Şimdi Ara

Motorlu Araçlar Dünyası Bölümlerine Yönetici Alımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nobody knows

EyvALLAH saolasın

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Kubilay sen işini biliyorsun kardeşim, akarı kokarı yok mis gibi değil mi?
  • Cemali44 adlı üyenin olmasını isterdim cok bilgili cogu konuda fakat is yoğunluğundan gelemiyor sanırım :)

Ben herseyden önce gorevi üstünlük değil hizmet olarak kullanacak arkadaşları görmekten mutluluk duyarım bir sucum günahım yokken bı yerden ban yedik sebebini hala merak ediyorum bazı arkadaslar cok saygılı ve sıcak kanlı konuşuyor ezici değil öğretici böyle büyüklerin olmasını isterim ben herkese hayırlı uğurlu olsun yöneticilik inşallah hersey daha guzel olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim üyelerin profilini biliyor. Kriterlerde belli üyelere teklif götürsün...

• Bence divisionbell istese ideal yönetici profili olur. Adam bin yıldır üye daha bırak hangi markayı hangi ekole sıcak olduğunu bile çözemedim.

Şarapçı'yı da aday olsa desteklerim.

Başka üyelerle forum dışında da sık sık görüştüğü bilinen kişilerin olmaması lazım bana kalırsa.

Bu işi bu kadar ticari bir platformda gönüllü yapmayı bu kadar insanın istemesi çok enteresan bir şey...

Son olarak Güverkanat olacağına da cihanair olsun daha iyi bence.
  • Ben olayim.

Binicem ustune vurucam kirbaci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanboy olmasın yeter.
  • dahili bileşenler olsaydı keşke, ama araba işine karışamam, aday arkadaşlara başarılar dilerim
  • Adaylarima SARAPCIyi da ekliyor ve destekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

avensis42 hoca da olsun.

Banlanmayan Üye kalmaz
  • Benim tek uygun gördüğüm kişi şu an bal974
  • Bu bölüm için seçilecek yöneticinin görevi sadece küfür,hakeret gibi durumları engellemekse Otomobil Genel konusuna sürekli yazan bir üye olmasına gerek yok sanırım.Küfür ve hakaretten anlaması yeterli.
    30 yaş gibi bir sınır gereksiz,zira akıl yaşda degil.Marka fanatizmi ve imzasında her hangibir marka logosu olmayan bir üye seçilirse daha faydalı olur.
  • kriterlerin arasına vw sahibi olmaması da eklenmeli
    vw sahipleri genelde fanatik oluyorlar ve objektif olmuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bu bölüm için seçilecek yöneticinin görevi sadece küfür,hakeret gibi durumları engellemekse Otomobil Genel konusuna sürekli yazan bir üye olmasına gerek yok sanırım.Küfür ve hakaretten anlaması yeterli.
    30 yaş gibi bir sınır gereksiz,zira akıl yaşda degil.Marka fanatizmi ve imzasında her hangibir marka logosu olmayan bir üye seçilirse daha faydalı olur.

Sırf bu yüzden kendim başvursam mı diyorum.

Bu bölümde kendi siyaşi görüşünde olmayanlara terörist diyen insan bile çok cüzi cezalarla yırtıp gitti.

Bu bölümün yönetimi düzelmez. Düzelemez. Kanıksamışlar artık bu tarzda yönetim anlayışını.

Yeni gelenler aksi şekilde davranmaya çalışırsa onları da eritmeye çalışacaklar aralarında. Ya kendilerine benzetirler ya da yönetimden çıkarırlar.

Bu yüzden de dahil olmaya gerek yok bu düzene.

Abant Buluşması sonrasında toplu fotoğrafın üzerine "bilmem ne var dediler geldik" yazan Caiprinha bile hala cirit atıyorsa forumda yönetim kendinden şüphe etmeli biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 15 Mart 2013; 9:15:38 >

• Maaş ne kadarmiş ve ssk varsa bende başvuruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bu bölüm için seçilecek yöneticinin görevi sadece küfür,hakeret gibi durumları engellemekse Otomobil Genel konusuna sürekli yazan bir üye olmasına gerek yok sanırım.Küfür ve hakaretten anlaması yeterli.

Sırf bu yüzden kendim başvursam mı diyorum.

Bu bölümde kendi siyaşi görüşünde olmayanlara terörist diyen insan bile çok cüzi cezalarla yırtıp gitti.

Bu bölümün yönetimi düzelmez. Düzelemez. Kanıksamışlar artık bu tarzda yönetim anlayışını.

Yeni gelenler aksi şekilde davranmaya çalışırsa onları da eritmeye çalışacaklar aralarında. Ya kendilerine benzetirler ya da yönetimden çıkarırlar.

Bu yüzden de dahil olmaya gerek yok bu düzene.

Abant Buluşması sonrasında toplu fotoğrafın üzerine "bilmem ne var dediler geldik" yazan Caiprinha bile hala cirit atıyorsa forumda yönetim kendinden şüphe etmeli biraz.

ne alaka hocam.

ne forumlar gördük 20bin mesajı olan üyeye kıl olup, ufak hata yaptı diye sınırsız ban atan.

ben zorbacı rejime karşıyım

• Nerede iktidar karşıtı üye varsa aday gösterilmiş.Siyasi içerikli mesajı olanlar kesinlikle yönetici seçilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

gerçekten bilmediğim için soruyorum, yönetici olacak olan arkadaş(lar), üst yönetim tarafından mı yoksa anket gibi bişeylerle mi seçiliyor?

Anketli seçimlerden bu zamana kadar güzel sonuçlar elde edemedik. Bu sebeple her zaman uyguladığımız yöntem olan başvuru alma-inceleme-görüşme şeklinde seçim yapıyoruz. Çok özel seçim kriterlerimiz yok. Başvuru geldikten sonra bölüm içindeki silinmiş silinmemiş pek çok mesaja, uyarılara, cezalara bakıp bir çıkarım yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar bu sistemde çok büyük sıkıntı yaşamadık. İnşallah yaşamamaya devam ederiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bence sen de vaktin varsa aday ol
  • Ben kabul ederim beni seçin bilgilerim üst düzeyde ve adaletli bir insanım.Her mahalleden milyoner çıkartacam beni seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bence divisionbell istese ideal yönetici profili olur. Adam bin yıldır üye daha bırak hangi markayı hangi ekole sıcak olduğunu bile çözemedim.

Şarapçı'yı da aday olsa desteklerim.

Başka üyelerle forum dışında da sık sık görüştüğü bilinen kişilerin olmaması lazım bana kalırsa.

Bu işi bu kadar ticari bir platformda gönüllü yapmayı bu kadar insanın istemesi çok enteresan bir şey...

Son olarak Güverkanat olacağına da cihanair olsun daha iyi bence.

Has Opelci ya o
    Sizi de yönetimde görmek isterdim kendi açımdan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.