Şimdi Ara

Motorlu Araçlar Dünyası Bölümlerine Yönetici Alımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
16.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Haluk23, daturkishulan, 19can84, bal974 olabilir bence eğer istiyorlarsa. Ben şahsen hepsini canı gönülden desteklerim.

The Division Bell'i de kesinlikle öneririm. Kılıcı keskindir, bir indirdi mi tartışma falan kalmaz.

Hacim sağolasın ama beni boşver de yöneticilik konusunda şu üyelerin sonuna kadar arkasındayım ve destek veririm.

19can84
    bal974
    daturkishulan
    karbon 12

Bilgi birikimleri, tarafsızlıkları, olaylara bakış açıları, olgunlukları ve karakterleri ile bu iş için biçilmiş kaftanlar.

daturkishulan mı?
    hiçbir konuda bilgi sahibi olmayanı yönetici yapmazlar.

neyini gördün la adamın. Ben gayet memnunum paylaşımlarından. Kendisi sanırım ABD'de ikamet eden bir makine mühendisi ve mesleğine de son derece hakim görünüyor.

• quote:

quote:

Haluk23, daturkishulan, 19can84, bal974 olabilir bence eğer istiyorlarsa. Ben şahsen hepsini canı gönülden desteklerim.

The Division Bell'i de kesinlikle öneririm. Kılıcı keskindir, bir indirdi mi tartışma falan kalmaz.

Hacim sağolasın ama beni boşver de yöneticilik konusunda şu üyelerin sonuna kadar arkasındayım ve destek veririm.

19can84
    bal974
    daturkishulan
    karbon 12

Bilgi birikimleri, tarafsızlıkları, olaylara bakış açıları, olgunlukları ve karakterleri ile bu iş için biçilmiş kaftanlar.

Karbon 12 yi nasıl unuttum yahu.

Aynen dediğin gibi bu arkadaşlar tüm varlıklarıyla yöneticilik için biçilmiş kaftanlar. Umarım bu arkadaşlardan bazıları ya da hepsi aday olur da yönetim iyileşir.

Bu arada senden de iyi yönetici olur ama cidden. Senin gibi birkaç keskin kalem olmazsa forumda, zıvanadan çıkan adam çok olur buralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bence sen de vaktin varsa aday ol

19can84 kabul ederse bence de çok iyi bir yönetici olur.
  • quote:

daturkishulan mı?

Hocam o adam iyidir ya.

Bizim foruma fazla geliyor orası ayrı.
  • quote:

quote:

daturkishulan mı?

Bizim foruma fazla geliyor orası ayrı.

işte orası doğru.
  • quote:

Ayrıca şunu da belirteyim UMUTSIRVAN adlı üyenin yöneticiliğine KESİNLİKLE KARŞIYIM çünki bu üyenin el altından vag propagandası yaptığını düşünüyorum.

Arada bir objektif gözükmek için vag dışı markaları övüyor ama çaktırmadan el altından vag grubunu yüceltici sübliminal mesajlar vermeyi ihmal etmiyor.

Forumdaki son yıllardaki VAG terörü göz önünde bulundurulduğunda bu tarz vagçı üyelerin kesinlikle yöneticilikleri söz konusu bile olmamalı. Yönetcilik için en büyük kriter "TARAFSIZLIKTIR" ve sözkonusu bu üyeler için maalesef namümkün bir durumdur.

Ben hiç bir markanın dusmani degilim en azından. Sen vag grubuna sürekli giydirme pesindesin.
    Ayrıca vag ci falan hiç degilim. Ve yine ayrıca sana bisey ispat etmek zorunda hiç degilim.
    Bir ekleme daha yapayım fikir uyuşmazlığı yaşadığım adama senin yaptığın gibi " kolpa, bilmem kim misin nesin, bos adamsın " gibi kendi seviyesini belli eden mesajlar yazmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yönetici olursam;

Forumda Küfür vb hariç herşey serbest olacak.

Bütün benzinli araçlar 5-7 litre arası yakacak.

B sınıfı araçlar 25-35000 aralığında olacak.

V40 modeli 40.000 TL'den başlayacak.

Premium Golf 1.6 TDI 50000 TL olacak.

Honda Accord ve Mazda 6 70.000 TL olacak.

Benzin fiyatları 3.50 TL olacak.

5 ileri vitesli araç satılmayacak, hepsi 6 ileri olacak.

Honda'nın 3.1 litre tüketen 300NM torqlu, atmosferik 1.6 benzinli motoru hayata geçecek.

BMW 328i chipli ve 300PS olarak satılacak, tatlı bir eğim olan yolda 300km/s hıza ulaşacak.

Taner Göde foruma geri gelecek, ayrıntılı yazılarıyla renk katacak.

KISACASI, BENİ DESTEKLEYİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Herkese merhaba,

Yönetim olarak düşüncemiz bölüm içinde genel yöneticilerden daha çok bölüm yöneticilerinin olmasını sağlamak. Bu nedenle bölüme bu konuyu açarak üyelerimizi konu hakkında bilgilendirmek ve gönüllü olarak yöneticilik yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa başvurularını ne şekilde yapmalarını anlatmak istedik. İstediğimiz kriterleri sıralayacak olursak:

1- İlk tercihimiz uyarı puanı yada ceza alınmamış olmasıdır. Ancak bu tek bir uyarısı yada cezası var diye başvuru yapamayacak anlamına gelmemektedir. Yapılan başvuruda inceleme yaparken cezanın zamanı ve nedeni belirleyici kriterler arasında olacaktır.

2- Bölüm modlarının amacı bölüm içinden gelen şikayetlere bakmanın yanında bölümdeki üyelerle sürekli iletişim halinde olarak onların bölümle ilgili isteklerini, sıkıntılarını üst yönetime bildirmek ve bölümün nasıl daha aktif ve düzenli olabileceğini araştırıp bunun hayata geçirilmesini sağlamak olacaktır. Yani başvuru yapmak isteyen üyemizin bu görevleri yapabileceğine inanması gerekir.

3- Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimiz başvurularını gkara@donanimhaber.com adresine:
    İsim:
    Soyisim:
    Kullanıcı adınız:
    Eğitim durumu:
    Forumda bulunduğu zaman dilimleri:
    İletişim kurulabilecek msn ve skype adresi ile birlikte mail atması gerekmektedir.

Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu üyelerle genel olarak msn/skype üzerinden iletişime geçilecektir. Başvurunuza yanıt gelmediyse bu kabul edilmemiş olduğu anlamına gelebilir.

Yöneticiliğe başvuracak üyelerimizin bilmesi gereken birkaç husus bulunmakta. Yetki aldığınız andan itibaren tamamen tarafsız davranmanız ve yetkinizi kesinlikle kötüye kullanmamanız gerekiyor. Eğer ki bu vb. bir durumla karşılaşılırsa yetkiniz ile birlikte üyeliğinizi de kaybedebilirsiniz.
    İlginiz için teşekkürler.

DH Yönetimi

kimse sormamış da
    bu yönetici arkadaşın bu işten karı neolacak?

maaş vs varmı?

ciddiyim... pm ile de yollayabilrisiniz ama burdan yzarsanız daha şeffaf olur

• Arkadaşlar bir kaç husus hakkında bilgi vereyim sizlere. Şikayetlerden ziyade bizim aklımızda olan şu an yaptığınız gibi konuları gezerken gerekli durumlarda moderasyon yapmak, herkesle sürekli iletişim halinde olmak. Şikayet sistemine bağlanırsak sadece şikayet bakar olursunuz ve sizin de bir süre sonra keyfiniz kaçar. Sadece şikayet bakacağım diye kendinizi şartlandırmayın. Zaten bu sebeple sayıyı yüksek tutuyoruz. Sadece şikayet bakmakla sistem zaten yürüyor ama diyalog bakımından, iletişim bakımından eksiklikler çıkıyor ve bu zamanla büyük bir soruna dönüşüyor. Zaten hali hazırda forumu geziyorsanız, konulara katılıyorsanız üstüne birde foruma gönül bağınız varsa aramızda görmek isteriz.

Diğer yandan bölüm içindeki şikayet sayısı 100 olduğunda mesela, normal olarak ilgilenmek lazım gelir. Misalen 100 şikayet olduğunda büyük bir sıkıntı var demektir ve bu durumda olaya el atmak gerekir. Bugüne kadar benzer durumlarda ilgisiz kalınmadı ancak bilmenizde fayda olur.

Son mevzu ise yazılan mesaj içeriklerinde küfür/hakaret var ise "bu bana ters, ben cezadan yana değilim" veya "olsun yaw bi kereden bişey olmaz" gibi düşüncelerle yaklaşmaktan ziyade bu tür mesaj içeriklerine uygulanacak belirli yaptırımların uygulanmak zorunda olduğudur. Mecburen kötü adam olacağız fakat şunu lütfen unutmayalım, kural dışı mesajlara izin verilen her durum ileride daha büyük sıkıntı olarak döner ve bölüm içinde belirli bir standardın, huzurun, seviyenin sürmesi için bu uyarı/ceza sistemi şarttır.

