Merhaba arkadaşlar Dreambox hakkında bilgi almak için bi konu açtım.ama Ayrıca boyle bı dusunce de var kafamda Bu Konuda da yardımcı olursanız fıkır sahıbı olucam...
Şimdi evde 2 lcd tv var.1 de mutfakta normal tv var. ben hepsınde uydu yayını almak istiyorum.Bunlar için ayrıca uydu receiver almam gerekiyo sanırım..Bu konuda Hangı marka tavsıye edersınız..Kullanıcagım recevier'ın biri Özellikli olması gerekiyo Bu Şifreli kanalları seyretmek ıcın Program fılan yuklenmesı gerekıyomus sanıyorum.Bu konuda En kolay kullanımlı ve içeriğine en kolay ulaşabılecegım marka Hangisidir?
Ayrıca Motorlu çanak almak istiyorum.Fakat aklıma takılan bı durum var.Bir motorlu çanağı Birden fazla Uydu receiver ında Kullabilirmiyim? Yani Motorlu çanakların İşlemi nasıl gerçekleştirdiğini de bilmiyorum Ama istediğim uydudan yayın alabılecegım gıbı bısey soylendı bana..ama Sonuç olarak ben tek motorlu çanağı birden fazla receiver a bağlayabilirmiyim ve bağlarsam her iki receiver ı aynı anda açıp farklı kanalları kullanabılırmıyım?
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
Motorlu çanaga çift çıkışlı lnb takarak 2 receiver'a baglamanız mumkun ben suanda öyle kullaniyorum mesela. Yanliz motor'u döndürürken sadece tek receiver'dan çevirmenizde fayda var. yanı salondan hotbird'e çevirip gidip mutfaga türksata çevirirsenız motorun kafasi karişir
bunun dışında Dreambox özellikli cihazdir , tabii server varsa özellikli cihazdir. bununla ilgili çokça başlik ve konu mevcut. mutfaginiza almak istiyorsanız yumatu iq plus veya atlanta - trident veya next 10000 veya next 5000 ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz.