Şimdi Ara

Motorlu Araçlar Dünyası Bölümlerine Yönetici Alımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 19can84

Bence divisionbell istese ideal yönetici profili olur. Adam bin yıldır üye daha bırak hangi markayı hangi ekole sıcak olduğunu bile çözemedim.

Şarapçı'yı da aday olsa desteklerim.

Başka üyelerle forum dışında da sık sık görüştüğü bilinen kişilerin olmaması lazım bana kalırsa.

Bu işi bu kadar ticari bir platformda gönüllü yapmayı bu kadar insanın istemesi çok enteresan bir şey...

Son olarak Güverkanat olacağına da cihanair olsun daha iyi bence.

The division bell siki opelcidir. Yine de iyi yonetici olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

30 yaşın altında yönetici alınmaması ricasında bulunacağım.

Güzel bir öneri.

+1
  • cihanair yönetici olursa ben forumu bırakırım
    hatta internete girmem bidaha iphonu denize atarım

(gaza gelip bunu şiire çevirirdim ama boşver :))))
  • Roman İbrahimoviç de yöneticilik için iyi bir seçenek.
  • quote:

Bence divisionbell istese ideal yönetici profili olur. Adam bin yıldır üye daha bırak hangi markayı hangi ekole sıcak olduğunu bile çözemedim.

Can kardeşim bilemiyorum bu işlerle uğraşıcak vaktin varmı yokmu ama açıkçası bu forumda birisi yönetici olucaksa o kişi mutlaka sen olmalısın.

Benim yapacağım bir iş değil bu, hem vaktim yok hem de sinirli yapımdan dolayı sağlıklı kararlar veremem.

Adminlere tek tavsiyem, çoluk çocuğu başımıza yönetici yapmasınlar kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Şarapçı'yı da aday olsa desteklerim.

Başka üyelerle forum dışında da sık sık görüştüğü bilinen kişilerin olmaması lazım bana kalırsa.

Bu işi bu kadar ticari bir platformda gönüllü yapmayı bu kadar insanın istemesi çok enteresan bir şey...

Son olarak Güverkanat olacağına da cihanair olsun daha iyi bence.

Has Opelci ya o
    Sizi de yönetimde görmek isterdim kendi açımdan

Yav opelci felan değilim burayı okuyanda beni harbiden opelci sanıcak. Sadece opele bilip bilmeden sallayan yeni nesli bilmedikleri konular hakkında aydınlatıyorum.

• Kim olursa olsun ama özellikle vw ile ilgili konularda tok kapı sesi yazanlara ceza versin tek isteğim bu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Roman İbrahimoviç de yöneticilik için iyi bir seçenek.

kim la bu herif. geçen gün gelmiş özelden bana caz yapıyordu.
  • Sevgili arkadaşlarımız , abilerimiz , kardeşlerimiz sevgili @umutsirvan ile kafamızdaki düşünceleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Bildiğiniz gibi yöneticilik için ikimizde başvuru yapmış bulunmaktayız , bizim yapmak istediğimiz şeyler markası ve modeli ne olursa olsun bayilere yönetici sıfatıyla gidip videolu ve geniş kapsamlı testler hazırlamak ve bu bilgileri en objektif şekilde forum üyeleri ile paylaşmak ve talep edilen araçları yeniden test edip aktarmak.Diğer bir düşüncemizde servislerdeki bakım maliyet oranlarını kapsamlı bir şekilde takip edip araca yapılan işcilik , parça tutarı , müşteri memnuniyeti gibi hususları değerlendirerek gerekirse üyeleri o servise yönlendirerek DH üyeleri adına extra indirimler almak.Üyelere ceza verme gibi konular tarafımızdan değil bir üst yönetime ile paylaşmak koşulu doğrultusunda onlar tarafından verilmesi de düşüncelerimiz arasında yer almaktadır.Saygılarımızla

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

Sevgili arkadaşlarımız , abilerimiz , kardeşlerimiz sevgili @umutsirvan ile kafamızdaki düşünceleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Bildiğiniz gibi yöneticilik için ikimizde başvuru yapmış bulunmaktayız , bizim yapmak istediğimiz şeyler markası ve modeli ne olursa olsun bayilere yönetici sıfatıyla gidip videolu ve geniş kapsamlı testler hazırlamak ve bu bilgileri en objektif şekilde forum üyeleri ile paylaşmak ve talep edilen araçları yeniden test edip aktarmak.Diğer bir düşüncemizde servislerdeki bakım maliyet oranlarını kapsamlı bir şekilde takip edip araca yapılan işcilik , parça tutarı , müşteri memnuniyeti gibi hususları değerlendirerek gerekirse üyeleri o servise yönlendirerek DH üyeleri adına extra indirimler almak.Üyelere ceza verme gibi konular tarafımızdan değil bir üst yönetime ile paylaşmak koşulu doğrultusunda onlar tarafından verilmesi de düşüncelerimiz arasında yer almaktadır.Saygılarımızla

Heh seçim propagandaları da başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Bence sen de vaktin varsa aday ol

Hocam sizide yonetici olarak görmek isteriz. Ayrıca can'ada söyledim. Bilgi birikimi yüksek ve farklı bakış acilariyla iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanAlaca

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Su ana kadar görünen adayların tarafsız olacağından benim şüphem yok.
    Yonetici olursam testleri buraya yazmak sıkıntı olmaz inşallah.

