Şimdi Ara

Motorlu Araçlar Dünyası Bölümlerine Yönetici Alımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

forumu sürekli takip ediyorum ofis çalışanı olmam bunu dahada kolaylaştırıyor eğer birkaç arkadaşım bu konuda bana olumlu mesajlar atarsa başvurmak isterim ancak dediğim gibi arkadaşlarım isterse.Saygılar

Ben seni destekliyorum kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Herkese merhaba,

Yönetim olarak düşüncemiz bölüm içinde genel yöneticilerden daha çok bölüm yöneticilerinin olmasını sağlamak. Bu nedenle bölüme bu konuyu açarak üyelerimizi konu hakkında bilgilendirmek ve gönüllü olarak yöneticilik yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa başvurularını ne şekilde yapmalarını anlatmak istedik. İstediğimiz kriterleri sıralayacak olursak:

1- İlk tercihimiz uyarı puanı yada ceza alınmamış olmasıdır. Ancak bu tek bir uyarısı yada cezası var diye başvuru yapamayacak anlamına gelmemektedir. Yapılan başvuruda inceleme yaparken cezanın zamanı ve nedeni belirleyici kriterler arasında olacaktır.

2- Bölüm modlarının amacı bölüm içinden gelen şikayetlere bakmanın yanında bölümdeki üyelerle sürekli iletişim halinde olarak onların bölümle ilgili isteklerini, sıkıntılarını üst yönetime bildirmek ve bölümün nasıl daha aktif ve düzenli olabileceğini araştırıp bunun hayata geçirilmesini sağlamak olacaktır. Yani başvuru yapmak isteyen üyemizin bu görevleri yapabileceğine inanması gerekir.

3- Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimiz başvurularını gkara@donanimhaber.com adresine:
    İsim:
    Soyisim:
    Kullanıcı adınız:
    Eğitim durumu:
    Forumda bulunduğu zaman dilimleri:
    İletişim kurulabilecek msn ve skype adresi ile birlikte mail atması gerekmektedir.

Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu üyelerle genel olarak msn/skype üzerinden iletişime geçilecektir. Başvurunuza yanıt gelmediyse bu kabul edilmemiş olduğu anlamına gelebilir.

Yöneticiliğe başvuracak üyelerimizin bilmesi gereken birkaç husus bulunmakta. Yetki aldığınız andan itibaren tamamen tarafsız davranmanız ve yetkinizi kesinlikle kötüye kullanmamanız gerekiyor. Eğer ki bu vb. bir durumla karşılaşılırsa yetkiniz ile birlikte üyeliğinizi de kaybedebilirsiniz.
    İlginiz için teşekkürler.

DH Yönetimi

Akif sari ve neyzen61 basvuru yapmanizi isterdim.ayrica yonetici arkadaslar bu isimleri degerlendirirse iyi olur....

• 30 yaşın altında yönetici alınmaması ricasında bulunacağım.
  • quote:

forumu sürekli takip ediyorum ofis çalışanı olmam bunu dahada kolaylaştırıyor eğer birkaç arkadaşım bu konuda bana olumlu mesajlar atarsa başvurmak isterim ancak dediğim gibi arkadaşlarım isterse.Saygılar

Mesajini gormeden sana destegi yazmistim zaten....

• Şirvan hocam teşekkür ederim saygılar(bende senin destekçinim )

@falcon_38 sanda çok teşekkür ederim hocam saygılar
  • Bu sefer yöneticiyi forum değil üyeler seçsin bence.

Karbon 12'yi yapın
  • quote:

Şirvan hocam teşekkür ederim saygılar(bende senin destekçinim )

@falcon_38 sanda çok teşekkür ederim hocam saygılar

Sanatci ruhlu bir yoneticimiz olmali bence de. Destekcinizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

30 yaşın altında yönetici alınmaması ricasında bulunacağım.

Güzel bir öneri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1 destek tarafsız olarak bu işi düzgün bir şekilde gereken olgunlukla yapacağınıza inanıyorum.
  • Alınan arkadaşlara hayırlı olsun.
    Neyzen umut desteğim tam.
  • Bende sabah saatlerinde başvuru mailimi göndermiştim. Uygun görürlerse seçilirim umarım.
  • Ben şahsen eğitim durumuna önem verilmesini istiyorum. Eğitim eğitim eğitim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Şahsen ben başvuruyorum. Uyarı puanım olmasına rağmen.

Rahatça anket açarsın hocam

Sizle beraber neyzen hocayı da destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ben şahsen eğitim durumuna önem verilmesini istiyorum. Eğitim eğitim eğitim.

Baltalı ilahlık yapmak istemem ama;
    Ajdar makine mühendisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ben şahsen eğitim durumuna önem verilmesini istiyorum. Eğitim eğitim eğitim.

Baltalı ilahlık yapmak istemem ama;
    Ajdar makine mühendisi...

Ajdara girersek çıkamayız hocam :) eğitimden kastım sadece üni mezunu olması değil nerede ne okuyor/okumuş falan falan

• Aslında sempatik bir iş değil bu. Uygunsuz davrananları uyarıp banladıkça elektrikleri sürekli üzerine çekme, eninde sonundada tüm emeklere rağmen istenmeyen adam olma garantisi olan sevimsiz bir sorumluluk. Evvelden var olan; farklı konularda rahatça fikir beyan etme, taraf olma özgürlüğüde sorumluluk üstlenen için bitecek. Fakat bunu göze almış ve hakkıyla yapacak arkadaşlara ihtiyaç var. Anladığım kadarıyla bizim tercihlerimiz yada oylarımızla yönetici seçilmeyecek. En hassasiyet gördüğüm konu evvelce çok müsamaha gösterilen hakaret-küfür, sataşma konuları. Bunu önlemek adına yapılabilecek bir şey varsa elimden geleni yapmak isterim. Başvuruda bulundum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. maddeden kaybediyoruz zaten,onlarcası var galiba.Ama 2. madde uyuyor.
  • Bende olmak isterim ama arkamda halk destegi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Aslında sempatik bir iş değil bu. Uygunsuz davrananları uyarıp banladıkça elektrikleri sürekli üzerine çekme, eninde sonundada tüm emeklere rağmen istenmeyen adam olma garantisi olan sevimsiz bir sorumluluk. Evvelden var olan; farklı konularda rahatça fikir beyan etme, taraf olma özgürlüğüde sorumluluk üstlenen için bitecek. Fakat bunu göze almış ve hakkıyla yapacak arkadaşlara ihtiyaç var. Anladığım kadarıyla bizim tercihlerimiz yada oylarımızla yönetici seçilmeyecek. En hassasiyet gördüğüm konu evvelce çok müsamaha gösterilen hakaret-küfür, sataşma konuları. Bunu önlemek adına yapılabilecek bir şey varsa elimden geleni yapmak isterim. Başvuruda bulundum.

Sizi canı gönülden destekliyorum.

• öncelikle sayın;

@umutsirvan

@gunerkanat

sizlere desteğim tamdır.Objektif ve bu işin altından kalkabileceğinize inanıyorum ve bende başvurumu yapmış bulunuyorum.Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.