Bunların dışında sürekli konularla ilgilenmek sureti ile zaten bir süre sonra ne ceza ne de uyarı vermeye gerek kalır. Yeni ekiple birlikte sağlıklı bir sistemin olabileceğine dair büyük bir umut içindeyim kendi adıma. :)

• Kabul eder mi bilmem ama OLDSAT gibi kıymetli bir uyenın olmasını isterdim.
  • quote:

Arkadaşlar bir kaç husus hakkında bilgi vereyim sizlere. Şikayetlerden ziyade bizim aklımızda olan şu an yaptığınız gibi konuları gezerken gerekli durumlarda moderasyon yapmak, herkesle sürekli iletişim halinde olmak. Şikayet sistemine bağlanırsak sadece şikayet bakar olursunuz ve sizin de bir süre sonra keyfiniz kaçar. Sadece şikayet bakacağım diye kendinizi şartlandırmayın. Zaten bu sebeple sayıyı yüksek tutuyoruz. Sadece şikayet bakmakla sistem zaten yürüyor ama diyalog bakımından, iletişim bakımından eksiklikler çıkıyor ve bu zamanla büyük bir soruna dönüşüyor. Zaten hali hazırda forumu geziyorsanız, konulara katılıyorsanız üstüne birde foruma gönül bağınız varsa aramızda görmek isteriz.

Diğer yandan bölüm içindeki şikayet sayısı 100 olduğunda mesela, normal olarak ilgilenmek lazım gelir. Misalen 100 şikayet olduğunda büyük bir sıkıntı var demektir ve bu durumda olaya el atmak gerekir. Bugüne kadar benzer durumlarda ilgisiz kalınmadı ancak bilmenizde fayda olur.

Son mevzu ise yazılan mesaj içeriklerinde küfür/hakaret var ise "bu bana ters, ben cezadan yana değilim" veya "olsun yaw bi kereden bişey olmaz" gibi düşüncelerle yaklaşmaktan ziyade bu tür mesaj içeriklerine uygulanacak belirli yaptırımların uygulanmak zorunda olduğudur. Mecburen kötü adam olacağız fakat şunu lütfen unutmayalım, kural dışı mesajlara izin verilen her durum ileride daha büyük sıkıntı olarak döner ve bölüm içinde belirli bir standardın, huzurun, seviyenin sürmesi için bu uyarı/ceza sistemi şarttır.

Bunların dışında sürekli konularla ilgilenmek sureti ile zaten bir süre sonra ne ceza ne de uyarı vermeye gerek kalır. Yeni ekiple birlikte sağlıklı bir sistemin olabileceğine dair büyük bir umut içindeyim kendi adıma. :)

yukarıdaki soruma ilaveten

otomobil konusunda kaç kişi olucak bu yöneticiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

quote:

Herkese merhaba,

Yönetim olarak düşüncemiz bölüm içinde genel yöneticilerden daha çok bölüm yöneticilerinin olmasını sağlamak. Bu nedenle bölüme bu konuyu açarak üyelerimizi konu hakkında bilgilendirmek ve gönüllü olarak yöneticilik yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa başvurularını ne şekilde yapmalarını anlatmak istedik. İstediğimiz kriterleri sıralayacak olursak:

1- İlk tercihimiz uyarı puanı yada ceza alınmamış olmasıdır. Ancak bu tek bir uyarısı yada cezası var diye başvuru yapamayacak anlamına gelmemektedir. Yapılan başvuruda inceleme yaparken cezanın zamanı ve nedeni belirleyici kriterler arasında olacaktır.

2- Bölüm modlarının amacı bölüm içinden gelen şikayetlere bakmanın yanında bölümdeki üyelerle sürekli iletişim halinde olarak onların bölümle ilgili isteklerini, sıkıntılarını üst yönetime bildirmek ve bölümün nasıl daha aktif ve düzenli olabileceğini araştırıp bunun hayata geçirilmesini sağlamak olacaktır. Yani başvuru yapmak isteyen üyemizin bu görevleri yapabileceğine inanması gerekir.

3- Başvuruda bulunmak isteyen üyelerimiz başvurularını gkara@donanimhaber.com adresine:
    İsim:
    Soyisim:
    Kullanıcı adınız:
    Eğitim durumu:
    İletişim kurulabilecek msn ve skype adresi ile birlikte mail atması gerekmektedir.

Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu üyelerle genel olarak msn/skype üzerinden iletişime geçilecektir. Başvurunuza yanıt gelmediyse bu kabul edilmemiş olduğu anlamına gelebilir.