Konuyu gördüğüm an aklıma ilk siz geldiniz hocam . Bende sizin destekcinizim

Teşekkür ederim. Nicki değiştirmen iyi olmus bu arada.

• quote:

Sevgili arkadaşlarımız , abilerimiz , kardeşlerimiz sevgili @umutsirvan ile kafamızdaki düşünceleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Bildiğiniz gibi yöneticilik için ikimizde başvuru yapmış bulunmaktayız , bizim yapmak istediğimiz şeyler markası ve modeli ne olursa olsun bayilere yönetici sıfatıyla gidip videolu ve geniş kapsamlı testler hazırlamak ve bu bilgileri en objektif şekilde forum üyeleri ile paylaşmak ve talep edilen araçları yeniden test edip aktarmak.Diğer bir düşüncemizde servislerdeki bakım maliyet oranlarını kapsamlı bir şekilde takip edip araca yapılan işcilik , parça tutarı , müşteri memnuniyeti gibi hususları değerlendirerek gerekirse üyeleri o servise yönlendirerek DH üyeleri adına extra indirimler almak.Üyelere ceza verme gibi konular tarafımızdan değil bir üst yönetime ile paylaşmak koşulu doğrultusunda onlar tarafından verilmesi de düşüncelerimiz arasında yer almaktadır.Saygılarımızla

Gerçekten bunları gerçekleştirirseniz muhteşem olur hocam, tam destek.

• quote:

Aynen hocam. Foruma farklı bir renk gelmeli. Test ve bakım köşesi olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Haluk23, daturkishulan, 19can84, bal974 olabilir bence eğer istiyorlarsa. Ben şahsen hepsini canı gönülden desteklerim.

The Division Bell'i de kesinlikle öneririm. Kılıcı keskindir, bir indirdi mi tartışma falan kalmaz.

Hacim sağolasın ama beni boşver de yöneticilik konusunda şu üyelerin sonuna kadar arkasındayım ve destek veririm.

19can84
    bal974
    daturkishulan
    karbon 12

Bilgi birikimleri, tarafsızlıkları, olaylara bakış açıları, olgunlukları ve karakterleri ile bu iş için biçilmiş kaftanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Heh seçim propagandaları da başladı

propaganda demeyelim çünkü seçilsekte seçilmesekte Şirvan hocam olsa da olmasa da ben olsam da olmasam da bunları biz yinede gerçekleştirmeyi planlıyoruz.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Haluk23, daturkishulan, 19can84, bal974 olabilir bence eğer istiyorlarsa. Ben şahsen hepsini canı gönülden desteklerim.

The Division Bell'i de kesinlikle öneririm. Kılıcı keskindir, bir indirdi mi tartışma falan kalmaz.

Hacim sağolasın ama beni boşver de yöneticilik konusunda şu üyelerin sonuna kadar arkasındayım ve destek veririm.

19can84
    bal974
    daturkishulan
    karbon 12

Bilgi birikimleri, tarafsızlıkları, olaylara bakış açıları, olgunlukları ve karakterleri ile bu iş için biçilmiş kaftanlar.

daturkishulan yönetici olursa forumun dörtte üçünü atar vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

19can84
    bal974
    daturkishulan
    karbon 12

daturkishulan mı?
    hiçbir konuda bilgi sahibi olmayanı yönetici yapmazlar.

• Merhaba,

Böyle bir konuda adımın geçmesinden ve önerilmekten dolayı onur duydum.
    İsmimi hatırlayanlara teşekkür ederim.

Demek ki 2002 yılından beri aktif üyesi olduğum forumda düzgün bir şeyler yazabilmişim.

Ama elinde sopa olan bir yönetici olmaktansa, özgürce fikirlerimi yazabileceğim, taraflı görünme endişesi yaşamayan bir üye olmayı tercih ederim.

Ayrıca küçük ölçekli de olsa bir şirket yönetiyorum ve her zaman forumda şikayetlere vakit ayırabilecek biri olamayabilirim.
    Bu göreve vaktini ayırabilecek üyeler daha faydalı olabileceklerdir.

Ama yönetici olsaydım ilk yapacağım iş, forumda özenmedikleri için yanlış yazanların yazdıklarını düzeltmek olurdu. ("ve" yerine "we" kullananlar, "g" yerine "q" kullananlar, "ki" ve "de" bağlaçlarının nasıl kullanılacağını bilmeyenler, noktalama işaretlerinden habersiz olanlar gibi). Bu konuda biraz hassasım. Klavyede doğru harflere basmak veya türkçemizi doğru kullanmak o kadar zor olmamalı.

Yeni yöneticilere başarılar dilerim.

Selamlar

• Ayrıca şunu da belirteyim UMUTSIRVAN adlı üyenin yöneticiliğine KESİNLİKLE KARŞIYIM çünki bu üyenin el altından vag propagandası yaptığını düşünüyorum.

Arada bir objektif gözükmek için vag dışı markaları övüyor ama çaktırmadan el altından vag grubunu yüceltici sübliminal mesajlar vermeyi ihmal etmiyor.

Forumdaki son yıllardaki VAG terörü göz önünde bulundurulduğunda bu tarz vagçı üyelerin kesinlikle yöneticilikleri söz konusu bile olmamalı. Yönetcilik için en büyük kriter "TARAFSIZLIKTIR" ve sözkonusu bu üyeler için maalesef namümkün bir durumdur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.