Şimdi Ara

Motorlu Araçlar Dünyası Bölümlerine Yönetici Alımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim yapacaksa hayırlısı olsun. Eğer eskisi gibi güzel olursa aktif üye olup, birçok paylaşımda seve seve bulunurum yeniden 1 tane uyarı puanım olmasaydı bende başvururdum ama o da @kocaballi den nazar boncuğu oldu tarafıma her ne kadar kendimce haklı olsamda.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 15 Mart 2013; 0:47:17 >
  • Eklemeyi unuttum Umutsirvan abi bence yönetici olmalı bir de eskilerden @supremum yani kadir abi gelmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Kim yapacaksa hayırlısı olsun. Eğer eskisi gibi güzel olursa aktif üye olup, birçok paylaşımda seve seve bulunurum yeniden 1 tane uyarı puanım olmasaydı bende başvururdum ama o da @kocaballi den nazar boncuğu oldu tarafıma her ne kadar kendimce haklı olsamda.

Başvur kardeşim senin gibi üyeler lazım foruma zaten. Benimde uyarım var geçmişte vukuatlarım var. Bir kaç video çektim kilitlenir diye koymadım. Sakıncalı değil ama koymadım yinede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutsirvan,
    Neyzen61,
    eczman2000,
    19can84,
    m.C.k.
    Bal974

Marka fanatiği olmadan, yaptıkları yorumları ve seviyeli cevaplarıyla bu görevi layıkıyla yapabilirler.
    Ayrıca shadowgeist'inde fake konulardan sorumlu olmasını öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocean34 -- 15 Mart 2013; 0:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Gunerkanat bu isi yapabilecek suanki aktif uyeler arasinda bence tek

Aziz sende aday olsana bazılarına inat ? Katkın pek çoğundan fazla ismin bile bir marka
  • Gözlerim şu konuda Taner Abi'yi aradı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi gibi vakit ayırabilseydim seve seve başvururdum ancak şu anda sadece inşallah mantıklı adamlar seçilir diye temenni etmekle yetiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Kim yapacaksa hayırlısı olsun. Eğer eskisi gibi güzel olursa aktif üye olup, birçok paylaşımda seve seve bulunurum yeniden 1 tane uyarı puanım olmasaydı bende başvururdum ama o da @kocaballi den nazar boncuğu oldu tarafıma her ne kadar kendimce haklı olsamda.

Başvur kardeşim senin gibi üyeler lazım foruma zaten. Benimde uyarım var geçmişte vukuatlarım var. Bir kaç video çektim kilitlenir diye koymadım. Sakıncalı değil ama koymadım yinede.

Nasip kısmet abi, bizden birisi olursa bende olmuş kadar olurum. İyi bir yönetici olduktan sonra forum düzelir zaten. Üye alımı ne kadar bilmiyorum belki ilerleyen zamanlarda başvururum, önce tecrübeli birkaç abimden fikir alacağım

Bence hakaret, küfür kadar forumda "önlerden yerimizi alalım", "mısırımı aldım bekliyorum", "burası birazdan karışır" tarzı yorumlarda bulunanlarda uyarı almalı resmen boş mesaj kasan tipler.

• quote:

quote:

quote:

Nasip kısmet abi, bizden birisi olursa bende olmuş kadar olurum. İyi bir yönetici olduktan sonra forum düzelir zaten. Üye alımı ne kadar bilmiyorum belki ilerleyen zamanlarda başvururum, önce tecrübeli birkaç abimden fikir alacağım

Bence hakaret, küfür kadar forumda "önlerden yerimizi alalım", "mısırımı aldım bekliyorum", "burası birazdan karışır" tarzı yorumlarda bulunanlarda uyarı almalı resmen boş mesaj kasan tipler.

Muharremim senin gönlün var bırak görüşü adayım de bitir işi .

• 8-10 kişiden bahsediliyorsa illa ki az da olsa marka fanatizmi olan kişiler olacaktır, o durumda dengenin korunmasını temenni ederim.
  • avensis42 olursa bu bölüme bir daha yazılmaz.

Güner abi olur umarım.
  • Bölüm ile ilgisi ve bilgisi olan kişilerin severek yapabileceği bir görev, başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Nobody knows

Gönlüm olsaydı çoktan başvururdum. Bu işin içine girip sonradan rezil olmakta var, kontrolsüz güç, güç değildir. Maymun olmanın alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

avensis42 olursa bu bölüme bir daha yazılmaz.

Güner abi olur umarım.

Kubilay, kardeşim bu iş aslında tam senlik birazda. Bu arada fikrine katılıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

forumu sürekli takip ediyorum ofis çalışanı olmam bunu dahada kolaylaştırıyor eğer birkaç arkadaşım bu konuda bana olumlu mesajlar atarsa başvurmak isterim ancak dediğim gibi arkadaşlarım isterse.Saygılar

Ben seni destekliyorum kardeşim.

Bende destekliyorum. Ayrıca başvuru yaptım. Genç kesimden de yönetici lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

avensis42 olursa bu bölüme bir daha yazılmaz.

Güner abi olur umarım.

Kubilay, kardeşim bu iş aslında tam senlik birazda. Bu arada fikrine katılıyorum

Şimdi biri gelip benzin zammı konusunda hükümet yanlısı mesaj atar, arabası 10 lt yakan ben süresiz ban veririm filan hiç benlik değil
    Zaten benim ceza puanlarımla köye yol yapılır.

Sen ol Muharrem nazımız da geçer sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 15 Mart 2013; 1:20:23 >

• Yaşı biraz büyük, aklı başında, tarafsız bir yönetici olmalı. Eczman2000 Raif abi olursa gayet yerinde olur..
  • gerçekten bilmediğim için soruyorum, yönetici olacak olan arkadaş(lar), üst yönetim tarafından mı yoksa anket gibi bişeylerle mi seçiliyor?
  • Orijinalden alıntı: muharrem.05

Orijinalden alıntı: Nobody knows

Gönlüm olsaydı çoktan başvururdum. Bu işin içine girip sonradan rezil olmakta var, kontrolsüz güç, güç değildir. Maymun olmanın alemi yok

Büyüklerimden görüş alacağım yazdığından dolayı yazdım

Hakkına hayırlısı pek çoğundan daha samimisin sen benim açımdan
  • Ben kabul ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.