Yöneticiliğe başvuracak üyelerimizin bilmesi gereken birkaç husus bulunmakta. Yetki aldığınız andan itibaren tamamen tarafsız davranmanız ve yetkinizi kesinlikle kötüye kullanmamanız gerekiyor. Eğer ki bu vb. bir durumla karşılaşılırsa yetkiniz ile birlikte üyeliğinizi de kaybedebilirsiniz.

DH Yönetimi

kimse sormamış da

maaş vs varmı?

0. :)

Karşılıksız yardım sever olacak, hepimizin şu an foruma yaptığı gibi. Sizden 2 farkı olacak konu/mesaj silme butonu, uyarı verme butonu. Bu kadar. Kendi adıma konuların güzel bir düzende işlemesi gayet yeterli. :)

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir kaç husus hakkında bilgi vereyim sizlere. Şikayetlerden ziyade bizim aklımızda olan şu an yaptığınız gibi konuları gezerken gerekli durumlarda moderasyon yapmak, herkesle sürekli iletişim halinde olmak. Şikayet sistemine bağlanırsak sadece şikayet bakar olursunuz ve sizin de bir süre sonra keyfiniz kaçar. Sadece şikayet bakacağım diye kendinizi şartlandırmayın. Zaten bu sebeple sayıyı yüksek tutuyoruz. Sadece şikayet bakmakla sistem zaten yürüyor ama diyalog bakımından, iletişim bakımından eksiklikler çıkıyor ve bu zamanla büyük bir soruna dönüşüyor. Zaten hali hazırda forumu geziyorsanız, konulara katılıyorsanız üstüne birde foruma gönül bağınız varsa aramızda görmek isteriz.

yukarıdaki soruma ilaveten

otomobil konusunda kaç kişi olucak bu yöneticiler?

İlk sayfada sayı ile bilgi verdim.

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhaba,

İsim:
    Soyisim:
    Kullanıcı adınız:
    Eğitim durumu:

DH Yönetimi

kimse sormamış da

maaş vs varmı?

0. :)

Karşılıksız yardım sever olacak, hepimizin şu an foruma yaptığı gibi. Sizden 2 farkı olacak konu/mesaj silme butonu, uyarı verme butonu. Bu kadar. Kendi adıma konuların güzel bir düzende işlemesi gayet yeterli. :)

türkiyede forum denince bu site akla geliyor
    günde binlerce insan giriyor çıkıyor
    sanıyorumki reklam geliriniz oldukça iyi

bence bir kişi yürekten ve beklentisiz ben bu sitedeki sıkıntılarla uğraşır yardımcı olurum diyorsa ona cüzzi veya sembolik bişey verilmeli
    zaman en önemli sermayedir

yinede site sahibisiniz sanıyorum siz bilirsiniz.
    hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Gunerkanat bu isi yapabilecek suanki aktif uyeler arasinda bence tek

Aziz sende aday olsana bazılarına inat ? Katkın pek çoğundan fazla ismin bile bir marka

Bu imza ile mi ?
  • quote:

Ayrıca şunu da belirteyim UMUTSIRVAN adlı üyenin yöneticiliğine KESİNLİKLE KARŞIYIM çünki bu üyenin el altından vag propagandası yaptığını düşünüyorum.

Arada bir objektif gözükmek için vag dışı markaları övüyor ama çaktırmadan el altından vag grubunu yüceltici sübliminal mesajlar vermeyi ihmal etmiyor.

Forumdaki son yıllardaki VAG terörü göz önünde bulundurulduğunda bu tarz vagçı üyelerin kesinlikle yöneticilikleri söz konusu bile olmamalı. Yönetcilik için en büyük kriter "TARAFSIZLIKTIR" ve sözkonusu bu üyeler için maalesef namümkün bir durumdur.

Hocam çok güldüm yorumuna yav :D

El altından sübliminal mesaj veriyor =)

• quote:

Roman İbrahimoviç de yöneticilik için iyi bir seçenek.

Kabul komikti
  • başvurmak isterdim ama çok yeniyim.birçok deneyimli büyüğümüz var onlardan biri olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ben yönetici olursam;

Honda'nın 3.1 litre tüketen 300NM torqlu, atmosferik 1.6 benzinli motoru hayata geçecek.

BMW 328i chipli ve 300PS olarak satılacak, tatlı bir eğim olan yolda 300km/s hıza ulaşacak.

Evet oylar buraya (seçenekler cazip geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ben yönetici olursam;

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.