Bildirim
Renault Austral Nasıldır Alınır Mı ?
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben zamaninda aldim memnunum (1.3 163bg mild hibrit olani), ama ayni fiyata tucson n-line yada ne bileyim yeni 3008 in dolu versiyonu alabiliyor olsam onlari alirdim. Ne iyi ne de kötüleme anlaminda fanatiklik yapmamak lazim
iç-dis çok alimli bir araba olmasi, içinin ferah/genis olmasi, cvt sanzimanin bekledigim gibi kötü degil çok rahat olmasi, konforu, kablosuz carplay gibi çok iyi calisan bazi teknojik özellikleri begendigim seyler
yüksek hizda yalitiminin kötü olmasi, acc olmamasi, performans istendiginde agir kalmasi begenmedigim seyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 7 Ekim 2023; 17:13:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de araç çok demode duruyor . Renaultun yeni tasarım dili değişti Allahtan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim c suv de fav aracım yıllardır 3008 dir kendi aracımda yeni kasa 208 zaten yani şuan orta segmentin en iyisi gözümde net olarak peugeot amaquote:
Orijinalden alıntı: cwr
ben zamaninda aldim memnunum (1.3 163bg mild hibrit olani), ama ayni fiyata tucson n-line yada ne bileyim yeni 3008 in dolu versiyonu alabiliyor olsam onlari alirdim. Ne iyi ne de kötüleme anlaminda fanatiklik yapmamak lazim
iç-dis çok alimli bir araba olmasi, içinin ferah/genis olmasi, cvt sanzimanin bekledigim gibi kötü degil çok rahat olmasi, konforu, kablosuz carplay gibi çok iyi calisan bazi teknojik özellikleri begendigim seyler
yüksek hizda yalitiminin kötü olmasi, acc olmamasi, performans istendiginde agir kalmasi begenmedigim seyler
3008 eskidi ve yenisi gelecek
Austral ile güncel 3008 i kıyaslarsam Austral iç dış daha güzel hybrid olayı yine bir artı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Acc yok bu devirde acc olmayan araç alınmaz
Bir nesil sonra adı aremis falan olur. Renault bu c ve d suv olayını tutturamadı. Sadece ikinci el fırsat aracı bulursanız alınır.
Acele yoksa yeni 3008 beklenir. Acele varsa Tucson alınır.
Hocam muhtemelen yeni 3008 segmentte yine kral tacını alırda güncellerde bana en iyisi austral gibi geliyor malzeme kaliteside yüksek artıkquote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Acele yoksa yeni 3008 beklenir. Acele varsa Tucson alınır.
Tucson sizce daha mı iyi austral den
3008 sdece elektrikli gelemeycek mi,? nasıl segment kralı olacak
-
Reno niye bi kaç senede bir model ismini değiştiriyor? Modelin piyasa değeri düşüyor.
Yeni modeller artık elektrikli zatenquote:
Orijinalden alıntı: murattekno3008 sdece elektrikli gelemeycek mi,? nasıl segment kralı olacak
Sportage en güzeli
Hayır
Sportage de çok güzel adamın aklını çeliyorda Austral tank gibi duruyor Austral alırdım
-
Bir müşterim şehiriçinde uzakdoğu araçlardan daha yüksek yakdığını söyleyerek geçenlerde sattı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X