.918,26 YTL'ye çıktı.
Otogazın rafineri çıkış ton fiyatı da yüzde 4,9 oranında artarak 684,54 YTL'den 718,52 YTL'ye yükseldi. Yine otogazın pompa fiyatları için baz olacak vergiler dahil ton fiyatı ise yüzde 2,1 oranında artarak 1.828,46 YTL'den 1.868,55 YTL'ye yükseldi.
LPG'nin rafineri çıkış fiyatı otogazla aynı olmasına rağmen vergili fiyatı farklılık gösteriyor. LPG'nin pompa fiyatları için baz olacak vergili rafineri fiyatı yüzde 2,4 artışla 1.688,39 YTL'den 1.728,49 YTL'ye yükseldi.
KAYNAK: HABERTURK
Haber Girişi: 16.05.2006 - 20:18
Benzine zamda yoldadır kesin
Alıştık artık ne yapalım.Sövmekten bi hal olduk bea yeter artık ne zaman bitecek bu....
yarına depoyu doldurayım inşallah geç kalmam
Bu daha ba$langıç
pompa fiyatları tam olarak ne olacak bilen var mı?
Zam gelmese ayıp olurdu zaten..
benzine yaklaştıracaklar iice uffffffff
Seçim yakın arkadaşlar elbet bu devran dönecek
quote:
Orjinalden alıntı: erbilge
Seçim yakın arkadaşlar elbet bu devran dönecek
bizim millet bu kafayla tekrar izletir bize bu filmleri
yine mi yaaa???
dolar düşerken zam yapanların doların yükselmesi durumunda zam yapmaması olmazdı zaten.Allahtan daha su ile çalışan araçlar seri üretime geçmedi de rahat rahat su içebiliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: jasd
dolar düşerken zam yapanların doların yükselmesi durumunda zam yapmaması olmazdı zaten.Allahtan daha su ile çalışan araçlar seri üretime geçmedi de rahat rahat su içebiliyoruz.
Allahtan öyle yanii yoksa halimiz kötüydü
quote:
Orjinalden alıntı: jasd
EURODİZEL İÇİNDE BİR BİLGİ VARMI? GERÇİ DÜN FULLEMİŞTİM AMA NE FARK EDER Kİ? 10 GÜN SONRA YİNE BİTCEK SANKİ ÇOK KAZANCAZ :))))
ŞAKA BİR YANA YETER YAHU HABİRE ZAM ZAM ZAM...
UYUYAN CANAVARI GENE HORTLATCAKLAR :)))
sabır sabır yaaa sabır belki benzin bir gün 1 dolar olur yav ben bunlara zam yapanın batırdılar ülkeyi nalet olsun
Ben de kızıyorum, hem de çok. Ama yine kolaya kaçıyoruz. Tüm dünyada petrol fiyatlarının rekor seviyelerde olduğunu unutmayalım. Ülkeyi kim yönetirse yönetsin bu sonuç kaçınılmaz. Bu bizim kronik sorunumuz...
quote:
Orjinalden alıntı: 4polat
Ben de kızıyorum, hem de çok. Ama yine kolaya kaçıyoruz. Tüm dünyada petrol fiyatlarının rekor seviyelerde olduğunu unutmayalım. Ülkeyi kim yönetirse yönetsin bu sonuç kaçınılmaz. Bu bizim kronik sorunumuz...
İyide bizim gelirimiz yada yaşam standartlarımız onların 2-3 katı mı da en pahalı benzini biz kullanıoruz?
Bence akaryakıt fiyatındaki değişikliklerle ilgili topic açılmasın artık.